- Konu Sahibi kelebeketkisii
-
kızlar
bunun bir kac kere sordum aa kimse yanıtlamadı.kafama en cok takılan bu
ileriki bir zamanda silikonlu gögüste sarkma riski var mı?
silikon taktırmış arkadaslar zamanla gögüste yumusama oldugunu ve silikonların yerine oturdugunu deneyımleyerek yazmıslar ya.pekı yıllarca kullanınca cıık cıvık hale gelecek kadar yumusar mı? bu konuda bılgısı olan var mı kızlar?
canım ben 2 yıl olcak nerdeyse halen cıvık cıvık değil ve görüntüsü süper ben cok memnunum
canım ben 2 yıl olcak nerdeyse halen cıvık cıvık değil ve görüntüsü süper ben cok memnunum
canım normal meme zamanla nasıl sarkıyorsa yer çekimine hiçbir şey karşı gelemez
dogum yapmak ve emzirmek gögüste asırı yumusamaya ya da sarkmaya neden olur mu?
??????????????????????? hala cvp alamadım
kime yaptırdınız bilmiyorum ama tam istediğim gibi görüntüsü
Merhaba, ben Find Doctors for Breast Implants, Augmentation & Plastic Surgery | LocateADoc.com sitesinden öncesi sonrası resimlerine bakıyorum şu anda. sitede 4913 ameliyat resmiş var, ben 600lerdeyim henüz. çok başarılı olanlar olduğu gibi benim asla istemeyeceğim göğüs resimleri de var. kendim için mükemmel görünen bir tanesini seçtim şimdiden, doktoruma onu göstericem.
yalnız bir şey farkettim, takılan silikonun şekli ve ağırlığı ne olursa olsun, ameliyat sonrası elde edilen şekil memenin orjinal şeklini alıyor sanırım. yani ameliyat öncesi memeler yana bakıyorsa silikonla dolgun fakat yana bakan memeler elde ediliyor, yada ne bileyim göğüs arası çok ayrıksa gene bir miktar ayrık kalıyor. şeklini ameliyatla düzeltmek pek mümkün değil galiba.
ben de eski dolgun göğüslerimin şeklini hatırlamaya çalışıyorum şimdi :)))
Merhaba, ben Find Doctors for Breast Implants, Augmentation & Plastic Surgery | LocateADoc.com sitesinden öncesi sonrası resimlerine bakıyorum şu anda. sitede 4913 ameliyat resmiş var, ben 600lerdeyim henüz. çok başarılı olanlar olduğu gibi benim asla istemeyeceğim göğüs resimleri de var. kendim için mükemmel görünen bir tanesini seçtim şimdiden, doktoruma onu göstericem.
yalnız bir şey farkettim, takılan silikonun şekli ve ağırlığı ne olursa olsun, ameliyat sonrası elde edilen şekil memenin orjinal şeklini alıyor sanırım. yani ameliyat öncesi memeler yana bakıyorsa silikonla dolgun fakat yana bakan memeler elde ediliyor, yada ne bileyim göğüs arası çok ayrıksa gene bir miktar ayrık kalıyor. şeklini ameliyatla düzeltmek pek mümkün değil galiba.
ben de eski dolgun göğüslerimin şeklini hatırlamaya çalışıyorum şimdi :)))
moralim çok bozuk arkadaşlar. 6 ay önce yuvarlak 265cc protez takıldı ve şuan B cup kullanıyorum. ben boyutunu açıkcası pek beğenmemiştim. aslında çok doğal ama ben biraz daha dolgun istiyordum. neyse sorunuma geleyim 2 ay önce sağ göğsümün altının 2 parmak kadar üstünde silikonun köşelerini hissediyorum. sanki kıvrılmış, toplanmış gibi(( bu arada bu göğsüm diğerinden daha büyük önceden de öyleydi. aynı cc protez konulduğu için asimetriklik devam etti. druma gösterim. dr. büyük olan göğsün altındaki fazla olan, diğerine göre büyük gösteren yeri yani fazlalığı bir parmak kalınlığında kesip,dikelim dedi.sadece izi biraz artacakmış ama küçük olana göre eşitleyecekmiş.oradaki deri kalınlaşacağı için silikonun kıvrımını hissetmeyecekmişim.... ne diyeceğimi şaşırdım. bir akıl verin kızlar. ne yapmalıyım?
