- Konu Sahibi kelebeketkisii
-
profilinde albüm göremediğim için sormuştum :) yanlış bir yere mi bakıyorum acaba.
yok canım bende baktım.albüm gözükmüyor maalesef
Kızlar şimdi bakın bakalım,görebilecekmisiniz :97:
şöyle bir hata veriyor canım: "Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz"
Şimdi bak bakalım canım.:97:
maalesef canımbelki mesaj sayım yetersizdir öyle bir sınırlama varsa. toplam albüm:1, toplam resim:0 şeklinde görünüyor profilde, ama linke tıklayınca yine aynı hatayı alıyorum.
ben gördüm hala böleyim
bütün düşüncelerim alt üst oldu valla maşallahhhhh
Benim doktorumda bana ömürlük bu silikonlar dedi. Eğer doğum yaparsam sütten dolayı bazı memelerde yapısal olarak çok sarkma olabiliyormuş onlarda sadece toparlama yapılır silikonu tekrar çıkartıp takmaya gerek yokmuş. Benim o kadar küçüktü kigöğüslerim emzirme döneminde bile büyüyebileceğini sanmıyordum.Neyse ilerde görürüm artık. Önce bir koca adayı bulayım da. Doktorun Nazmi bayçın dı. 3 haftayı biraz geçti yaptıralı. Her geçen gün şekli daha da oturuyor. Allaha şükür hiç sıkıntı yaşamadım, yaşamam da işallah.:Saruboceq:
arkadaslar bende meme büyütme operasyonu olmak istiyorum karar verdim yaza olacağım öncelikle size danısmak istiyorum benim meme yaapım fibrokistli küçük küüçük ama sizce zararı olurmu yaptırsam bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın doktor zararı yok diyor olabilirsin diyor
evet bu konu bence çok önemli ama burada kimse cevaplamamış. izlerin tamamen kaybolması gibi bir durum var mı?
Ben de 3 hafta oldu yaptıralı. Çok çok memnunum. Doktorum Nazmi bayçına çok teşekkür ediyorum. Ameliyat esnası ve sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım. Şu an masaj yapma dönemindeyim. Göğüslerimin Üstüne yatmayada başladım.:teytey:
kızlar bişi sorcam :44: göğüs altı kesisinde izler zamanla tamamen kayboluyormu :44: yani kalırsa yine silikon olduğu belli olcak benim kafam çok takılıyor ona ne bilim izlerle gezmektense küçük kalsınlar:44:
kızlar bişi sorcam :44: göğüs altı kesisinde izler zamanla tamamen kayboluyormu :44: yani kalırsa yine silikon olduğu belli olcak benim kafam çok takılıyor ona ne bilim izlerle gezmektense küçük kalsınlar:44:
Merhabalar, Dr. Akın Demiralay'a koltukaltı veya göğüsucundan ameliyat olan var mı aranızda? Varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?