• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikon deneyimlerinizi vede doktorlarınıızı memnunsanız bekliyorumm,,paylaşalımm

canım çok sağol cevap için, sanırım benzer vücut yapımız, benim de koltuk altına doğru geniş göğüs yapım. 2 aya da yakın var ameliyata, okudukça okuyorum ben de :)) ne kadar fazla bilirsem ameliyata girerken kafam o kadar rahat olacak sanki.

$

Tabi araştırmak bilgilenmek güzel,ama inankıi en son ameliyata girerken bile acaba larımız oluyor,yani içimizde yinede nasıl olacak,büyükmü olacak,ya küçük olursa..Top gibi bir görüntü olacakmı,dekolte bölgemi kaldırabilecekmi,ayrıkmı olacak yakınmı olacak ...gibiiii birçok soru işaret endişe ile giriyoruz bu ameliyata..Önce Allah sonrada Doktorumuza sıgınıyor,güveniyoruz..SEn araştır tabi,kafandaki soru işaretleri gitsin..ama doktorun en son şeyi ameliyat masasında belirleyecek çünkü o masada bütün protezleri sana deniyecek ve en yakışanı neyse onu koyup ameliyatını bitirecek..Yani şimdi ne kadar konuşsak karar versekte boş aslında..Önemli olan ameliyat masasında vücudumuza ne yakıştıysa o olması..İnşallah mutlu haberlerle burda bizimle olursun..en kıssa zamanda..Bizde senin bu mutluluguna ortak oluruz inşallah..:16:

bilmiyorum ya aslında hissetiğim tek şey hayal kırıklığı:43: benimki kas üstü oldu canım.göğsümdeki asimetri sütyenle belli olmuyor ama çıplakken göğüs altından bir parmak kalınlığında bir fazlalık var. dr. ameliyat yapmayacakmış.lokal anesteziyle azıcık bir parça kesip dikeceğim oradaki deri kalınlaşınca içerdeki kıvrılma hissedilmeyebilir dedi. yani belki::(( yani o kadaar para verip ameliyat olduğuma mı yanayım,istediğim boyutta olmamasına mı yanayım,asimetriye mi yanayım... dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan da olursam ne yaparım. bu silikonu hissettiğim yerin ilerde sorun olma riski var mı onu bile bilmiyorum.

canım bu kadar bozma moralini yaa, eğer dediğin gibi ufak bir operasyonsa aklında kalmasın yap kurtul yoksa hep aklın orda kalır.benimde sağ tarafımda bir noktada protez elime gelio ama daha yeni ameliyat olduğum için bekliorum kendine gelmelerini sorun yapmamaya calısıorum. ameliyattan once bır gogsum ıkı santim daha yukarıdaydı bu yuzdende bı asımetrı sorunu var ama cok belırgın degıl ama aklıma getrmemeye calısıorum cunku dusundukce sureklı elledıkce sankı sorunda oldugundan buyuk gbı gelmeye baslıo ınsana.eger fotograf ekleyebılseydın bır fıkır verebılırdık sımdı bole yorum yapmak pek saglıklı olmuo.

canım bu kadar bozma moralini yaa, eğer dediğin gibi ufak bir operasyonsa aklında kalmasın yap kurtul yoksa hep aklın orda kalır.benimde sağ tarafımda bir noktada protez elime gelio ama daha yeni ameliyat olduğum için bekliorum kendine gelmelerini sorun yapmamaya calısıorum. ameliyattan once bır gogsum ıkı santim daha yukarıdaydı bu yuzdende bı asımetrı sorunu var ama cok belırgın degıl ama aklıma getrmemeye calısıorum cunku dusundukce sureklı elledıkce sankı sorunda oldugundan buyuk gbı gelmeye baslıo ınsana.eger fotograf ekleyebılseydın bır fıkır verebılırdık sımdı bole yorum yapmak pek saglıklı olmuo.

ufak bir oprasyon ama ya daha kötü olursa?bu dr. asimetri olmayacak demişti bana sonuç ortada:) hem ben de bekledim 6. aya kadar düzelir demişti doktor ama hiç birşey değişmedi.hem, ya dokuyu aldıktan sonra şekli iyice bozulursa ? bu arada protezi öğsümün altında bir kaç yerde hissediyorum sanki kıvrılarak toplanmış gibi:=( foto ekledim canım istersen bir bak.(ekledim seni) yorumlarınız benim için çok önemli. önceden küçük diye aynaya bakamazdım şimdi asimetriyi görmeye dayanamıyorum.offf ya.

sorma, bir liste hazırlıyorum aklıma geldikçe, görüşmede muayene öncesi ve sonrası sorulacaklar şeklinde. öncesindeki cevaplara göre sonrasındaki sorular da farklı. ayrıca da beğendiğim resimleri göstericem ama beğenmediğim bir iki resim de göstersem mi diyorum???

