• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikon deneyimlerinizi vede doktorlarınıızı memnunsanız bekliyorumm,,paylaşalımm

ebrulimm...
benim omuz yapım biraz geniş. gögüs tabanımda genişmiş.
doktor 300 den az olurda hoş durmaz dedi.((
yarın randavum var salı yada ameliyat, bende senin söyledigini söyleyeceğimcem çünkü doğallık asıl istedigim sey..
peki 300 takılan arkadasında nasıl duruyor, gördün mü?
büyükmü yoksa doğal mı??

300 yaptıran arkadaşımınkiler doğal duruyordu.beğenmiştim=)

bnm omuz ve sırtım daracık, yani oldukça zayıf, göğüslerimde sıfırdı, göğüs altı 70-69 hatta:)) üstüde 82 oldu şimdi,yani 12 cm büyüdü. 290 taktırdım şu anda tam istediğim gibi, ve büyük değiller

sırtı geniş olanlar 300 den korkmasın, haa brz göğsüm var diyorsanız o zmn daa ii araştırın derim

badehancım merhaba vücut yapılarımız benziyo gibi bnm boy169cm kilo 50 zayıf yapılıyım yani bende göğüs falan yok 75 bile yok dümdüz anlayacağın sen şimdi ameliyattan sonra kaç beden sütyen kullanıyorsun canımcım

benimde boyum 1.75 kilom 65 benimde sırtım cok genişti bana 300 cc takıldı şuanda 85b cup da taşıyor görüntüde cok doğal oldu.cok memnunum ameliyat olacak olan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun

arkadaşlar merhaba,
bugün ameliyatımı oldum..
1 saat öncede eve geldim.300 cc gögüsaltı kesisiyle orta yuvarlak profil takıldı.
sol göysümdeki dikiş yerinde hafifi bir ayrım oluyor hareketrerim esnasında.onundışında otururken gayet normal, ağrısız

selam kizlar :)
ben 3 ay önce ameliyat oldum 255 cc anatomik kas alti uygulandi boyum 1.64 kilom 46
doktorum Aylin Karanlik..
kas alti olmasina ragmen öyle dayanilmaz agrilarim olmadi.. baslarda nasil dayanirim diye cok düsündüm korktum vaz gecmistim hatta ama inanin korkulucak bisey yok
1 gün bile yaptirdigima pisman olmadim.. darisi tüm isteyenlerin basinaopuyorumnanaktan

ebrulim walla o günün gelmesini bende sabırsızlıkla bekliyorum.
herkezede tesekkürler.
bugün lük problemim sol gögsüm yatıp kalkarken şeddetli bir ayrı oluyor.doktorumu aradım,o gögüs diğerine göre daha küçük oldugundan suanda geriliyor daha fazla dedi.
birazdan da kontrole gelecek.
gelişmelerden haberdar ederim sizi.
bu arada yatıp kalkarken benim gibi ayrı çekenler oldu mu hiç???

ben de silikon yaptırmak istiyorum ama silikon belli bi süreden sonra değiştirilmesi gerekio diye duydum. yani ölünceye kadar 4-5 kere değişse tekrardan açılması ve kapatılması zor.. cilt mahvolur..beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

ebrulim walla o günün gelmesini bende sabırsızlıkla bekliyorum.
herkezede tesekkürler.
bugün lük problemim sol gögsüm yatıp kalkarken şeddetli bir ayrı oluyor.doktorumu aradım,o gögüs diğerine göre daha küçük oldugundan suanda geriliyor daha fazla dedi.
birazdan da kontrole gelecek.
gelişmelerden haberdar ederim sizi.
bu arada yatıp kalkarken benim gibi ayrı çekenler oldu mu hiç???

