- 20 Ocak 2015
- 74
- 29
- 43
- Konu Sahibi huzunluguseL_
umarım iyisindir arkadaşım. herşey yolunda mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben senin yasadiklarini yasamadim tabi bende diklestirme olmadigi icin bilemiyecegimKızlar bugün 17. Günüm görüntüm halim şu memişlerime baktığımda ağzıma girecek gibi yukarda. Size sorularm var.Biraz yumuşaklık oldu ama sert yinede tam anlamıyla ne sürede kadar yumuşama oluyo? Su ağzıma girecek kadar yukarıda oluşu hakkında ne düşünüyorsunuz? Üstelik hala göğüs kafesimde baskı var yürümek için kalktigimda bu baskı iki kat artıyor sanki bi şey yere cekiyo dik çok duramiyorum bu yüzden! yatağımda hala rahat uyuyamiyorum bu sıkıntılı süreçlerim normalmi?
Canim ben senin yasadiklarini yasamadim tabi bende diklestirme olmadigi icin bilemiyecegim
Baskilar normal bildigim kadariyla bendede oluyordu yatip kalkinca
Yukarda olmalari odemden kaynaklanabilir
Sert olmasida yeni oldugu icin bence sen bizden daha cok odem topladin cunku baya ugrasmis doktor 7 saat ameliyat etmis seni icten dikislerde vardir biraz daha sabret canim gecer insallah bu sikintilarin
Yok canim oyle korkuyla yasamiyacaksin gececek elbet hareketler aci veriyorsa zorlama ben evi supurunce bile agri yapiyordu yavas yavas yapiyordum ..Sagol canm yardimin icin.Bugün doktorumda aynılarini söyledi. Kas ağrılarımin daha devam edip zamnla azalarak gidecek dedi ama yok 17 gün bitti kollarim sırtim çok ağrıyor mesela biraz isimi yapıyım hareket ettirrisem daha fazla ağrı oluyo hayat kalitesini engelliyor bu durum durumum Düzeldiginde böyle sonrasinda ağrı olucak die hareket etmeye korkuylami yasıcazki anlamadım
Yok canim oyle korkuyla yasamiyacaksin gececek elbet hareketler aci veriyorsa zorlama ben evi supurunce bile agri yapiyordu yavas yavas yapiyordum ..
Canım sen ilk ameliyatında böyle şeyler yaşamamışmıydın hiç?
Insallah bir an once sagligina kavursursun canim insan annesine kiyamiyo ama allah basimizdan eksik etmesin kimse yerlerini dolduramaz zatenYok canm zorlama falan yok annem eşim sağolsunlar bana hiç bişe yaptirmiolar o konuda cok şansliyim. Lakin benm yapım hareketli yerinden duramiyon tipim bundandr yakınmam :) bi yandanda yük olmak istemiyorum Kıyamam ya annemi eşimi seferber ettim resmen zamnda uzayinca pskolojim gitti ilk kez yaşanmış bi durumda degilki benmki bir an önce iyilesip normal hayatıma dönmek istiyorum arkadaşım
Insallah bir an once sagligina kavursursun canim insan annesine kiyamiyo ama allah basimizdan eksik etmesin kimse yerlerini dolduramaz zaten
Ana yuregi iste seni o halde birakamazda ama eminim seve seve yapiyordur herseyi
Amin canimAh be canm aynen öyle ana yüreği. Allah basimizdan eksik etmesin korusun annelerimizi
Merhaba, ilk doktorunuzun adını bende çok merak ettim. bana da mesaj olarak yazar mısınıızmerhaba arkadaşlar sizlerin yorumlarını okudukça sizin adınıza çok mutlu oluyorum ki ben sizin kadar şanslı olamadımiki ay önce silikon ve dikleştirme operasyonu geçirdim.ve iki ayı geçmesine rağmen hala komplikasyonlarını yaşıyorum.bandajlarım varken tarif edilmez mutlulukla beklediğim memişlerim açıldığında
