Ne zaman ameliyat oldunKızlar bir şey soracağım ben sol göğsümü yukarı kaldırınca normal fakat sağ göğsümü yukarı itince içinde bir acı ve gıcıklanma oluyor
9 MayısNe zaman ameliyat oldun
Bu soyledıgınız bende 3. Ayda oldu. Eğilince yanlarda dalgalanma vardı. İlk ayda silikonu dokununca hissediyordum. Ama tuhaf olan bu durum kendiliginden geçti. Suan silikonu hissetmiyorum ayrıca dalgalanmada yok oldu.Evet böyle derinin üstünde sanki iz belliymiş gibi oluyor hatta ellediğinizde de tırtıklı gibi o dalgayı hissediyorsunuz
Siz ne kadar oldu ameliyat olalı ?Bu soyledıgınız bende 3. Ayda oldu. Eğilince yanlarda dalgalanma vardı. İlk ayda silikonu dokununca hissediyordum. Ama tuhaf olan bu durum kendiliginden geçti. Suan silikonu hissetmiyorum ayrıca dalgalanmada yok oldu.
1 yıl olduSiz ne kadar oldu ameliyat olalı ?
Merhaba bi arkadasimda gormustum yakasi acik bliz gymisti poset tasirken vs hareket eettiginde belli oluyordu silikon oldugu kenar cizgileri goeunuyordu cokta zaman olmus belli cok samimi olmadigim icin soramadim ama o dikkatimi cekmisti yeni olsa.ztn okdr hareket eedemez sanirimBide bu arada göğüslerimi hani nefesimi içeri doğru çeker gibi yaptığım da baya silikonların kenarları belli oluyor ama dümdüz dururken görünürde bi sıkıntı yok baya kafama takıldı bu durum ilerler mi ?
Demek ki herkeste olan bi durum teşekkür ederim yorumunuz içinMerhaba bi arkadasimda gormustum yakasi acik bliz gymisti poset tasirken vs hareket eettiginde belli oluyordu silikon oldugu kenar cizgileri goeunuyordu cokta zaman olmus belli cok samimi olmadigim icin soramadim ama o dikkatimi cekmisti yeni olsa.ztn okdr hareket eedemez sanirim
Sezeryan olali 5 yil oldu hala sezeryan kesigim hassas ve hissiz bazen hareketlenme oluyor kesik yerlerde sanirim olasi bir durum bnde meme buyutme ameliyati olacagim dualariniza talibim sagsaglim sorunsuz insallahKızlar bir şey soracağım ben sol göğsümü yukarı kaldırınca normal fakat sağ göğsümü yukarı itince içinde bir acı ve gıcıklanma oluyor
İnş istediğiniz şekilde çok güzel sonuçlarla ve görüntüyle sorunsuz bir şekilde atlatırsınız ameliyat süreciniSezeryan olali 5 yil oldu hala sezeryan kesigim hassas ve hissiz bazen hareketlenme oluyor kesik yerlerde sanirim olasi bir durum bnde meme buyutme ameliyati olacagim dualariniza talibim sagsaglim sorunsuz insallah
Bu dalgalanma sorunu bendede oluştu sanki ya daha üç hafta oldu ama geçici bir durummudur bu ne olcak dokununca dalga dalga olduğunu hissediyorum we iğne gibi batmalar oluyo inşallah geçer canimi çok sıktı bu durum,yatış pozisyonu na baglimi gelişen bir durumdan oluşuyor acabaKızlar merhaba;
Ben 5 mayısta hem protez hem dikleştirme ameliyatı geçirdim. Yaklaşık yani 4.30 ay olacak. Fakat benim yeni farkettiğim bişey var bu önceden de varmıydı yada normal bir durum da ben mi yeni farkettim bilmiyorum yardımcı olursunuz çok sevinirim baya kafama takıldı çünkü. Meme ucumdan aşağı doğru birleşime doğru elime silikonun kenarı geliyor resmen böyle çıkıntı gibi hissediyorum ama dışardan belli olan bir durum yok. Sizler de de böyle bir durum varmı ? Bu durum hissetmem yani normal mi ben mi abartıyorum acaba? Yoksa silikonun kayma riski falan olmuş olabilir mi? Kafam da bir soru oluştu