ooho ne acılar çektim ..bir hafta boyunca da sırt üstü yatmaktan belim çok ağrıdı.ama 2 gündür yan yatıyorum biraz yanıyo ama yatıyorum=) hiç geçmicekler gibiydi

ben de silikon yaptırmak istiyorum ama silikon belli bi süreden sonra değiştirilmesi gerekio diye duydum. yani ölünceye kadar 4-5 kere değişse tekrardan açılması ve kapatılması zor.. cilt mahvolur..beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

cosinn bu duyduğun tamamen sipekilasyon..bunlar 20-30 yıl garantili yani sağlık garantisi var.ama çok kilo alıp verilirse sarkma olacağından tekrar toparlamak gerekli olabilirr yani kendine dikkat edersen ve yaşında çok küçük degilse onlar ömür boyu seninle olacak korkma:))

ooho ne acılar çektim ..bir hafta boyunca da sırt üstü yatmaktan belim çok ağrıdı.ama 2 gündür yan yatıyorum biraz yanıyo ama yatıyorum=) hiç geçmicekler gibiydi

ebrulim sen kas altımı oldun..
neden okadar ağrın oldu acaba??sadece yatıp kalkarken mi ağrın oluyordu yoksa heran mı??bandajların çıktımı?dikişlerin ne zaman alınacak??

=) kas zarı altı oldum canım sadece ilk 2 gün yatıp kalkarken oldu .bandajalrım çıktı ..dikiş alınmıycak eriycekmiş

=) kas zarı altı oldum canım sadece ilk 2 gün yatıp kalkarken oldu .bandajalrım çıktı ..dikiş alınmıycak eriycekmiş

benim bandajlar biraz garip,yapışkanlı bişey ve sırtımı kaplamadan sadece koltuk altımdan gögüslerimi sarıyor.bunlar nasıl çıkacak bilmiyorum.o kadar çok yapışmış ki alırken dikişlerim patlıycakmış gibime geliyor..umarım uygun bir yolu vardır.
bu arada sen kaçıncı gündesin EBRULİMMM..
ben hala yatıp kalkarken zorlanıyorum..
bandajların kaçıncı günde alındı???

cnm benim bandajlar 6 günde alındı bugün 9.günüm oluyor.aslında çok rahatım hastalandığımda ne kadar acıyosa o akdar acıyor artıkbi tam olarak yüzüstü yatamadım biraz yattım ama baktım acıyo zorlamıyım dedim..onun dışında kollarımıda tepeye akdar kaldırabiliyorum artık...o bandajlarıda cart caart çekti doktorum ama acımadı sadece kızardım göründüğü kadar kötü olmuyor=) benimde öyledi bandajlar

cnm benim bandajlar 6 günde alındı bugün 9.günüm oluyor.aslında çok rahatım hastalandığımda ne kadar acıyosa o akdar acıyor artıkbi tam olarak yüzüstü yatamadım biraz yattım ama baktım acıyo zorlamıyım dedim..onun dışında kollarımıda tepeye akdar kaldırabiliyorum artık...o bandajlarıda cart caart çekti doktorum ama acımadı sadece kızardım göründüğü kadar kötü olmuyor=) benimde öyledi bandajlar

ebrulim bu bandajların böyle çıkabilecegini hayal bile edemiyorum..
OLAMAZ böyle çok acır ama ya:((
bitanem sen nasıl katlandın buna benim şu sol göğsüm delirtecek beni..sürekli bir gerginlik ve sızlama hali..digerinde ise hiç bir acı yok..
en iyisi doktora gitmeden hafif ben ben çekeyimde şunu orda ortalığı inletmeyeyim:)):sm_confused:

ya arkadaslar bi sorum olucak diren ne oluyor meme ameliyatinda ne oluyor ben anlamadim bende istiyorum ama kas alti kas üstü hic bise anlamadim

ebrulim bu bandajların böyle çıkabilecegini hayal bile edemiyorum..
OLAMAZ böyle çok acır ama ya:((
bitanem sen nasıl katlandın buna benim şu sol göğsüm delirtecek beni..sürekli bir gerginlik ve sızlama hali..digerinde ise hiç bir acı yok..
en iyisi doktora gitmeden hafif ben ben çekeyimde şunu orda ortalığı inletmeyeyim:)):sm_confused:

korkma canım benim acımadı en başta çok az..zaten o akdar hızlı oluyor ki hissetmiyosun=) dert etme açılınca çok mutlu oluyosun görüntüden

Back