• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silikon deneyimlerinizi vede doktorlarınıızı memnunsanız bekliyorumm,,paylaşalımm

Benim doktorumda bana ömürlük bu silikonlar dedi. Eğer doğum yaparsam sütten dolayı bazı memelerde yapısal olarak çok sarkma olabiliyormuş onlarda sadece toparlama yapılır silikonu tekrar çıkartıp takmaya gerek yokmuş. Benim o kadar küçüktü kigöğüslerim emzirme döneminde bile büyüyebileceğini sanmıyordum.Neyse ilerde görürüm artık. Önce bir koca adayı bulayım da. Doktorun Nazmi bayçın dı. 3 haftayı biraz geçti yaptıralı. Her geçen gün şekli daha da oturuyor. Allaha şükür hiç sıkıntı yaşamadım, yaşamam da işallah.:Saruboceq:

bende yaptıralı 10 ay oldu arkadaslar.acıbadem maslak şükrü yazara yaptırdım.görüntüsünden o kadar memnunumkı kımse silikon oldugunu anlamıyor cok dogal oldu.ayrıca kasaltı oldum ama hiç ne bir agrım ne bir sızım oldu.kesınlıkle cok memnunum.

teşkkürler doktorun adını vermen güzel olmuş canım:))opuyorumnanaktan
canım kiimisinde kas altı çok ağrı oluyo((sevindim sende öle olamasına acaba verdikleri ağrı kesicinin kalitesinden mi kaynaklanıyobayanssulusmile ama dediğin doğru artık herkes doğal görünümlü silikon yaptırıyo bencede en güzeli...merak ettiiğim nokta sertlikleri nasıl dokununca gerçek göğüs hissi veriyormukaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2:delphin:

kızlar selam bende karar verdim ameliyat olmaya, kısmetse 12 gün sonra..
ama protez kas altı mı yoksa kas üstü mü olmalı bilmiyorum:(büyüklügü ne kdar olmalı?birde damla mı yoksa yuvarlak protez mi kararsızım?
bana deneyimleriyle yardımcı olacak arkadaslar olursa cok mutlu olurum.simdiden tesekkurler herkeze

kızlar selam bende karar verdim ameliyat olmaya, kısmetse 12 gün sonra..
ama protez kas altı mı yoksa kas üstü mü olmalı bilmiyorum:(büyüklügü ne kdar olmalı?birde damla mı yoksa yuvarlak protez mi kararsızım?
bana deneyimleriyle yardımcı olacak arkadaslar olursa cok mutlu olurum.simdiden tesekkurler herkeze

Hadi hayırlısı nicleyata.Karar vermişsin.zor olanı başarmışsın.Doktorun kim?Nasıl olacağı konusunda neler söyledi? Çok zayıfsan kasaltı yapıyorlar.Meme dokusu yeterliyse kasüstü..

merhaba, ben 6 gün önce ameliyat oldum. kas zarına yerleştirildi protezim. ilk 2 gün biraz ağrım oldu, ağrı kesici hap kullandım. şuan çok iiyiym. bugün sargılarım alındı. görüntüden gayet memnunum. doktorum ameliyatta bana söylediğinden daha büyük bi protez koymuş, başta çok üzülmüştüm ama şişlikler indikçe boyutu gayet iyiyimiş, şu an çok memnunum. doktorum akın demiralay.

Hadi hayırlısı nicleyata.Karar vermişsin.zor olanı başarmışsın.Doktorun kim?Nasıl olacağı konusunda neler söyledi? Çok zayıfsan kasaltı yapıyorlar.Meme dokusu yeterliyse kasüstü..

sevgili jenna tesekkür ederim,cevabın için.dokturum Reha Gençosmanoğlu, izmirdeki en iyi doktarlardan biri olarak anılıyor.bana bilgileri verdi risklerini anlattı ve tercihimi sordu.ben gogüs altından istedim ileride süt kanalları vee gögüs hassasiyetiyle ilgili bir problem olsun istemedim.
ama kas altı mı yoksa üstü mü onu bilemiyorum, zayıfım ama gögüs dokum varmış o yüzden ikiside olur dedi doktor.farklarını anlattı ,risklerini ileride ne gibi farklılık olur onları gösterdi....birde dual yerleştirme varmış ama ondan hiç bahsetmedi.
buyukluk olarak yaklasık 300-350 cc falan olur dedi.birde yuvarlak proteze biraz daha mayilli gibi.ama ben cok kararsızım..:sm_confused:
neye göre yuvarlak neye göre damla protez kullanılıyor acaba??

