• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikon deneyimlerinizi vede doktorlarınıızı memnunsanız bekliyorumm,,paylaşalımm

Merhaba canım, ben Dr. Akın beye göğüsucundan ameliyat oldum;) Çok rahat bir ameliyat geçirdim ve çokda memnunum.

Çok teşekkür ederim cevap için. Ben yurtdışındayım, Akın Beyle mailleşiyoruz ama son kararı yüz yüze geldiğimizde vereceğiz artık. O yüzden biraz çekimserim, cevabın çok iyi geldi :) Eşim de hiç olumlu bakmıyor, şaka yapıyorum zannediyor şu anda sanırım uçak biletini aldığımda anlayacak işin ciddiyetini :)))))))

Peki göğüs ucundaki izler tamamen yok oldu mu? Göğüs ucundan 2 kere ameliyat olmuş arkadaşım var, neredeyse hiç iz yok ama doktoru başka. Akın Beyin eli de öyle hafif midir diye merak etmiştim.

Çok teşekkür ederim cevap için. Ben yurtdışındayım, Akın Beyle mailleşiyoruz ama son kararı yüz yüze geldiğimizde vereceğiz artık. O yüzden biraz çekimserim, cevabın çok iyi geldi :) Eşim de hiç olumlu bakmıyor, şaka yapıyorum zannediyor şu anda sanırım uçak biletini aldığımda anlayacak işin ciddiyetini :)))))))

Peki göğüs ucundaki izler tamamen yok oldu mu? Göğüs ucundan 2 kere ameliyat olmuş arkadaşım var, neredeyse hiç iz yok ama doktoru başka. Akın Beyin eli de öyle hafif midir diye merak etmiştim.

Canım ben ameliyat olalı 6 ayı geçti ve bendede neredeyse hiç iz kalmadı diyebilirim. Sana şöyle söyliyeyim: Salı günü ameliyat oldum ve pazartesi günüde işime başladım. Sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun?

valla salı pazartesi maaşallah diyeyim.

benim ocak sonunda bir seyahate çıkmam gerekiyor 10 gün kadar. yılbaşından hemen sonra olsam eşim iyice mızmızlanacak ocak ayının tamamında gidiyorsun diyerek. bir de ameliyat sonrası seyahate çıksam biraz keyifsiz geçer gibime geliyor. o yüzden şubat sonu gibi daha uygun sanki

bir de ameliyattan ne kadar süre sonra kollarınızı rahat yukarı kaldırabiliyorsunuz? ben haftanın 4 günü dansediyorum, ameliyat sonrası dansedebilmek için ne kadar beklemem lazım?

bir de ameliyattan ne kadar süre sonra kollarınızı rahat yukarı kaldırabiliyorsunuz? ben haftanın 4 günü dansediyorum, ameliyat sonrası dansedebilmek için ne kadar beklemem lazım?

Tabiiki kollarımızı hemen istediğimiz gibi kullanamıyoruz, biraz dikkat etmemiz gerekiyor, bende yaklaşık 2 hafta sonra herşey normale döndü. Doktorum bana 2 ay sonra spor yapabilirsin demişti. Zaten ameliyattan sonra ödemlerin inmesi için biraz zaman gerekiyor. Bu kişiden kisiye değişiyor.

çok teşekkür ederim. resimleri de görmek isterdim ama bugün üye oldum henüz resimlere bakamıyormuşum :((
bana boy- kilo ve taktırdığın silikon türü ve ağırlığını da verir misin?

çok teşekkür ederim. resimleri de görmek isterdim ama bugün üye oldum henüz resimlere bakamıyormuşum :((
bana boy- kilo ve taktırdığın silikon türü ve ağırlığını da verir misin?

Benim boyum 163 kilomda 53. Bana 350 cc high profil silikon takıldı. Azda olsa meme dokum olduğu için- doktorum bana kas üstü takılmasını uygun gördü. Bedenim A cuptan C bazı sutyenlerde D Cupa çıktı:)) Sen kaç cc düşünüyorsun? Boyun ve kilon kaç cnm?

