• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikon deneyimlerinizi vede doktorlarınıızı memnunsanız bekliyorumm,,paylaşalımm

ceycey merhaba, öncelikle geçmiş olsun.
merak ettim, koltuk altı nasıl oldu.doktorum o bölgeden yerleştirmesi biraz daha zor demişti.
ve morarma şişme daha fazla olur demişti.
sende durum nasıldı.
izler belirgin mi?

bnde 5 ay oldu yaptralı 4.500 maliyeti..suan için memnunum bi sıkıntı yasamadım artık unuttum bile silikon oldgnu kendi gögsüm gbii hissediyorum görntüden de hiç belli degil bn söylemesem kmse anlamaz hatta anlamadılar da =)

meraba kizlar.. ben de 25 gun once oldum ameliyatimi ve simdiden dogallasmaya basladilar :) koltukalti kesisiyle kasaltina 275 cc high profile yuvarlak mentor marka protez takildi.. koltukaltimdaki dikis yerleri de hizla iyilesiyor.. Ankarada olup doktor arayaniniz varsa kesinlikle tavsiye ederim doktorum Nebil Bozdogan..
Geçmiş olsun ceyceyceycey, bende ekim veya Kasım ayında düşünüyorum, koltukaltı, high profil mentor marka düşünüyorum, ama daha Nebil bey ile bu konuda konuşmadım, sadece ameliyat tarihimi söylemiştim. daha vakit var diye ayrıntıya girmemiştik. Sana sormak istediğim kas altı mı oldu seninki. Buradaki yorumları okuyunca kafam karıştı, kas altı, kas zarı altı, kas üstü. gerçi doktorda gögüs yapısına göre yönlerdiriyordur. şişliklerin indimi, daha önce kaç numara sütyen takıyordum, şimdi bedenin kaç oldu. kollarını ne kadar süre sonra kullanabildin. Teşekkürler.

yok canım takılmıyor
en azından ben hiçkimseden böyle bişey duymadım
o genellikle uzun süren ameliyatlarda takılıyor canım
bizimki yarım saatte olup bitiyo zaten

bencede kızlar artık meme altı meme ucu kesisiyle protez tarih oldu,hızla yeni teknikler gelişiyor,şu zaman için tercih edilebilecek tek yöntem kolaltı kesisiyle yapılan,göğüs üstünde yama gibi dikiş izleri çok itici

ahh kızlar perşembe sabah 9 gibi ameliyat oldum 280 cc kondu zar altına...bugün eve geldim daha önce bişeyler yazsam çok iç karartıcı olumsuz olucaktı biraz beklemek istedim şimdi çok daha iyiyim..fazladan bi gece kaldım drenlerim için bu sabah gitmem gerekti ama ben git gel olmasın diye yattım..meger işin en kolayı ameliyat kısmıymış ilk gece gerçekten zordu nefes alamıycamı sandım..ama 2.gün rahattı şimdi 3.gün dikişlerim kaşınıyor.ilk gün narkozunda etkisinden mide bulantısıyla falan geçti..sabahında kalkıp gezdim hastanede akşam üstü saçlarımı bile yıkadık rahatladım..hastanenin cafesine gidip çay içtim.bu sabah drenler çıktı ağlaya ağlaya ama anlık bi acıydı 1 dk dan fazla sürmedi sızlaması..evede dönerken biraz abarttım arabayı kullandım zorladım biraz acıdı ama sürebildim eve kadar geri yapıp park edincede çok mutlu oldum.=)=)

ahh kızlar perşembe sabah 9 gibi ameliyat oldum 280 cc kondu zar altına...bugün eve geldim daha önce bişeyler yazsam çok iç karartıcı olumsuz olucaktı biraz beklemek istedim şimdi çok daha iyiyim..fazladan bi gece kaldım drenlerim için bu sabah gitmem gerekti ama ben git gel olmasın diye yattım..meger işin en kolayı ameliyat kısmıymış ilk gece gerçekten zordu nefes alamıycamı sandım..ama 2.gün rahattı şimdi 3.gün dikişlerim kaşınıyor.ilk gün narkozunda etkisinden mide bulantısıyla falan geçti..sabahında kalkıp gezdim hastanede akşam üstü saçlarımı bile yıkadık rahatladım..hastanenin cafesine gidip çay içtim.bu sabah drenler çıktı ağlaya ağlaya ama anlık bi acıydı 1 dk dan fazla sürmedi sızlaması..evede dönerken biraz abarttım arabayı kullandım zorladım biraz acıdı ama sürebildim eve kadar geri yapıp park edincede çok mutlu oldum.=)=)

