Silikon hissetmek

ceyhira

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
1.617
243
38
Kızlar merhaba;
Ben 5 mayısta hem protez hem dikleştirme ameliyatı geçirdim. Yaklaşık yani 4.30 ay olacak. Fakat benim yeni farkettiğim bişey var bu önceden de varmıydı yada normal bir durum da ben mi yeni farkettim bilmiyorum yardımcı olursunuz çok sevinirim baya kafama takıldı çünkü. Meme ucumdan aşağı doğru birleşime doğru elime silikonun kenarı geliyor resmen böyle çıkıntı gibi hissediyorum ama dışardan belli olan bir durum yok. Sizler de de böyle bir durum varmı ? Bu durum hissetmem yani normal mi ben mi abartıyorum acaba? Yoksa silikonun kayma riski falan olmuş olabilir mi? Kafam da bir soru oluştu

İşaretlediğim yer sağıma yattığımda oluşan iz sanırım dalgalanma oluyor bu normal mi?

Bide bu arada göğüslerimi hani nefesimi içeri doğru çeker gibi yaptığım da baya silikonların kenarları belli oluyor ama dümdüz dururken görünürde bi sıkıntı yok baya kafama takıldı bu durum ilerler mi ?

merhaba, evet bende de vardi ayni durum. yillarca da elime geldi. hatta doktoruma da sormustum. onemli degilmis. su an o kadar hissedilir degil.

merhaba, evet bende de vardi ayni durum. yillarca da elime geldi. hatta doktoruma da sormustum. onemli degilmis. su an o kadar hissedilir degil.
Teşekkür ederim yorumunuz için doktorumla konuştum kontrol edelim dedi bakalım pazartesi günü gidicem inş

Bende 9 mayista oldum aynı durum bende de var örneğin elimde litrelik su şişesine uzanıp kaldırdığımda göğsümün alt sağ tarafında bir dalgalanma var

Hayır henüz gitmedim belki kas altı oldum dokular mi elime geliyor emin değilim bir süre daha bekleyeceğim kapsül olduğunu düşünmüyorum onun icin çok erken henüz

Hayır henüz gitmedim belki kas altı oldum dokular mi elime geliyor emin değilim bir süre daha bekleyeceğim kapsül olduğunu düşünmüyorum onun icin çok erken henüz
Bende kapsül olduğunu düşünmüyorum çok ama işte yine de böyle bazı olumsuzlukları da okuyunca ister istemez endişe ettim ne bileyim ama tekde olmamak biraz rahatlattı teşekkür ederim

Zamanla daha mı az ele gelmeye başladı? Benim başlarda daha çok geliyordu sanki. Kapsül oluştuğu için mi acaba?

Dün doktor randevum vardı. Kontrol etti herhangi bi sıkıntı yok bu durumlar normal silikon ameliyatından sonra dedi

Bende 9 mayista oldum aynı durum bende de var örneğin elimde litrelik su şişesine uzanıp kaldırdığımda göğsümün alt sağ tarafında bir dalgalanma var
merhaba dalgalanmadan kasıt eğilince meme bir taraf toplanıyor gibi mi bende 2018 de oldum bendede var ama sadece eğilince ayakta durunca herhangi bir sorun yok

merhaba dalgalanmadan kasıt eğilince meme bir taraf toplanıyor gibi mi bende 2018 de oldum bendede var ama sadece eğilince ayakta durunca herhangi bir sorun yok
Evet böyle derinin üstünde sanki iz belliymiş gibi oluyor hatta ellediğinizde de tırtıklı gibi o dalgayı hissediyorsunuz

Evet böyle derinin üstünde sanki iz belliymiş gibi oluyor hatta ellediğinizde de tırtıklı gibi o dalgayı hissediyorsunuz
Aynanın karşısında öne eğilerek kontrol ettim aynen bendede öyle ama sadece öne egildigimde oluyor düz durdugumda herhangi bisey yok sizin yeni ameliyat olmanızla alakalı değil demekki benim 5 yıl olmasına rağmen benimde öyle

Evet doktorumda bana silikon ameliyatlarında böyle olması normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…