silikon deneyimlerinizi vede doktorlarınıızı memnunsanız bekliyorumm,,paylaşalımm

arkadaslar bende meme büyütme operasyonu olmak istiyorum karar verdim yaza olacağım öncelikle size danısmak istiyorum benim meme yaapım fibrokistli küçük küüçük ama sizce zararı olurmu yaptırsam bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın doktor zararı yok diyor olabilirsin diyor

canım peki kesiyi nerden yaptı meme ucundanmı o yöntem süt kanallarını yok ediyomus arastırdınmı

Canım benimde memlerimde fibrokistik ler vardı.Hem meme cerrah doktorum,hem genel cerrahım,hemde estetik ameliyatımı yapan doktorum hiçbir zararı olmadıgını söyledi.Bende ameliyatımı oldum.Ayrıca meme ucundan oldum ameliyatımı,benim iki çocugum var,artık çocuk düşünmüyorum yani emzirme gibi bir problemimö olmaz.Ama doktorum meme ucu ameliyatlarında süt bezlerinin bir kısmı yani %10 kadar kısmı zarar görüyormuş,öyle söyledi.Olurda hamile kalırsan ve emzirmek istersen rahatlıkla emzirebilirsin demişti.Ayrıca his kaybı olmayacagına dair garantide vermişti,gerçektende hiçbir his kaybı yok,ayrıca iz filanda kalmadı.En izsiz bölge diyorum..

evet bu konu bence çok önemli ama burada kimse cevaplamamış. izlerin tamamen kaybolması gibi bir durum var mı?

canım ben bu konuda çok endişelendim benim ameliyatım 22 nisanda oldu göğüs altı kesisi ile iz 3-4 santim göğüs katının yani karşıdan aynadan baktığımda asla göremiyorum incecik bir çizgi çok yeni olmasına karşın silik bikini veya ütyenden de görünecek tarzda değil doktorum da göğüs ucunu çevresinin ölçüsün alıp müsait olduğunu söylemişti fakat his azalma ihtialininde varlığından bahsetti bende o dönemlerde deli gibi araştırıyordum hatta arzumda girmemişti o dönem olan biriylede konuşmamıştım üzülerek göğüsaltına kara verdim riske atmak istemedim ama şimdi memnunum arzmunda gösü güzel görünüyor ve sağolsun çok yardıma açık bir bak ondanda gör kara senin tatlım beni ameliyatım izmirde ege estetik cerrahide oldu doktorum özcan ülgen ameliyata iki hekim giriyor diğeri ruhi çankayalı çok memnunum kızlar izmirde olup doktor aranlara fikir olsun....:92:

arkadaşlar annem alsancak doktor fahri mola da göğüs büyütme emeliyatı oldu. çok aşırı memnun kaldık güleryüz ve kalitesinden. herkese tavsiye ediyoruz.

merhaba cgdmmrn, size hangi teknik uygulandı? kas zarı altı mı, kas altı mı...vs?
hangi ölçüden hangi ölçüye geçtiniz ameliyat sonrası? bana fotoğraflarınızı özelden gönderebilir misiniz?
refakatçiniz oldu mu? ben gizlilik istediğim için böyle bir şansım yok maalesef...
ne kadar ödeme yaptınız?
ameliyat için muayene ve ameliyat günü arasında ne kadar süre oluyor? ameliyat haftasına biz karar verebiliyor muyuz? çünkü benim zaman ayırmam çok zor olacak.
yanıtlarsanız sevinirim. sizin de eklemek istedikleriniz olursa, yazın lütfen.

kızlar bişi sorcam :44: göğüs altı kesisinde izler zamanla tamamen kayboluyormu :44: yani kalırsa yine silikon olduğu belli olcak benim kafam çok takılıyor ona ne bilim izlerle gezmektense küçük kalsınlar :44:

Ben meme ucu kesisi ile amleliyat oldum,sıfır iz denilecek kadar iz yok.Ama meme ucu kesisi ile süt bezleri bir miktar zarar görüyor,ben evli ve iki çocuklu oldugum için,dahada çocuk düşünmedigim için bu yönteme balıklama atladım tabi doktorumda bu yöntemi bana uygun gördü.

eriyen dikiş mi olucak normal dikiş mi olucak izler hiç belli olmayacak derecede kaybolabiliyormuş birde izleri kaybetmek için krem varmış onu kullanmayı düşünüyorum bnede göğüs altı kesisi var bende daha dikişlerim alınmadı yapanlar estetik cerrahlar kötü bir izle kalmazsın bence korkma
küçük olmaları yada büyük olmaları tabi ki senin isteğinde evli değilsen bekarsan çocuk oolduktan sonra olman daha mantıklı çünkü hamilelikte ve emzirmede defarmosyon hat safada oluyor

Merhabalar, Dr. Akın Demiralay'a koltukaltı veya göğüsucundan ameliyat olan var mı aranızda? Varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Merhabalar, Dr. Akın Demiralay'a koltukaltı veya göğüsucundan ameliyat olan var mı aranızda? Varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Merhaba canım, ben Dr. Akın beye göğüsucundan ameliyat oldum Çok rahat bir ameliyat geçirdim ve çokda memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…