silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

Insallah canim
Fasya alti kas ustu sayilir yani kasin uzerindeki zarin alti cok ince bir zar ondan protezi hissetmissindir..
Kas altinda olamasina ragmen ben gogus altinda proteze dokunabiliyordum :/ kasimiz yeterince kapatmiyor protezi benimki buyuk oldugu icindir belki:KK43: bende reviziyon dusunuyorum hem diklestirme hem kucuk protez bekliyorum surem dolsun tekrar ameliyat olmak istiyorum
Canım niye büyük görünüyor ki sana :KK43: senin şu anda kafandaki cc ölçüsü ne? Tekrar ameliyat olabilmek için ne kadar zaman geçmesi gerekiyormuş.

Insallah canim
Fasya alti kas ustu sayilir yani kasin uzerindeki zarin alti cok ince bir zar ondan protezi hissetmissindir..
Kas altinda olamasina ragmen ben gogus altinda proteze dokunabiliyordum :/ kasimiz yeterince kapatmiyor protezi benimki buyuk oldugu icindir belki:KK43: bende reviziyon dusunuyorum hem diklestirme hem kucuk protez bekliyorum surem dolsun tekrar ameliyat olmak istiyorum
Canım geerçekten mi aynı eziyetleri çekmeye razı mısın hem seninkiler çok abartı büyük değil ki

Canım geerçekten mi aynı eziyetleri çekmeye razı mısın hem seninkiler çok abartı büyük değil ki
Raziyim canim beni bu mutlu etmedi anladim herkes dese bile cok guzel oldugunu benim icin degil ne yazikki hem eziyet cekmedim ki ben cok rahattim sadece ilk gun pisman oldum ama cok cabuk iyi oldum:)

Canım niye büyük görünüyor ki sana :KK43: senin şu anda kafandaki cc ölçüsü ne? Tekrar ameliyat olabilmek için ne kadar zaman geçmesi gerekiyormuş.
Kafamda bir cc olcusu yok canim diklestirme olursa hangisi daha uygun ve kucukse onu istiyorum tekrar ameliyat icin 6 ay dedi doktorum
Ben alisamadim hem buyuk hem sarkik goruntuden hoslanmadim yani sanki dogumdan sonra goguslerim sismis gibi goruntusu var hic bir zaman sevmedim o goruntuyu

Insallah canim

Canm Durumlarimiz aynı sanırım benimde o sekildeydi memişlerim sarkık protezler hissedilir şekilde. Lakin bana dikleştirme yapıldığı halde o görüntüm vardı üstelik göğüs uçlarımi da biliyorsun kötü izlerimi :KK43: senn memişlerinn sarkkliginn ölçüsü nedir baktinmi boyun ile göğüs ucu mesafesi 22 ıle 23 santim arası olmasi gerekiyor

o_O
Geçmiş olsun canım, inşallah bu sefer seni çok mutlu eden bir ameliyat olmuştur.Peki ne zaman görebileceksin ilk hallerini canım, inan senin kadar heyacanlıyız...

Cok tesekkur ederim tatlım :) pazartesi kalin bantlar sargilar çıkacak ince bant ile değişecek dedi doktorum. Bakalım gün yaklaştı heyecanlıyım bi okadarda huzursuz ve endiseyilim korkuyorum galiba :KK43:

Canm Durumlarimiz aynı sanırım benimde o sekildeydi memişlerim sarkık protezler hissedilir şekilde. Lakin bana dikleştirme yapıldığı halde o görüntüm vardı üstelik göğüs uçlarımi da biliyorsun kötü izlerimi :KK43: senn memişlerinn sarkkliginn ölçüsü nedir baktinmi boyun ile göğüs ucu mesafesi 22 ıle 23 santim arası olmasi gerekiyor
Canim olctum ve boyundan meme ucuna 24/25 geliyor :KK43:( sanki eskisinden bile sarkik oldu bakalim doktordan cevap bekliyorum reviziyon icin hayirlisi

