Teşekkür ederim yorumunuz için doktorumla konuştum kontrol edelim dedi bakalım pazartesi günü gidicem inşmerhaba, evet bende de vardi ayni durum. yillarca da elime geldi. hatta doktoruma da sormustum. onemli degilmis. su an o kadar hissedilir degil.
Siz hiç doktorunuza danıştınız mı?Bende 9 mayista oldum aynı durum bende de var örneğin elimde litrelik su şişesine uzanıp kaldırdığımda göğsümün alt sağ tarafında bir dalgalanma var
Bende kapsül olduğunu düşünmüyorum çok ama işte yine de böyle bazı olumsuzlukları da okuyunca ister istemez endişe ettim ne bileyimHayır henüz gitmedim belki kas altı oldum dokular mi elime geliyor emin değilim bir süre daha bekleyeceğim kapsül olduğunu düşünmüyorum onun icin çok erken henüz
Zamanla daha mı az ele gelmeye başladı? Benim başlarda daha çok geliyordu sanki. Kapsül oluştuğu için mi acaba?merhaba, evet bende de vardi ayni durum. yillarca da elime geldi. hatta doktoruma da sormustum. onemli degilmis. su an o kadar hissedilir degil.
merhaba dalgalanmadan kasıt eğilince meme bir taraf toplanıyor gibi mi bende 2018 de oldum bendede var ama sadece eğilince ayakta durunca herhangi bir sorun yokBende 9 mayista oldum aynı durum bende de var örneğin elimde litrelik su şişesine uzanıp kaldırdığımda göğsümün alt sağ tarafında bir dalgalanma var
Evet böyle derinin üstünde sanki iz belliymiş gibi oluyor hatta ellediğinizde de tırtıklı gibi o dalgayı hissediyorsunuzmerhaba dalgalanmadan kasıt eğilince meme bir taraf toplanıyor gibi mi bende 2018 de oldum bendede var ama sadece eğilince ayakta durunca herhangi bir sorun yok
Aynanın karşısında öne eğilerek kontrol ettim aynen bendede öyle ama sadece öne egildigimde oluyor düz durdugumda herhangi bisey yok sizin yeni ameliyat olmanızla alakalı değil demekki benim 5 yıl olmasına rağmen benimde öyleEvet böyle derinin üstünde sanki iz belliymiş gibi oluyor hatta ellediğinizde de tırtıklı gibi o dalgayı hissediyorsunuz
Evet doktorumda bana silikon ameliyatlarında böyle olması normal dediAynanın karşısında öne eğilerek kontrol ettim aynen bendede öyle ama sadece öne egildigimde oluyor düz durdugumda herhangi bisey yok sizin yeni ameliyat olmanızla alakalı değil demekki benim 5 yıl olmasına rağmen benimde öyle
O da nazarlık olsunEvet doktorumda bana silikon ameliyatlarında böyle olması normal dedi
Haha tabi öyle bende diyorum iyi ki yaptırmışım maşallah diyelimO da nazarlık olsunyinede pirlantalarim onlar berim
Kesinlikle 41 kere maşallah Allah yokluklarini tekrar göstermesin hep var olsunlar omurleri uzun olsunHaha tabi öyle bende diyorum iyi ki yaptırmışım maşallah diyelim
AminKesinlikle 41 kere maşallah Allah yokluklarini tekrar göstermesin hep var olsunlar omurleri uzun olsun