- 21 Kasım 2007
- 1.252
- 102
-
- Konu Sahibi huzunluguseL_
Kızlar ben geldim. Bugün çok daha iyiyim bandajlarim çıktı ama drenlerim duruyorevet ameliyat 7 saat sürmüş aynı operasyon da 3 ameliyat işlem yapıldığı doktorumun da bu işi sadece kendi üstlendiği için bu kadar uzun sürmüş anlicaginiz zor bir ameliyattı bozuk olanı tamir etmek daha zor diye söyledi doktorum. Protezim çıkardı deformasyon olan deriyi temizlemek almak için vertical kesi uygulanmış bundan dolayı önceki protezimin ölçüsü büyük geldiği için küçüğü ile degistirmek tekrar protez ücreti ödemek zorunda kaldım. Neyseki atlattim bugün 6. Günüm iyiyim
Twkrar geçmiş olsun canım..Sen meme ucunu görebildinmi düzelmişmi..nasıl..Çok mutlu ol bu sefer inşallah..Kızlar ben geldim. Bugün çok daha iyiyim bandajlarim çıktı ama drenlerim duruyorevet ameliyat 7 saat sürmüş aynı operasyon da 3 ameliyat işlem yapıldığı doktorumun da bu işi sadece kendi üstlendiği için bu kadar uzun sürmüş anlicaginiz zor bir ameliyattı bozuk olanı tamir etmek daha zor diye söyledi doktorum. Protezim çıkardı deformasyon olan deriyi temizlemek almak için vertical kesi uygulanmış bundan dolayı önceki protezimin ölçüsü büyük geldiği için küçüğü ile degistirmek tekrar protez ücreti ödemek zorunda kaldım. Neyseki atlattim bugün 6. Günüm iyiyim
Canm sanada çok geçmiş olsun.Unarım hiiçç sıkıntı yaşamaz çokk mutlu olursun..çok çok geçmiş olsun.inşallah bu sefer seni çok mutlu edecek bi sonucun olur..
Tekrar gecmis olsun canim drenlerin durduguna gore baya kanaman olmus sanirim insallah bir an once sagligina kavusursun canim umraim bu sefer her sey gonlunce sorunsuz olurKızlar ben geldim. Bugün çok daha iyiyim bandajlarim çıktı ama drenlerim duruyorevet ameliyat 7 saat sürmüş aynı operasyon da 3 ameliyat işlem yapıldığı doktorumun da bu işi sadece kendi üstlendiği için bu kadar uzun sürmüş anlicaginiz zor bir ameliyattı bozuk olanı tamir etmek daha zor diye söyledi doktorum. Protezim çıkardı deformasyon olan deriyi temizlemek almak için vertical kesi uygulanmış bundan dolayı önceki protezimin ölçüsü büyük geldiği için küçüğü ile degistirmek tekrar protez ücreti ödemek zorunda kaldım. Neyseki atlattim bugün 6. Günüm iyiyim
Kızlar ben geldim. Bugün çok daha iyiyim bandajlarim çıktı ama drenlerim duruyorevet ameliyat 7 saat sürmüş aynı operasyon da 3 ameliyat işlem yapıldığı doktorumun da bu işi sadece kendi üstlendiği için bu kadar uzun sürmüş anlicaginiz zor bir ameliyattı bozuk olanı tamir etmek daha zor diye söyledi doktorum. Protezim çıkardı deformasyon olan deriyi temizlemek almak için vertical kesi uygulanmış bundan dolayı önceki protezimin ölçüsü büyük geldiği için küçüğü ile degistirmek tekrar protez ücreti ödemek zorunda kaldım. Neyseki atlattim bugün 6. Günüm iyiyim
Tekrardan geçmiş olsun canım..Kızlar ben geldim. Bugün çok daha iyiyim bandajlarim çıktı ama drenlerim duruyorevet ameliyat 7 saat sürmüş aynı operasyon da 3 ameliyat işlem yapıldığı doktorumun da bu işi sadece kendi üstlendiği için bu kadar uzun sürmüş anlicaginiz zor bir ameliyattı bozuk olanı tamir etmek daha zor diye söyledi doktorum. Protezim çıkardı deformasyon olan deriyi temizlemek almak için vertical kesi uygulanmış bundan dolayı önceki protezimin ölçüsü büyük geldiği için küçüğü ile degistirmek tekrar protez ücreti ödemek zorunda kaldım. Neyseki atlattim bugün 6. Günüm iyiyim
İyi niyetli Meleklerle dolu bu site. Güzel temenni ve dilekleriniz için size ayrı ayrı tesekkur ediyorum. Ayrı ayrı hepiniz iyi yönde moral pompaladiniz motive ettiniz beni hepinize dua ediyorum bir bir çok sağolun. Gelelim benm şuanki durumuma sormussunuz doktorum prof. eğitim araştırma hastanesinde oldum ameliyatımı bu defa kendimi emin ellere teslim etmek istedim İyiki de yapmışım. Ücret yine aynı. doktorumun ismini söylemiyorum bu defa erken yorum yapmicam:) sonuç henüz ortada değil bantlarla kapalı memişlerim :) ama bomba gibi duruyor hoş gözüküyor üstten:) fakat drenlerim hala duruyordün taburcu oldum agrilarim var yatıp kalkmak ta çok zorluk cekiyorum. Operasyonum ilk iki gününü hiç söylemiyorum çok şiddetli ağrım oldu daha çok yattığımda oluyordu. ağrılarimin şiddeti gün geçtikçe azalıyor lakin yattığımda kalkarken ağrının dozu hep aynı eksilmiyor sanki kızlar neden? Protezim kas altı yontemiyle koyulmus ondanmi kaynaklanıyor bilmiyorum ama üzerimde beton ağırlık varmış hissi oluyo. kollarımi çok kullannamiyorum ne zamn geçicek sırt agrilarim bu üzerimde yük varmış gibi hissi puffff
Canım geçmiş olsun umarım sonucun istediğin gibi olmuştur bu sefer :)
Kasaltı konulduğu için agrın var sabrediceksin desteksiz kalkıp zorlama kaslarını ben şahsen 15 gün ağrı çektim bi Allah bi ben bir de anneciğim bilir anlıyorum seni :) Çok zorlama kendini yavaş yavaş geçecek agrin 20. gününe kadar sıkıntı oluyor canım ondan sonra rahatlarsin fotoğraflarını bekliyoruz tekrar çok geçmiş olsun :)
Sanırım biraz sabretmen gerekiyor canım , sonuçları iyi olsun yeterki bunlar geçecek inşallah..