:cry:merhaba arkadaşlar sizlerin yorumlarını okudukça sizin adınıza çok mutlu oluyorum ki ben sizin kadar şanslı olamadım:KK50:iki ay önce silikon ve dikleştirme operasyonu geçirdim.ve iki ayı geçmesine rağmen hala komplikasyonlarını yaşıyorum.bandajlarım varken tarif edilmez mutlulukla beklediğim memişlerim açıldığında:KK43::KK43:
birincisi dikleştirme de olduğundan sağ mememin ucu yamuk yumuk dikilmis ve diğerinden 3 santime yakın büyük olmuştu çok kötü görünüyordu neredeyse göğüsüm kadar bir uç:KK43: dr' a rahatsızlığımı dile getirdim doktorumda peki o zaman gel düzeltelim dedi ve kılınığınde 40 dk bir operasyonla lokal anesteziyle gözümün önünde kan revan icinde yari baygin halde düzeltmeye calisti.sonra tekrar yine bant sargı ikinci operasyondan sonra dayanılmaz acı cektim 2 hafta kadar acıyla birlikte sızladı şuan 3. hafta hala yaralarım kapanmadı çok acı çekiyorum.sonuç olarak diğer memem ile orantılıcağı göğüs ucum şimdide öbüründen küçük.ve bir diğeride sol memem diğerinden farklı sarktı alttan avuçladığımda protez elimde..!göğüs ucundan hafif dikleştirme olduğu içinmi oldu bilmiyorum büzgüm büzgüm deri doku kaybı oldu berbat duruo:KK43::KK43:izlerim çok kötü.doktorum özel sütyen , krem masaj vermedi normalmi bu durum arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çok mutsuzum sürekli ağlıyorum aynalara daha fazla küsüm artık. Fotoğraf ekledim yorum sizin:KK14::KK14: bu arada benim doktorum herkesin tanıdığı medyada adını duyurduğu bayan doktor

Çok üzüldüm senin adına ve çok da korktum :/ İzlemeye alır mısın fotoğraflarını görebilmem adına

Kızlar ben geldim. Bugün çok daha iyiyim bandajlarim çıktı ama drenlerim duruyor :KK43: evet ameliyat 7 saat sürmüş aynı operasyon da 3 ameliyat işlem yapıldığı doktorumun da bu işi sadece kendi üstlendiği için bu kadar uzun sürmüş anlicaginiz zor bir ameliyattı bozuk olanı tamir etmek daha zor diye söyledi doktorum. Protezim çıkardı deformasyon olan deriyi temizlemek almak için vertical kesi uygulanmış bundan dolayı önceki protezimin ölçüsü büyük geldiği için küçüğü ile degistirmek tekrar protez ücreti ödemek zorunda kaldım. Neyseki atlattim bugün 6. Günüm iyiyim
Hayırlı olsun inşallah herşey yolundadır.

o_O

Cok tesekkur ederim tatlım :) pazartesi kalin bantlar sargilar çıkacak ince bant ile değişecek dedi doktorum. Bakalım gün yaklaştı heyecanlıyım bi okadarda huzursuz ve endiseyilim korkuyorum galiba :KK43:

çok geçmiş olsun. Yasadığın sanssızlıklar son bulsun. Benim de meme ucumda bir komplikasyon var, bakalım, inşallah düzelecek diye beklemedeyim... Beni de izlemeye alır mısın, rica etsem...

:KK6:Kızlar bugün kontrolüm sorunsuz geçti tekrar bantlar takildi. sonuç tam net goremessemde güzel gözüküyor gördüğüm kadarıyla meme uclarim düzgün duruyor onceki halinden eser yok bomba gibi dik halde uçları daha düzgün memişlerim var artk :) lakin artk daha fazla izli olcak sanırım vertical kesi dikleştirme toparlama yapıldığı için :KK43:

:KK6:Kızlar bugün kontrolüm sorunsuz geçti tekrar bantlar takildi. sonuç tam net goremessemde güzel gözüküyor gördüğüm kadarıyla meme uclarim düzgün duruyor onceki halinden eser yok bomba gibi dik halde uçları daha düzgün memişlerim var artk :) lakin artk daha fazla izli olcak sanırım vertical kesi dikleştirme toparlama yapıldığı için :KK43:
Insallah hersey guzel devam eder canim
Bomba oldu demek ayy merak ettim kiz iz olsun o kadarda ben hic takmiyorum izleri artik cunku cok guzel iyilestigi gordum:KK66:

İnan o kadar çok sevindim ki aynada her göğüsüne baktığında yüzün hep gülsün :)

Çok sevindim canım, mutlu olmayı hak ettin bu kadar zamandan sonra :)

X