Tabi araştırmak bilgilenmek güzel,ama inankıi en son ameliyata girerken bile acaba larımız oluyor,yani içimizde yinede nasıl olacak,büyükmü olacak,ya küçük olursa..Top gibi bir görüntü olacakmı,dekolte bölgemi kaldırabilecekmi,ayrıkmı olacak yakınmı olacak ...gibiiii birçok soru işaret endişe ile giriyoruz bu ameliyata..Önce Allah sonrada Doktorumuza sıgınıyor,güveniyoruz..SEn araştır tabi,kafandaki soru işaretleri gitsin..ama doktorun en son şeyi ameliyat masasında belirleyecek çünkü o masada bütün protezleri sana deniyecek ve en yakışanı neyse onu koyup ameliyatını bitirecek..Yani şimdi ne kadar konuşsak karar versekte boş aslında..Önemli olan ameliyat masasında vücudumuza ne yakıştıysa o olması..İnşallah mutlu haberlerle burda bizimle olursun..en kıssa zamanda..Bizde senin bu mutluluguna ortak oluruz inşallah..:16:

ufak bir oprasyon ama ya daha kötü olursa?bu dr. asimetri olmayacak demişti bana sonuç ortada:) hem ben de bekledim 6. aya kadar düzelir demişti doktor ama hiç birşey değişmedi.hem, ya dokuyu aldıktan sonra şekli iyice bozulursa ? bu arada protezi öğsümün altında bir kaç yerde hissediyorum sanki kıvrılarak toplanmış gibi:=( foto ekledim canım istersen bir bak.(ekledim seni) yorumlarınız benim için çok önemli. önceden küçük diye aynaya bakamazdım şimdi asimetriyi görmeye dayanamıyorum.offf ya.

baktım canım fotona evet bir asimetri sorunu oluşmuş baska bikac doktorlada gorusup fıkırlerını al bence cunku bu asımetrının sebebı gögüs seklınden kaynaklanmıo bence buyukluk olarak hemen hemen aynılar sadece sankı protez bırınde daha farklı konmus gıbı bellı ama dıger gogsun hem sekıl hemde buyukluk olarak cok ıyı, dediğin gibi kaş yapayım derken goz cıkarmasın yıne baska doktorlardan da fıkır al eger gercekten revizyonla duzeltıleblır derlerse o zaman sorun yok demektır. sadece bı ıkı gun daha agrılı bır donem ve ardından duzeldıkten sonra gögüslerin butun sorun ortadan kalkmıs olacak,

Arkadaslar son dönemlerde kime sorsam bir göğüs estetiği furyası gidiyor benim yakınım bır süre önce Mahmut Dinçlere silikon büyütme yaptırmıştı su an gayet memnun ben de ocağın 10u gibi göğüs diklestirme düşünüyorum doktorla konuştum o tarihe zar zor kendimi aldırdım bunun için bu aylar daha uygunmus galiba sıcaklara oranla daha rahat ederiz herhalde :))

canım ben bu konuda çok endişelendim benim ameliyatım 22 nisanda oldu göğüs altı kesisi ile iz 3-4 santim göğüs katının yani karşıdan aynadan baktığımda asla göremiyorum incecik bir çizgi çok yeni olmasına karşın silik bikini veya ütyenden de görünecek tarzda değil doktorum da göğüs ucunu çevresinin ölçüsün alıp müsait olduğunu söylemişti fakat his azalma ihtialininde varlığından bahsetti bende o dönemlerde deli gibi araştırıyordum hatta arzumda girmemişti o dönem olan biriylede konuşmamıştım üzülerek göğüsaltına kara verdim riske atmak istemedim ama şimdi memnunum arzmunda gösü güzel görünüyor ve sağolsun çok yardıma açık bir bak ondanda gör kara senin tatlım beni ameliyatım izmirde ege estetik cerrahide oldu doktorum özcan ülgen ameliyata iki hekim giriyor diğeri ruhi çankayalı çok memnunum kızlar izmirde olup doktor aranlara fikir olsun....:92:

Gezgincik merhaba,

Ne kadar yaptırdın öğrenebilir miyim?

göğüs estetiği oldum kasaltı damla çok başarılı ve güzel bir ameliyat geçirdim. kendisine mutlaka görüşmeni isterim büyüklüğü de duruşuda gayet güzel 3. günden itibaren hersey yoluna girmişti .

merhaba kızlar 9 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum.kas üstü ,meme altı 250 cc hıgh profil.göğüslerimde fibrokistler kaynaklı zaman zaman ağrılarım oluyordu. ancak ameliyat sonrası özellikle sol memem çok rahatsız ediyor.7 24 ağrı var ve çok sert fibrokistik memesi olup ta meme büyütme oolan ve aynı sıkıntıları yaşayanlar varmııııı???

moralim çok bozuk arkadaşlar. 6 ay önce yuvarlak 265cc protez takıldı ve şuan B cup kullanıyorum. ben boyutunu açıkcası pek beğenmemiştim. aslında çok doğal ama ben biraz daha dolgun istiyordum. neyse sorunuma geleyim 2 ay önce sağ göğsümün altının 2 parmak kadar üstünde silikonun köşelerini hissediyorum. sanki kıvrılmış, toplanmış gibi:((( bu arada bu göğsüm diğerinden daha büyük önceden de öyleydi. aynı cc protez konulduğu için asimetriklik devam etti. druma gösterim. dr. büyük olan göğsün altındaki fazla olan, diğerine göre büyük gösteren yeri yani fazlalığı bir parmak kalınlığında kesip,dikelim dedi.sadece izi biraz artacakmış ama küçük olana göre eşitleyecekmiş.oradaki deri kalınlaşacağı için silikonun kıvrımını hissetmeyecekmişim.... ne diyeceğimi şaşırdım. bir akıl verin kızlar. ne yapmalıyım?

Canim bendede biraz asimetri var suanda sisliktenmi bilmiyorum banada beklememi soylediler sana istek yolladim resimlere bende bakabilirmiyim benimki gibimi cok merak ediyorum

Back