merhaba, ben 6 gün önce ameliyat oldum. kas zarına yerleştirildi protezim. ilk 2 gün biraz ağrım oldu, ağrı kesici hap kullandım. şuan çok iiyiym. bugün sargılarım alındı. görüntüden gayet memnunum. doktorum ameliyatta bana söylediğinden daha büyük bi protez koymuş, başta çok üzülmüştüm ama şişlikler indikçe boyutu gayet iyiyimiş, şu an çok memnunum. doktorum akın demiralay.
sevgili nilçiçek gögus ölcün kactı kaç oldu acaba??
yuvarlakmı yokda damla mı kullanıldı??
birde protez nerden yerleştirildi..
doktormu karar verdi senin fikrinmiydi??
cok soru soruyorum farkındayım ama deneyimlemiş birinden bilgi almak başka olur.zaten ameliyata biraz zor karar verdim..
büyük veya doğal olmayacak diye cok korkuyorum

sevgili jenna tesekkür ederim,cevabın için.dokturum Reha Gençosmanoğlu, izmirdeki en iyi doktarlardan biri olarak anılıyor.bana bilgileri verdi risklerini anlattı ve tercihimi sordu.ben gogüs altından istedim ileride süt kanalları vee gögüs hassasiyetiyle ilgili bir problem olsun istemedim.
ama kas altı mı yoksa üstü mü onu bilemiyorum, zayıfım ama gögüs dokum varmış o yüzden ikiside olur dedi doktor.farklarını anlattı ,risklerini ileride ne gibi farklılık olur onları gösterdi....birde dual yerleştirme varmış ama ondan hiç bahsetmedi.
buyukluk olarak yaklasık 300-350 cc falan olur dedi.birde yuvarlak proteze biraz daha mayilli gibi.ama ben cok kararsızım..:sm_confused:
300-350 cc arası çok ideal bencede
Yuvarlak protez çok daha güzel ve seksi duruyor bence
Bana 325 cc high profil yuvarlak protez konuldu, görüntü ve büyüklük olarak çok beğeniyorum
Bi de benim sana önerim kasüstü olabiliyorsa kasüstü ol derim
çok rahat, ağrısız bir ameliyat süreci oluyor

Göğüs dokun olduğu için yuvarlak koysa da damla görüntüsü olacak göğüslerinde.Doktor da demiş zaten.Onu kafaya takma artık..
Kasüstü daha çabuk iyileşiyormuş ve ağrısız oluyormuş.Zeynep arkadaşımız bunun kanıtı:)
Ben de aynı şekilde olmayı düşünüyorum.Zaten doktor da öyle söyledi.Kasüstü yuvarlak, high profil..kaydirigubbakcemile4

kızlar bence kesinlikle kolaltından yerleştirilmesini tercih edin protezin,göğüs ucunda ve altında mutlaka iz kalıyor,kolaltı çizgilerinden kesilip konulunca harika bir görüntü oluyor,canlı canlı inceledim ve ikna oldum ben :)

sevgili nilçiçek gögus ölcün kactı kaç oldu acaba??
yuvarlakmı yokda damla mı kullanıldı??
birde protez nerden yerleştirildi..
doktormu karar verdi senin fikrinmiydi??
cok soru soruyorum farkındayım ama deneyimlemiş birinden bilgi almak başka olur.zaten ameliyata biraz zor karar verdim..
büyük veya doğal olmayacak diye cok korkuyorum

benim göğüs altı ölçüm 73. 325cc yuvarlak high profile kondu. meme ucu kesisiyle kas üstü zarına yerleştirildi. tamamen doktorumun fikriydi. bana daha iyi olacağını söyledi.bende onun deneyimlerine güvendim. kas üstü gerçekten ağrısız bi operasyon. doktor kesinlikle doğal bi görüntü olacağını garanti ediyor zaten. benim daha 1 hafta oldu ameliyat olalı. şimdi bile yapay durmuyo, zaman geçtikçe daha iyi olacakmış öle diyorlar. iyi bi doktora gittiğinden eminsen doktoruna güvenmelisin.

benim göğüs altı ölçüm 73. 325cc yuvarlak high profile kondu. meme ucu kesisiyle kas üstü zarına yerleştirildi. tamamen doktorumun fikriydi. bana daha iyi olacağını söyledi.bende onun deneyimlerine güvendim. kas üstü gerçekten ağrısız bi operasyon. doktor kesinlikle doğal bi görüntü olacağını garanti ediyor zaten. benim daha 1 hafta oldu ameliyat olalı. şimdi bile yapay durmuyo, zaman geçtikçe daha iyi olacakmış öle diyorlar. iyi bi doktora gittiğinden eminsen doktoruna güvenmelisin.

aaa pardon sorunu tam anlamamışım. önceden göğüs ucu 84 tü, şimdi 95cm. 80b sporcu atleti kullanıyorum

kızlar herkezee cok tesekkür ederim..
sanırım doğrusu böyle...kas üstü high profil..
benim tercihim böyle olacak..tabi ameliyatta biraz da doktoruma bırakıcam..büyük ihtimalle oda bunu tercih edecek gibi.

birde nilçiçek sende his kaybı varmı??
hassasiyeti nasıl??

meraba kizlar.. ben de 25 gun once oldum ameliyatimi ve simdiden dogallasmaya basladilar :) koltukalti kesisiyle kasaltina 275 cc high profile yuvarlak mentor marka protez takildi.. koltukaltimdaki dikis yerleri de hizla iyilesiyor.. Ankarada olup doktor arayaniniz varsa kesinlikle tavsiye ederim doktorum Nebil Bozdogan..

Back