canım seni en cok rahatsız eden nokta asimetrimi yoksa protezin ele gelmesimi? asimetri doğal olan her meme de olan bir sorun fakat sendeki asimetrinin belirginliğini bilmediğim için birseyde diemiyorum.sonuçta ameliyat sonrası izininde artacagını yazmıssın hangisi seni daha cok rahatsız eder tekrar bir ameliyat ve daha kalın bir iz mi yoksa asimetrimi?kas üstü mü canım senin protezin?
Tesadüfen okudum bana yazılmış bu yazıyı..Yahu ben iri yapılıyım derken..yani nasıl anlatiyim...Ben ameliyattan önce 75-80b cup sütyen kullanıyordum.Gögüs altı ve üstü ölçülerimi hatırlamıyorum tabi.Benim spor geçmişim var,omuzlarım geniş,kollarım hafif kaslı,kalçalarımde geniştir hani ..onu demek istedim..Boyumda 1.68 falan..İnşallah yardımcı olmuştur bu bilgiler :)
doktorun kim? hangi şehirdesin
sağolasın cevabın için :) bi türlü bana yakın birini bulamıyorum of of. ben 85Cyim şu anda, altım 34 beden üstüm 38, benim de omuz ve göğsüm geniş. göğüs tabanımın da geniş olduğunu düşünüyorum. o yüzden high profil takılırsa cc epey yükselecek gibime geliyor.
Yok mu göğüs kafesi geniş birileriii :)))))))))))
Canım ben 78-80 beden sütyen kullanıyorum ama gögüs yapım geniş,yani tabanı geniş..Nasıl anlatayımki sana..yani yuvarlak koltukaltına dogru olan şekilli gögüslerim var.Üst beden ölçün 38 is senin sütyen ölçününde 80 beden falan olması lazımBen seni arkadaş olarak ekliyimde benim fotolarıma bak sen..Bence yapı olarak birbirimize yakınız..Şİmdi hıgh profile gelince Hıgh profil mesela orta(moderate) proteze göre tabi daha dar taban.Yani sıralama olarak gidersek Moderate(orta) geniş taban çapı olan ama yüksekligi az olan bir protez çeşitidir..Moderate plus (orta plus) orta taban,orta ve üstü yüksekligi olan protez çeşitidir...Hıgh (yüksek)profil Dar taban,yüksek projeksiyon olan bir protez dir ve son olarakta ultra yüksek(ultra hıght)Dar taban ultra yüksek olan protez çeşitidir..Bu bilgileri internette arama motoruna Mentor protez yazarsan oradan elektron medikal diye bir site çıkacak orayı tıkla..meme protezleri(salin,silikon) kısmını tıkla..Üstteki Mentor silikon jel meme protezleri kısmını tıkla..Siltex yüzeyli yuvarlak meme protezlerinide tıkla..protezlerin çeşitleri ve fotolarını görebilirsin..
Bence sen bunları kafaya takma,sen bir protez çeşitinide ısrarla istesen bile belki doktorun bu çeşiti senin vücuduna uygun görmeyecek..yani bunun pek önemi yok ama tabi sen bak gör..Ama önemli olan senin vücuduna yakışan bir protez çeşitinin olmasıdır..Her protez onda güzel durmuş,bendede güzel durur diye birşeyde yok..Bak burada aynı yöntem,aynı protez çeşiti ile ameliyat olmuş birsürü bayan var,ehpsinde protezler farklı farklı durmuş..Doktorun sana uygun en güzel protez şeklini seçecektir,seçtigin doktora güvenip ameliyat olacaksın,bence o zaman doktorunun seçiminede güzenmelisin canım..İçini rahat tut,herşey güzel olur Allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?