silikon deneyimlerinizi vede doktorlarınıızı memnunsanız bekliyorumm,,paylaşalımm

kelebeketkisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
89
0
86
İstanbul
kıslar benimm memişler küçüücükkk:umursamaz:erkek arkadaşımda büyük seviyo acilen silikon yaptırırız dediiikaydirigubbakcemile ne çare seviyoruzz madem katlanırızz ama iyi bir doktor istiyorumm şekil olarakta güzel olsun istiyorum lütfen deneyimlerinizi paylaşalımmmmm,,,bilinçsizz olan ben ve diğerleri bilinçlensinnn,,acısını biliyorum kıslar önemli olan önerileriiniz memnunsanız doktorunuzun adını söyleyinn,fiyatları nerde olduğunuuzu şşeklini veede erkek arkadşınızın memnuniyetini anlatabilirisnizzzzz:kedi
kocemenn memişler içinnnn:lepi:kafamçokkarıştı::dance:

slm
şuanda operasyon geçirdinmi bilmiyorum ama ben 6 gün önce ameliyatımı oldum dr melike erdim çamlıca medicana hstanesinde fiyat 4500 tl.ve tam istediğim boyutta oldu sonuç çok memnunum görüntüsünden fakat ağrıların cok oluyor halada cekiyorum hafif hafif bir an önce iyileşmek istiyorum bende cok tereddüt yasadım cok istiyorum fakat bir türlü cesaretimi toplayamıyordum ama bence bunu takıntı durumuna kadar getirildiyse hiç korkmadan gidin ve yaptırın gercekten mutlu oluyorsunuz sonucunda......

:)))sevindim senin adınaa..ben daha olmadım bilgi almak istiyorum..ama takıntı halini aldı tabikide görüntümden memnun değilimkıyafetliyken önemli değilde,,sağolsun kaldıraçlı sütyenler pek kimse anlamıyor ancak denizde((

sahsen ben ne agrı ne sızı cektim öglen oldum akşam ewime gideblirdim ama hawa kosulları yüzünden hastanede kaldım görüntüsü mükemmel 2ay olmasına ragmen yumusacıklar izlerimde yok gbi tugrul turan 6000

Ben de 3 hafta oldu yaptıralı. Çok çok memnunum. Doktorum Nazmi bayçına çok teşekkür ediyorum. Ameliyat esnası ve sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım. Şu an masaj yapma dönemindeyim. Göğüslerimin Üstüne yatmayada başladım.:teytey:

kıslar benim daha var vakti,,ama istiyorummmmkaydirigubbakcemile3 eninde sonunda yaptıırıcam başka çare yokkkaydirigubbakcemile böle soyunulmaz ki::gitme:

ama şu düşündürdü her 10 yılda bir çıakrıtırıcaz mı?çıakrıtırmazsak sağlığımıza dokunabilir(vede britny spears gördüm iki çocuktan sonra göğüslerinin ikiside farklı taraflara bakıyo:sinifsinif: acaba çocuk doğurduktan sonra mı yaptırmak lazımm kafam karıştıeyvahedigeldismile

bende 18 gün oldu gögüslerimden ameliyat olalı ve şuanda cok memnunum doktorumda zühtü demir tabi daha 2-3 ayda gögüs tam şeklini alıyormuş ama şuanda cok doğal agrım sızım olmadı sadece bi gerginlik hissi vede agırlık hissim var oda doğalmış

geçmiş olsun canım hayırlı olsun boshayallersmile sana özel mesaj atacaktım ama henüz kotam dolmadığı için atamıyorum :s doktorun ve ameliyatla ilgili detaylı görüşmek için bana mailini yollarsan süpper olur alkisalkisalkis yok mailimi veremem dersen de burdan bilgilendirebilirsinnn veya özeldennn opuyorumnanaktan

mesela kas altına mı konuldu silikon? daha önceden kaç giyiyordun sütyen? doktorunu nerden buldun tavsiye üzerine mi gittin? vs vs birsürü sorum olacak boshayallersmile

bikere taktırınca hep kalıyormuş die duymuştum ben.. bi de ömrünü 20-25 yıl diye duymuştum.. tabi benimkiler hep duyum yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…