birincisi dikleştirme de olduğundan sağ mememin ucu yamuk yumuk dikilmis ve diğerinden 3 santime yakın büyük olmuştu çok kötü görünüyordu neredeyse göğüsüm kadar bir uç dr' a rahatsızlığımı dile getirdim doktorumda peki o zaman gel düzeltelim dedi ve kılınığınde 40 dk bir operasyonla lokal anesteziyle gözümün önünde kan revan icinde yari baygin halde düzeltmeye calisti.sonra tekrar yine bant sargı ikinci operasyondan sonra dayanılmaz acı cektim 2 hafta kadar acıyla birlikte sızladı şuan 3. hafta hala yaralarım kapanmadı çok acı çekiyorum.sonuç olarak diğer memem ile orantılıcağı göğüs ucum şimdide öbüründen küçük.ve bir diğeride sol memem diğerinden farklı sarktı alttan avuçladığımda protez elimde..!göğüs ucundan hafif dikleştirme olduğu içinmi oldu bilmiyorum büzgüm büzgüm deri doku kaybı oldu berbat duruoizlerim çok kötü.doktorum özel sütyen , krem masaj vermedi normalmi bu durum arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çok mutsuzum sürekli ağlıyorum aynalara daha fazla küsüm artık. Fotoğraf ekledim yorum sizin bu arada benim doktorum herkesin tanıdığı medyada adını duyurduğu bayan doktor
BENDE SİTEYİ VE YORUMLARINIZI TAKİP EDİYORUM.BÜYÜK YAPTIRMIŞTINIZ DİYE HATIRLIYORUM ŞİMDİ NE OLDU MEMNUN DEĞİLMİSİNİZ?BENDE 2. BİR DR ARAŞTIRIYORUM BİR DR MUAYENE OLDUM BÜYÜK OLMASI LAZIM DİKLEŞTİRME YAPILMASI LAZIM DEDİ.BİR GÖRÜŞ DAHA ALAYIM İYİ BİR CERRAHTAN SONRA KAFAMDA BİRŞEYLER OYURACAK.ŞİMDİ 2.BİR CERRAH ARAŞTIRMASI İÇİNDEYİM.ZİZLERİN YORUMU BENİM İÇİN COK ÖNEMLİ KAFAMDA FİKİR OLUŞMASINDA YARDIMCI OLUYORInsallah canim
Fasya alti kas ustu sayilir yani kasin uzerindeki zarin alti cok ince bir zar ondan protezi hissetmissindir..
Kas altinda olamasina ragmen ben gogus altinda proteze dokunabiliyordum :/ kasimiz yeterince kapatmiyor protezi benimki buyuk oldugu icindir belki bende reviziyon dusunuyorum hem diklestirme hem kucuk protez bekliyorum surem dolsun tekrar ameliyat olmak istiyorum
Kızlar bugün 17. Günüm görüntüm halim şu memişlerime baktığımda ağzıma girecek gibi yukarda. Size sorularm var.Biraz yumuşaklık oldu ama sert yinede tam anlamıyla ne sürede kadar yumuşama oluyo? Su ağzıma girecek kadar yukarıda oluşu hakkında ne düşünüyorsunuz? Üstelik hala göğüs kafesimde baskı var yürümek için kalktigimda bu baskı iki kat artıyor sanki bi şey yere cekiyo dik çok duramiyorum bu yüzden! yatağımda hala rahat uyuyamiyorum bu sıkıntılı süreçlerim normalmi?
Eger diklestirme yaptiracaksaniz bence cok buyuk proteze gerek kalmiyorBENDE SİTEYİ VE YORUMLARINIZI TAKİP EDİYORUM.BÜYÜK YAPTIRMIŞTINIZ DİYE HATIRLIYORUM ŞİMDİ NE OLDU MEMNUN DEĞİLMİSİNİZ?BENDE 2. BİR DR ARAŞTIRIYORUM BİR DR MUAYENE OLDUM BÜYÜK OLMASI LAZIM DİKLEŞTİRME YAPILMASI LAZIM DEDİ.BİR GÖRÜŞ DAHA ALAYIM İYİ BİR CERRAHTAN SONRA KAFAMDA BİRŞEYLER OYURACAK.ŞİMDİ 2.BİR CERRAH ARAŞTIRMASI İÇİNDEYİM.ZİZLERİN YORUMU BENİM İÇİN COK ÖNEMLİ KAFAMDA FİKİR OLUŞMASINDA YARDIMCI OLUYOR
Eger diklestirme yaptiracaksaniz bence cok buyuk proteze gerek kalmiyor
Ben diklestirme yapmadigim icin mecburen biyuk takildi meme iyice dolsun ve gogus ucu yukarda olsun diye
Su an buyuk ve hala sarkik bir memem var meme ucum tam yukarda da olmadi dedikleri gibi bende simdi diklestirme dusunuyorum ve kucuk protez
Izlerden korkmayin benden size tavsiye diklestirmeyi de yapim cunku bir gun yine mecburen diklestirmeyi yapacaksiniz ...
Canim buyuklugune alisamadim esim de buyuk sevmiyor imkanim olursa diklestirme arti kucuk protez yaptiracagim ama belki iyilesme sureci icinde alisirim ...Canim sen tekrar mi düşünüyorsun ama suanki halinden memnun degilsen tabiki yap ama cok güzel duruyodu