- Konu Sahibi kelebeketkisii
koltukaltı zor olmuyormu yani genelde öle diyorlarda..bide ne kadara oldun ameliyatını???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun ceyceyceycey, bende ekim veya Kasım ayında düşünüyorum, koltukaltı, high profil mentor marka düşünüyorum, ama daha Nebil bey ile bu konuda konuşmadım, sadece ameliyat tarihimi söylemiştim. daha vakit var diye ayrıntıya girmemiştik. Sana sormak istediğim kas altı mı oldu seninki. Buradaki yorumları okuyunca kafam karıştı, kas altı, kas zarı altı, kas üstü. gerçi doktorda gögüs yapısına göre yönlerdiriyordur. şişliklerin indimi, daha önce kaç numara sütyen takıyordum, şimdi bedenin kaç oldu. kollarını ne kadar süre sonra kullanabildin. Teşekkürler.meraba kizlar.. ben de 25 gun once oldum ameliyatimi ve simdiden dogallasmaya basladilar :) koltukalti kesisiyle kasaltina 275 cc high profile yuvarlak mentor marka protez takildi.. koltukaltimdaki dikis yerleri de hizla iyilesiyor.. Ankarada olup doktor arayaniniz varsa kesinlikle tavsiye ederim doktorum Nebil Bozdogan..
ahh kızlar perşembe sabah 9 gibi ameliyat oldum 280 cc kondu zar altına...bugün eve geldim daha önce bişeyler yazsam çok iç karartıcı olumsuz olucaktı biraz beklemek istedim şimdi çok daha iyiyim..fazladan bi gece kaldım drenlerim için bu sabah gitmem gerekti ama ben git gel olmasın diye yattım..meger işin en kolayı ameliyat kısmıymış ilk gece gerçekten zordu nefes alamıycamı sandım..ama 2.gün rahattı şimdi 3.gün dikişlerim kaşınıyor.ilk gün narkozunda etkisinden mide bulantısıyla falan geçti..sabahında kalkıp gezdim hastanede akşam üstü saçlarımı bile yıkadık rahatladım..hastanenin cafesine gidip çay içtim.bu sabah drenler çıktı ağlaya ağlaya ama anlık bi acıydı 1 dk dan fazla sürmedi sızlaması..evede dönerken biraz abarttım arabayı kullandım zorladım biraz acıdı ama sürebildim eve kadar geri yapıp park edincede çok mutlu oldum.=)=)
cnm1 haftaya şiş olur ama sporcu sütyenine geçmiş olursun..mazaretlerin gayet uygun gögüsn de gerginlik ve sızlama olucaktır diye düşünüyorum daha 3. günüm ama bi kaç hafta sürüyormuş.3 gün drenler duruyo belki daha fazla da olabilir akmasına göre değişiyo sanırım. ama benim 6.günümde bandajlarım çıkarılıcak doktor öle çağırdı.. 325 banada büyük gibi geldi. doktor ameliyattan önce 315 koyabiliriz ama göğüs tabanını genişletmem gerek dedi ben çok büyük olsun istemiyordum.uyandığımda yapıma konabilicek en büyük protezi koydum dedi doktor. güzel oldu gibi hafif bandajı kaldırıyorum dokunuyorum.benim boy 175 kilomda 55 civarı
arkadaşlar bu ameliyat sırasında sonda takılıyor mu..beni onun merakı sardı da
biri 80 bedense daha küçükte konulabilirler..benim çok az vardı 280 konunca 80 b ye denk gelicek miş