- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi kelebeketkisii
canım çok sağol cevap için, sanırım benzer vücut yapımız, benim de koltuk altına doğru geniş göğüs yapım. 2 aya da yakın var ameliyata, okudukça okuyorum ben de :)) ne kadar fazla bilirsem ameliyata girerken kafam o kadar rahat olacak sanki.
$
Tabi araştırmak bilgilenmek güzel,ama inankıi en son ameliyata girerken bile acaba larımız oluyor,yani içimizde yinede nasıl olacak,büyükmü olacak,ya küçük olursa..Top gibi bir görüntü olacakmı,dekolte bölgemi kaldırabilecekmi,ayrıkmı olacak yakınmı olacak ...gibiiii birçok soru işaret endişe ile giriyoruz bu ameliyata..Önce Allah sonrada Doktorumuza sıgınıyor,güveniyoruz..SEn araştır tabi,kafandaki soru işaretleri gitsin..ama doktorun en son şeyi ameliyat masasında belirleyecek çünkü o masada bütün protezleri sana deniyecek ve en yakışanı neyse onu koyup ameliyatını bitirecek..Yani şimdi ne kadar konuşsak karar versekte boş aslında..Önemli olan ameliyat masasında vücudumuza ne yakıştıysa o olması..İnşallah mutlu haberlerle burda bizimle olursun..en kıssa zamanda..Bizde senin bu mutluluguna ortak oluruz inşallah..