silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

@silver5 L lutfiye33 sağolun tatliskolar..Bu girişimlerde anladımki insana mutluluğu doktoru verrmis kabiliyeti tecrübesi ve hunerli elleri ile..ve tabiki gülen yuzu motive eden cümleleri olmasi gerekiyor bunların hepsini bi arada buldum çok şükür :) sonunda ama....

CokC
Eger diklestirme yaptiracaksaniz bence cok buyuk proteze gerek kalmiyor
Ben diklestirme yapmadigim icin mecburen biyuk takildi meme iyice dolsun ve gogus ucu yukarda olsun diye
Su an buyuk ve hala sarkik bir memem var meme ucum tam yukarda da olmadi dedikleri gibi bende simdi diklestirme dusunuyorum ve kucuk protez
Izlerden korkmayin benden size tavsiye diklestirmeyi de yapim cunku bir gun yine mecburen diklestirmeyi yapacaksiniz ...

Çok teşekkür ederim yorumlariniz icin.areoladan yaptirabilirsem yani izi en aza indirebilirsem dusunuyor gibiyim.izmirde eray copcu diye bir Prof buldum.isinde gercekten iyi oldugu soylenen biri.2 martta ona muayene olacam randevu aldim.bakalim o ne diyecek gelişmeleri yazarim.simdi muayene olmayi sabirsizlikla bekliyorumUOTE="derin30, post: 39578336, member: 647615"]CokC[/QUOTE]
Co

D derin30 canm en iyisi senn olsun.basarili operasyon dilerim. tazefasulye tazefasulye Sağol canm göğüs ucu toparlandı da şekil olarak daha oturmadi protezler yukarıda gibi şekil tam yok. Bekliyorum.
berraksucan berraksucan aldım canm izlemeye. Teşekkür ederim ilgin için :-*
Canim çok geçmiş olsun eski hali ile yeni hali arasinda daglar kadar fark var ikinci bir ameliyati olmak ve dogru bi sekilde olmak gerçekten gerekmisti.yeni hali cook güzel :)

acil yardım!! kızlar bir arkadaşım cuma günü izmir'de ameliyatını oldu. 290cc takıldı. sol memesinde hiçbirşey yok. ağrı sızı vs. ama sağ memesi o kadar ağrıyor ki ağlıyor garibim. cuma günü ağrı yokmuş ameliyatta verilen narkozun etkisiyle belki de. ama cumartesi başlamış. ağrı değil aslında. acı, sızı, batma gibi birşeymiş. iğne batıyor gibi diyor. ve yürüyemiyor bile bu yüzden. yani her hareket ettiğinde canı çok acıyormuş. oturunca bişi yok. kas ağrısı vs yokmuş çünkü kasüstü olmuş zaten ameliyatı. kasüstü olunca çok ağrı olmuyormuş ama bu acı neden oluyor, ne zaman geçer, bunları yaşayanlar var mı aranızda? doktoruna sormuş, o normal diyip geçiştirmiş ama bizimki baya endişeli. ne yapmalıyız caba?

@silver5 L lutfiye33 sağolun tatliskolar..Bu girişimlerde anladımki insana mutluluğu doktoru verrmis kabiliyeti tecrübesi ve hunerli elleri ile..ve tabiki gülen yuzu motive eden cümleleri olmasi gerekiyor bunların hepsini bi arada buldum çok şükür :) sonunda ama....
Canım seni izlemeye aldım izlerini çok nerak ettim 2011 deki ilk yazdığın andan itibaten okudum çünkü bende dikleştirme + protez ameliyatı olucam. Beni izlemeye alır mısın izlerini merak ediyorum .. Benimde şuanki halleri var sende bana yorum yapıp yardımcı olabilirsin tecrübelerin doğrultusunda..

İzlemeye alirmisin durumunu çok merak ettim haftaya benim de operasyonum var bakabilir miyim fotoğrafına. .

Evet canm çok mutsuzum tam 4 yıldır aynaya bakamiyorum eşimle aram açıldı bu yüzden çok caresizim. Bir kaç Dr muayne oldum hepsi aynı tekniği öneriyor başka yöntemle duzelme olmaz diyip çok fazla para talep ediyorlar maddi durumum çok iyi değil buna tekrar tekrar para odemek zor. Dava açmayı bende düşünüyorum sana katılıyorum arkadaşım beni doğru yönlendirdiğin yardimci olup zaman ayırdığın çok teşekkür ederim
merhaba durumuna cok uzuldum bende evlıyım ve eşimi zor ıkna ettım şimdi senın durumunu okuyunca cok uzuldum hiç durma arkadasıım hem kendını hem maddı durumunu manevı durumunu dusun paranı çöpe atma yazık degıl mı

merhabalar ben de karar aşamasındayım daha vermiş değilim ama şimdi ürkmedim desem yalan olur çok geçmiş olsun

Vallahi ürktüm ya o kadar para ver birde mağdur ol üstelik böylede kalakal insan üzülür bende yaptırmak için araştırmalara başladım şu an bir tırsma geldi açıkçası :KK14:

Banada yaklaşık 1 ay önce meme dikleştirme ve silikon yapıldı. Çok pişman oldum hiç mutlu değilim. Sol meme sağa göre yamuk meme ucu düşük güya dikleştirme ve silikon yapıldı. Hiç belli değil çektiğim eziyete, parama yazık oldu. Helal etmiyorum. Özel Levent Estethica Hastanesine... Yaptıracak olan arkadaşların çok iyi düşünüp araştırmalarını öneriyorum. Mutlu olmak için ameliyat oldum ama mutsuz oldum ne yazıkki

Bozdu hayatımı mahvetti defalarca arayıp yalvardım ayağına gittim mağduriyetimi düzeltmesi için birde benden tekrar para istedi

X