Canım yurtdışındayım demiştin, ordaki doktorlaralan görüştünmü hiç- yani onlardan hiç fikir aldınmı?

hmm pek yakın değilmiş ölçülerimiz :))
ben 170, 53 kiloyum. eskiden D cup iken şu anda C cup ama göğüslerimin içi boş diyeyim. biraz da göğüs çevrem geniş olduğu için hala C cup. Sanırım ben pek büyük istemesem de yeri olduğu ve sarkık durmamaları için epeyce büyük yaptırmak zorunda kalıcam istemesem de.

yurtdışında görüştüm ama biraz fazla kesip biçmek taraftarılar, fiyat olarak da daha yüksek. bir de kendi dilinde istediğini anlatmak ve anlamak da önemli geliyor bana.

tabii ameliyatı türkiyede yaptırmak benim için de bir kaçamak fırsatı olacak, söylemeden geçemicem :)

hmm pek yakın değilmiş ölçülerimiz :))
ben 170, 53 kiloyum. eskiden D cup iken şu anda C cup ama göğüslerimin içi boş diyeyim. biraz da göğüs çevrem geniş olduğu için hala C cup. Sanırım ben pek büyük istemesem de yeri olduğu ve sarkık durmamaları için epeyce büyük yaptırmak zorunda kalıcam istemesem de.

Oo maşallah cnm:) Aslında senin silikon ameliyatına gerek yokmuş, göğüslerin zaten dolgunmuş;) sanırım sana 350 cc den fazla koyar Dr Akın bey. Sen kaç cup olmasını istiyorsun?

yurtdışında görüştüm ama biraz fazla kesip biçmek taraftarılar, fiyat olarak da daha yüksek. bir de kendi dilinde istediğini anlatmak ve anlamak da önemli geliyor bana.

tabii ameliyatı türkiyede yaptırmak benim için de bir kaçamak fırsatı olacak, söylemeden geçemicem :)

Evet bu konuda haklısın canım. Bizim doktorlarımız maşallah bu konuda kendilerini aşmışlar. Gerçektende hepsinin ellerine sağlık güzel iş çıkarıyorlar. Zaten yabancılardanda türkiyeye sırf estetik olmak için gelenler çok..

dolgun değil canım boşgun benimkiler :)))))))
koca meme torbaları içinde limon kadar falan göğüs dokum var şu anda. C cupı da fazlalık deri dolduruyor, meme değil :)

ben aslında küçük, fazla dışarı çıkık olmayan ergen memesi gibi falan olsun isterdim ama benim de tahminim 350- 400ler gibi olacak. eğer küçük olsun istersem dikleştirme ameliyatı gerekir sanırım, onda da ters T şeklinde iz kalacak. benim de ize alerjim var, hiç istemiyorum. İz olacağına tombul tombul memeler olsun

dolgun değil canım boşgun benimkiler :)))))))
koca meme torbaları içinde limon kadar falan göğüs dokum var şu anda. C cupı da fazlalık deri dolduruyor, meme değil :)

ben aslında küçük, fazla dışarı çıkık olmayan ergen memesi gibi falan olsun isterdim ama benim de tahminim 350- 400ler gibi olacak. eğer küçük olsun istersem dikleştirme ameliyatı gerekir sanırım, onda da ters T şeklinde iz kalacak. benim de ize alerjim var, hiç istemiyorum. İz olacağına tombul tombul memeler olsun

Evet canım bencede tombul tombul memeler olsun:)) KK'da Arzum arkadaşımızın 400 cc göğüsleri var, gerçekten süperrr görünüyorlar. Senin boyunda uzun- yani sende büyük göğüs kaldırısın bence;) Dr Akın bey zaaten sana en uygun olanı yapacaktır canım.

