- Konu Sahibi kelebeketkisii
-
Merhaba canım, ben Dr. Akın beye göğüsucundan ameliyat oldumÇok rahat bir ameliyat geçirdim ve çokda memnunum.
Çok teşekkür ederim cevap için. Ben yurtdışındayım, Akın Beyle mailleşiyoruz ama son kararı yüz yüze geldiğimizde vereceğiz artık. O yüzden biraz çekimserim, cevabın çok iyi geldi :) Eşim de hiç olumlu bakmıyor, şaka yapıyorum zannediyor şu anda sanırım uçak biletini aldığımda anlayacak işin ciddiyetini :)))))))
Peki göğüs ucundaki izler tamamen yok oldu mu? Göğüs ucundan 2 kere ameliyat olmuş arkadaşım var, neredeyse hiç iz yok ama doktoru başka. Akın Beyin eli de öyle hafif midir diye merak etmiştim.
bir de ameliyattan ne kadar süre sonra kollarınızı rahat yukarı kaldırabiliyorsunuz? ben haftanın 4 günü dansediyorum, ameliyat sonrası dansedebilmek için ne kadar beklemem lazım?
çok teşekkür ederim. resimleri de görmek isterdim ama bugün üye oldum henüz resimlere bakamıyormuşum(
bana boy- kilo ve taktırdığın silikon türü ve ağırlığını da verir misin?
hmm pek yakın değilmiş ölçülerimiz :))
ben 170, 53 kiloyum. eskiden D cup iken şu anda C cup ama göğüslerimin içi boş diyeyim. biraz da göğüs çevrem geniş olduğu için hala C cup. Sanırım ben pek büyük istemesem de yeri olduğu ve sarkık durmamaları için epeyce büyük yaptırmak zorunda kalıcam istemesem de.
yurtdışında görüştüm ama biraz fazla kesip biçmek taraftarılar, fiyat olarak da daha yüksek. bir de kendi dilinde istediğini anlatmak ve anlamak da önemli geliyor bana.
tabii ameliyatı türkiyede yaptırmak benim için de bir kaçamak fırsatı olacak, söylemeden geçemicem :)
dolgun değil canım boşgun benimkiler :)))))))
koca meme torbaları içinde limon kadar falan göğüs dokum var şu anda. C cupı da fazlalık deri dolduruyor, meme değil :)
ben aslında küçük, fazla dışarı çıkık olmayan ergen memesi gibi falan olsun isterdim ama benim de tahminim 350- 400ler gibi olacak. eğer küçük olsun istersem dikleştirme ameliyatı gerekir sanırım, onda da ters T şeklinde iz kalacak. benim de ize alerjim var, hiç istemiyorum. İz olacağına tombul tombul memeler olsun
kıslar benimm memişler küçüücükkk:umursamaz:erkek arkadaşımda büyük seviyo acilen silikon yaptırırız dediiikaydirigubbakcemile ne çare seviyoruzz madem katlanırızz ama iyi bir doktor istiyorumm şekil olarakta güzel olsun istiyorum lütfen deneyimlerinizi paylaşalımmmmm,,,bilinçsizz olan ben ve diğerleri bilinçlensinnn,,acısını biliyorum kıslar önemli olan önerileriiniz memnunsanız doktorunuzun adını söyleyinn,fiyatları nerde olduğunuuzu şşeklini veede erkek arkadşınızın memnuniyetini anlatabilirisnizzzzz:kedi
kocemenn memişler içinnnn:lepi:kafamçokkarıştı::dance:
Evet canım bencede tombul tombul memeler olsun:)) KK'da Arzum arkadaşımızın 400 cc göğüsleri var, gerçekten süperrr görünüyorlar. Senin boyunda uzun- yani sende büyük göğüs kaldırısın benceDr Akın bey zaaten sana en uygun olanı yapacaktır canım.
Vayyy.. adım geçmiş burada tesadüfen gördüm ve çok mutlu oldum yahuu..Kızlar seçtiginiz doktor vücudunuza en uygun protezi yapacaktır emin olun,yeterki siz nasıl bir gögüs istediginizi bilin ve dogru doktoru bulun
Merhaba Arzum, ameliyatınla ilgili yazdıklarını okuyorum da, iri yapılıyım demişsin, ameliyat öncesinde göğüs altı ve de üstü ölçülerini hatırlıyor musun? Yakın mıyız ölçü olarak merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?