Kendine çok iyi bak daha çabuk iyileş :) umarım yanında sana bakan birisi vardır.. Çoook geçmiş olsun , yıllardır beklediğin ameliyatın gerçekleşti bunu düşün ve mutlu et kendini...
Tatlım kendime iyi bakmaya çalışıyorum saol bebeğim düşüncene. Eşim ve annem bakımımi yapior yinede insan yük olmak istemiyor ya kalkıp kendi islerimi görmek için kaç kez yeltendim ama yok olmadı çok yorgunum kollarimda güç yok resmen :/
Sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu arkadaşım umarım bunca kötü yaşadıklarım dan sonra güzel sonucla karşılaşırım :) gordugumde ilk is albüm tabiki
Canım ben 15 gün kollarım önümde yasadım hareket ettiremedım pek benım cok asırı agrılı gectı sımdı senı korkutmak ıstemıyorum emınım sen benden daha az agrı cekıyorsundur da yatıp kalkarken gögus kaslarını zorluyosun kullandıgın yerın orası agrı olması cok normal. Gün gectıkce hafifliycek elbette sabret canımm takma kafana normal süreçten gecıyorsunTatlım çok teşekkür ederim :) ağrı olayı cidden korkunc dinmesi için 15 20 gün geçmesi gerekiyor diosun. bu zamn zarfında sürekli ağrımi olucak böyle yatıp kalktigimzda? Peki sen o süreçlerinde kollarını hiç kullanmadinmi? Normal yasantina ne zamn döndün? canm zahmet olmassa biraz bilgi verrmissn bana
Eger sana moral veriyorsak ne mutlu bize canim .. Kolay degil 7 saatlik bir operasiyon gecirdin bizden daha cok agrin olmasi cok dogalİyi niyetli Meleklerle dolu bu site. Güzel temenni ve dilekleriniz için size ayrı ayrı tesekkur ediyorum. Ayrı ayrı hepiniz iyi yönde moral pompaladiniz motive ettiniz beni hepinize dua ediyorum bir bir çok sağolun. Gelelim benm şuanki durumuma sormussunuz doktorum prof. eğitim araştırma hastanesinde oldum ameliyatımı bu defa kendimi emin ellere teslim etmek istedim İyiki de yapmışım. Ücret yine aynı. doktorumun ismini söylemiyorum bu defa erken yorum yapmicam:) sonuç henüz ortada değil bantlarla kapalı memişlerim :) ama bomba gibi duruyor hoş gözüküyor üstten:) fakat drenlerim hala duruyordün taburcu oldum agrilarim var yatıp kalkmak ta çok zorluk cekiyorum. Operasyonum ilk iki gününü hiç söylemiyorum çok şiddetli ağrım oldu daha çok yattığımda oluyordu. ağrılarimin şiddeti gün geçtikçe azalıyor lakin yattığımda kalkarken ağrının dozu hep aynı eksilmiyor sanki kızlar neden? Protezim kas altı yontemiyle koyulmus ondanmi kaynaklanıyor bilmiyorum ama üzerimde beton ağırlık varmış hissi oluyo. kollarımi çok kullannamiyorum ne zamn geçicek sırt agrilarim bu üzerimde yük varmış gibi hissi puffff
Eger sana moral veriyorsak ne mutlu bize canim .. Kolay degil 7 saatlik bir operasiyon gecirdin bizden daha cok agrin olmasi cok dogal
Kollarina fazla yuklenmeden kalkmaya calis gun gectikce iyi olacaksin agrilarin her zaman cok olmiyacak
Yatarken ve kalkarken daha cok olur basta ama sonra duzelecek emin ol
Ilk ameliyatin kas ustumuydu canim?
Insallah canimCanm güzelleşmek için girdiğim bu yol beni bi hayli yordubu yolda dr seçimi çok çok önemli hersey onda bitio bunu gördüm. Umarım şimdiki doktorum beni bu görüntüm den kurtarmistir. inşallah bebeğim bu defa güzel sonucla karşılaşıcam. Bu arada önceki operasyonum fasya altı tekniği ile oldu nası bi teknikse Protezim elimdeydi köşelerini her bir çevresini hissediyordum