kıslar benimm memişler küçüücükkk:umursamaz:erkek arkadaşımda büyük seviyo acilen silikon yaptırırız dediiikaydirigubbakcemile ne çare seviyoruzz madem katlanırızz ama iyi bir doktor istiyorumm şekil olarakta güzel olsun istiyorum lütfen deneyimlerinizi paylaşalımmmmm,,,bilinçsizz olan ben ve diğerleri bilinçlensinnn,,acısını biliyorum kıslar önemli olan önerileriiniz memnunsanız doktorunuzun adını söyleyinn,fiyatları nerde olduğunuuzu şşeklini veede erkek arkadşınızın memnuniyetini anlatabilirisnizzzzz:kedi
kocemenn memişler içinnnn:lepi:kafamçokkarıştı::dance:

cnm bnm benim doktorum tayfun aköz barış çakırın hocası da diyebiliriz ameliyatım kasaltı olmasına rağmen süper geçti 3, gün işe başlayabildim kendi işimi kendim görebiliyodum ameliyat sonrası ne bir titreme ne bir kusma nede dayanılmayacak sekilde ağrılarım oldu .kendisi doktordan önce bir abi öyle söyleyebilirim kimi doktor vardır daha görüşmeden önce senin maddiyatını düşünmeden direk para lafını açar tayfun beyde para insan memnuniyetinden sonra gelir ameliyat olmasan biel git bir tanış ve fikir al derim benim en büyük korkum ameliyat sonrası iki tane top gibi duran arası çok ayrık göğüs korkusu idi daha bir hafta bile olmadı ama kimse bir sey anlamadı öyle diyebilirim .

Evet canım bencede tombul tombul memeler olsun:)) KK'da Arzum arkadaşımızın 400 cc göğüsleri var, gerçekten süperrr görünüyorlar. Senin boyunda uzun- yani sende büyük göğüs kaldırısın bence;) Dr Akın bey zaaten sana en uygun olanı yapacaktır canım.

Vayyy.. adım geçmiş burada tesadüfen gördüm ve çok mutlu oldum yahuu..Kızlar seçtiginiz doktor vücudunuza en uygun protezi yapacaktır emin olun,yeterki siz nasıl bir gögüs istediginizi bilin ve dogru doktoru bulun :34:

Vayyy.. adım geçmiş burada tesadüfen gördüm ve çok mutlu oldum yahuu..Kızlar seçtiginiz doktor vücudunuza en uygun protezi yapacaktır emin olun,yeterki siz nasıl bir gögüs istediginizi bilin ve dogru doktoru bulun :34:

Merhaba Arzum, ameliyatınla ilgili yazdıklarını okuyorum da, iri yapılıyım demişsin, ameliyat öncesinde göğüs altı ve de üstü ölçülerini hatırlıyor musun? Yakın mıyız ölçü olarak merak ettim.

kızlar ben ameliyat olalı 12 gün oldu, suan ödem var iner diyo herkes ama bir göğsüm daha büyük duruo ama koluma değmio ama diğeri daha küçük durduğu halde koluma değio bu beni cok rahatsız ediyor bu durum geçer mi? daha önce boyle bu sorun yasayan var mı? bana yardımcı olun moralim bozuluo cok:((

Merhaba Arzum, ameliyatınla ilgili yazdıklarını okuyorum da, iri yapılıyım demişsin, ameliyat öncesinde göğüs altı ve de üstü ölçülerini hatırlıyor musun? Yakın mıyız ölçü olarak merak ettim.

Tesadüfen okudum bana yazılmış bu yazıyı..Yahu ben iri yapılıyım derken..yani nasıl anlatiyim...Ben ameliyattan önce 75-80b cup sütyen kullanıyordum.Gögüs altı ve üstü ölçülerimi hatırlamıyorum tabi.Benim spor geçmişim var,omuzlarım geniş,kollarım hafif kaslı,kalçalarımde geniştir hani ..onu demek istedim..Boyumda 1.68 falan..İnşallah yardımcı olmuştur bu bilgiler :)

Back