- 15 Mart 2008
- 118
- 72
- 623
- Konu Sahibi kelebeketkisii
-
ya arkadaslar bi sorum olucak diren ne oluyor meme ameliyatinda ne oluyor ben anlamadim bende istiyorum ama kas alti kas üstü hic bise anlamadim
kıslar benimm memişler küçüücükkk:umursamaz:erkek arkadaşımda büyük seviyo acilen silikon yaptırırız dediiikaydirigubbakcemile ne çare seviyoruzz madem katlanırızz ama iyi bir doktor istiyorumm şekil olarakta güzel olsun istiyorum lütfen deneyimlerinizi paylaşalımmmmm,,,bilinçsizz olan ben ve diğerleri bilinçlensinnn,,acısını biliyorum kıslar önemli olan önerileriiniz memnunsanız doktorunuzun adını söyleyinn,fiyatları nerde olduğunuuzu şşeklini veede erkek arkadşınızın memnuniyetini anlatabilirisnizzzzz:kedi
kocemenn memişler içinnnn:lepi:kafamçokkarıştı::dance:
geçen hafta ameliyat oldum ama vücudumda anormal değişiklikler var.sağ ve sol koltuk altımda deri altında bezeler oluştu,sürekli yüksek ateş içerisindeyim.ne yapacağımı şaşırdım doktor ameliyattan kaynaklanmıyordur dese de başka bir rahatsızlığım yok.bayanlar acil yardım...böyle sorunlarla karşılaşan var mı aranızda?
of kızlar feci heyecanlıyım bende,8 temmuzda ön görüşme ramazanda da ameliyat olucam,belki 5,6 yıldır karar verme aşamasındaydım,ama şu sittedeki yorumları okudukça cok rahatladım ve karar verdim ha bide 90210 estetik programıda etkili oldu kararımda,doktorum barış çakır olucak,damla istiyorum,benimde meme ucu mezura ile ölçüm 84 cm,sanırım 300 cc altı istemiyorum,tabii doktorum vericek son kararı...ameliyat sonrası tüm sorularınıza cvp yazarım,öptüm kızlar
evet bu konu bence çok önemli ama burada kimse cevaplamamış. izlerin tamamen kaybolması gibi bir durum var mı?arkadaslar ben de bu yaz yaptırıcam arastırma asamasındayım henüz... iz konusu kafama takıldı hayat boyu o izlerlemi yasıycaz??? tam olarak iz nerde kalıyo onuda bilmiyorum!!! gerci meme basından yaptıkları ameliyatta meme basının etrefında kesik izi oluyo da digerinde iz nerde kalıyo tam olarak??? ya iz kalırsa o zaman dışardan anlaşılmaz mı estetik oldugu ben söylemek istemiyorum kimseye.....
evet bu konu bence çok önemli ama burada kimse cevaplamamış. izlerin tamamen kaybolması gibi bir durum var mı?
İzlerin tamamen kaybolması gibi bir durum yok,ilerisinde lazerle dahada silikleştirilebilir.Ben mem ucunda ameliyat oldum,inanılmaz kayboldu izler.Profilime girip bakabilirsin,resim ekledim canım.
canım resimleri ben de görebilir miyim? operasyon konusunda kafamda kalan tek soru işareti izlerle ilgili çünkü. mümkünse koltukaltından yaptırmayı planlıyordum, ama diğer yolları seçenlerin de izlerle ilgili pek bir sıkıntı yaşamadıklarını okuyorum. kafam hala karışık.
Canım meme başından çektigim fotoyu görebilirsin,özel albüm yapmadım,herkeze açık.Profilime gir..Albümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?