silikon deneyimlerinizi vede doktorlarınıızı memnunsanız bekliyorumm,,paylaşalımm

ya arkadaslar bi sorum olucak diren ne oluyor meme ameliyatinda ne oluyor ben anlamadim bende istiyorum ama kas alti kas üstü hic bise anlamadim

o kas altı üstü çok uzun hikaye canım ama sen onları düşünme en iyisine doktor karar verir zaten..dren olayıda korkutmasın küçük bir hortum memenin yanında takılıyor kirli kan içerde birikmesin ordan aksın diye..ne kadar kalacağı değişiyor sanırım.

of kızlar feci heyecanlıyım bende,8 temmuzda ön görüşme ramazanda da ameliyat olucam,belki 5,6 yıldır karar verme aşamasındaydım,ama şu sittedeki yorumları okudukça cok rahatladım ve karar verdim ha bide 90210 estetik programıda etkili oldu kararımda,doktorum barış çakır olucak,damla istiyorum,benimde meme ucu mezura ile ölçüm 84 cm,sanırım 300 cc altı istemiyorum,tabii doktorum vericek son kararı...ameliyat sonrası tüm sorularınıza cvp yazarım,öptüm kızlar

Kızlar bende yaptıracağım ama zamanına karar veremiyorum.Kısmetse bu sene evleneceğim.Yani bebekten önce mi taktırayım yoksa emzirdikten sonra mı? Silikon taktırıp emzirenler ne olur bi cevap yazsın. Bu arada benim aslında göğüslerim var fakat sırtım geniş ve ben birazcık iri bi kızım o yüzden daha büyük daha seksi olsun istiyorum

bencde ya,eğer seni tatmn edeck kdr varsa hç düşünme bebk olmadan.çnkü ben emzrdm ve snrasında çok deforme oldu.şimdi hem dikleştrme hem bytme yaptrdm.inan bana hamilelikte ve emzrrken çok büyüyor ve zorluyor.yani insan bebeğini emzrme faslını btrmeden bu işe grmemeli.brde ameliyat oldktaan snra şunu anladım.insan sırf var ama daha büyük olsun var ama daha sexi olsun die olmamalı bu ameliyatı.çnkü inanın hçte kolay deil.bunlar benm fkrm tabiii.

Teşekkürler kızlar cevaplarınız için. O zaman bebekten sonraya kalsın :)
Bu arada ben zaten burnumu estetik yaptırdım o yüzden göğsüme silikon taktırmaya korkmam sanırım.

merhaba canim,

arastirmalarimin sonucu vede kendi tecrübemden dolayi sana tavsiye edebilecegim enn iyi Doktor Dr. ILKER MANAVCIBASI itanbulda.
Ben daha 1 ay önce onda toplam üc ameliyat gecirdim. Form dikisler bu kadar olur süüüper, ben almanyada yasiorum ve burda cok doktorla görüstüm yaptiklarini gördüm (

Iyiki bu doktorda olmusum
Baska sorularin olursa cevablarim :)

geçen hafta ameliyat oldum ama vücudumda anormal değişiklikler var.sağ ve sol koltuk altımda deri altında bezeler oluştu,sürekli yüksek ateş içerisindeyim.ne yapacağımı şaşırdım doktor ameliyattan kaynaklanmıyordur dese de başka bir rahatsızlığım yok.bayanlar acil yardım...böyle sorunlarla karşılaşan var mı aranızda?

canım çok geçmiş olsun öncelikle bence kesinlikle ameliyattn kaynaklanıyor sadece ateşin olsa hastalanıyorsyn falan derim ama beze olayı aklımı karıştırdı bende 1 haftalık ameliyatlıyım ama ağrı dışında bir şikayetim olmadı başka doktorlarada gitmeni tvsiye ederim çünkü bezeyi ilk defa duyuyorum

Merhaba,

Figen hocaya ameliyat olan var mııı????ben de yakın tarihte gün almayı düşünüyorum kendisinden ama bir hastasından da fikir almayı çok isterim. Bilgisi olan varsa ve paylaşabilirse çok seviniriimm!!

Doktorum Naci Çelik. İlk birkaç gün ağrılı geçti ama ilaçla geçebilen bir ağrı. Özellikle de yatıp kalkarken zor oluyor. Sonrası sadece mutluluktan başka birşey değil.. Zaten ben ameliyat olmadım ki. böyle doğdum

merhaba. üzerinden epey geçmiş bu yazdıklarının. şu sıralar herşey çoktan bitmiş olmalı. deneyimlerini paylaşırsan memnun olurum. ben de barış çakır'la görüştüm ve karar vermeye çalışıyorum.

evet bu konu bence çok önemli ama burada kimse cevaplamamış. izlerin tamamen kaybolması gibi bir durum var mı?

İzlerin tamamen kaybolması gibi bir durum yok,ilerisinde lazerle dahada silikleştirilebilir.Ben mem ucunda ameliyat oldum,inanılmaz kayboldu izler.Profilime girip bakabilirsin,resim ekledim canım.

canım resimleri ben de görebilir miyim? operasyon konusunda kafamda kalan tek soru işareti izlerle ilgili çünkü. mümkünse koltukaltından yaptırmayı planlıyordum, ama diğer yolları seçenlerin de izlerle ilgili pek bir sıkıntı yaşamadıklarını okuyorum. kafam hala karışık.

Canım meme başından çektigim fotoyu görebilirsin,özel albüm yapmadım,herkeze açık.Profilime gir..Albümde.

Meme başından her kes olamıyor tabi çünkü doktorlar Doğum yapacaksmısın yada bebek düşüncesi var ise meme başından Süt bezleri Kesileceği için Emziremeyeceğini Söylüyorlar açık ve net şekilde ama tabi Arzum gibi doğum yapmayı düşünmüyosa 2 çoçuğu var malum onun meme başından olması çok normal çünkü artık bebek yapmayı düşünmüyor aynı durum benim yada her kadın için geçerli Değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…