Ebrulim canım çok geçmiş olsun.ayrıcada hayırlı olsun..
bende salı günü dr.gideceğim.bakalım aksilikolmazsa 1 hafta sonrada olur die düşünüyorum.ama dr.gitsem içim biraz rahat edecek.sana 280cc takılmış.ben 325cc falan istiyrorum.ama çokmu abartı olur onuda bilmiyorum ki.
canım kusura bakma biraz uzun olacak ama bir kaç soru sormak istiyorum.ben iş yerimden 1 hafta izin alıcam gögsümde ödem var ufak bir operasyon geçirecem gögüsmde kitle var vs.... die yalan sölicem
çünki silikon taktıracam diyemem çok utanırım :utangac:
1 hafta sonra işe döndüğümde anlarlarmı o kadar çokmu şiş oluyor onu merak ediyorum :kızgın:

cnm1 haftaya şiş olur ama sporcu sütyenine geçmiş olursun..mazaretlerin gayet uygun gögüsn de gerginlik ve sızlama olucaktır diye düşünüyorum daha 3. günüm ama bi kaç hafta sürüyormuş.3 gün drenler duruyo belki daha fazla da olabilir akmasına göre değişiyo sanırım. ama benim 6.günümde bandajlarım çıkarılıcak doktor öle çağırdı.. 325 banada büyük gibi geldi. doktor ameliyattan önce 315 koyabiliriz ama göğüs tabanını genişletmem gerek dedi ben çok büyük olsun istemiyordum.uyandığımda yapıma konabilicek en büyük protezi koydum dedi doktor. güzel oldu gibi hafif bandajı kaldırıyorum dokunuyorum.benim boy 175 kilomda 55 civarı

cnm1 haftaya şiş olur ama sporcu sütyenine geçmiş olursun..mazaretlerin gayet uygun gögüsn de gerginlik ve sızlama olucaktır diye düşünüyorum daha 3. günüm ama bi kaç hafta sürüyormuş.3 gün drenler duruyo belki daha fazla da olabilir akmasına göre değişiyo sanırım. ama benim 6.günümde bandajlarım çıkarılıcak doktor öle çağırdı.. 325 banada büyük gibi geldi. doktor ameliyattan önce 315 koyabiliriz ama göğüs tabanını genişletmem gerek dedi ben çok büyük olsun istemiyordum.uyandığımda yapıma konabilicek en büyük protezi koydum dedi doktor. güzel oldu gibi hafif bandajı kaldırıyorum dokunuyorum.benim boy 175 kilomda 55 civarı

canım benimde boy 1.75 kilomda 59 şu an zaten gögüslerim çok da küçük dğeil simetrik bir bozukluk var emzirmeden dolayı sağ gögsüm 80 beden diğeride 75 beden falan.belki dr.bana 325cc çok büyük diyebilir. 275 falan belki daha uygun olur herhalde benneyaptımki

biri 80 bedense daha küçükte konulabilirler..benim çok az vardı 280 konunca 80 b ye denk gelicek miş

ebrulim merhaba,
benim boyum 170 kilom 51,
doktorum kalça genişliğinde yani 90 cm e denk gelmeli ki orantılı olsun dedi.o yüzden de 300-325 cc gibi protez takılacakmış.biraz da gögüs dokum var aslında 75.
senin yazdıklarını okuyunca bana da büyük gibi geldi300cc.
seninkiler doğal büyüklüktemi ?
doktorun ne dedi bu konuda..çünkü bende doğal olsun istiyorum:((
birde kocaman gögüslere sahip olmuş olursam çok üzülürüm:((:gitme:

cnm doktorum bana 315 te olabilir fakat çok büyük olur dedi ..hatta gögüs tabanını genişletmem gerek dedi doğalda durmıycaktı.ama omuzların ve belimle de alakalı bneim üstüm dar baya aslında doktoruna güvenmen daha iyi ben barış çakıra oldum ve çok güveniyorum ne derse onu yapardım bana söyledi bunu yaaprsak böle olur sne nasıl olsun istiyorsun diye bende dğal istediğiimi ama olduğumada değicek birşey olmasını istedim..ameliyat sırasında denemişler 280 koymuşlar ..benim arkadaşımda senn gibi ona 300 konmuştu aslında 300 sana rahat olabir gibi geliyo

ebrulimm...
benim omuz yapım biraz geniş. gögüs tabanımda genişmiş.
doktor 300 den az olurda hoş durmaz dedi.((
yarın randavum var salı yada ameliyat, bende senin söyledigini söyleyeceğimcem çünkü doğallık asıl istedigim sey..
peki 300 takılan arkadasında nasıl duruyor, gördün mü?
büyükmü yoksa doğal mı??

bnm omuz ve sırtım daracık, yani oldukça zayıf, göğüslerimde sıfırdı, göğüs altı 70-69 hatta:)) üstüde 82 oldu şimdi,yani 12 cm büyüdü. 290 taktırdım şu anda tam istediğim gibi, ve büyük değiller

sırtı geniş olanlar 300 den korkmasın, haa brz göğsüm var diyorsanız o zmn daa ii araştırın derim

arkadaslar ben de bu yaz yaptırıcam arastırma asamasındayım henüz... iz konusu kafama takıldı hayat boyu o izlerlemi yasıycaz??? tam olarak iz nerde kalıyo onuda bilmiyorum!!! gerci meme basından yaptıkları ameliyatta meme basının etrefında kesik izi oluyo da digerinde iz nerde kalıyo tam olarak??? ya iz kalırsa o zaman dışardan anlaşılmaz mı estetik oldugu ben söylemek istemiyorum kimseye.....

Back