- 4 Temmuz 2010
- 756
- 1.024
- Konu Sahibi huzunluguseL_
Gerçekten çok üzücü bir durum.inşallah bu defa çok mutlu olursun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birtanem benim için dua et yarın sabah duzeltirme toparlama değiştirme ne dersen de işte oluyorum sonunda ameliyatımı eşimi ikna cok zor ettim oldu sonunda :) hadi bakalım bu defa olucak doktorun hatasını bir başka doktor duzelticek inşallah :)
huzunluguseL_ senden gelmedi bir haber merak ettik :) umarım iyisindir her şey yolundadır..
Bende merak ettim dogrusu insallah hersey yolundadircnm seni iyice merak ettik
Bende merak ettim dogrusu insallah hersey yolundadir
Cok gecmis olsun canim ya 7 saat dile kolay bir meme icin bol bol dinlen canim iyi olunca yazarsin insallah hersey istedigin sekilde olurKızlar ameliyatımı çarşamba günü oldum yaklaşık 7 saat sürmüş düzeltme operasyonu ağrım çok fazla. sizi cok seviyorum tek tek döneceğim size. Çok yorgunum yazmakta zorluk cekiyorum
CNM COK GECMIŞ OLSUN GÜZEL HABERLERİNİ BEKLIYORUZKızlar ameliyatımı çarşamba günü oldum yaklaşık 7 saat sürmüş düzeltme operasyonu ağrım çok fazla. sizi cok seviyorum tek tek döneceğim size. Çok yorgunum yazmakta zorluk cekiyorum
Çok geçmiş olsun canım herşey gönlünce olur inş.bu seferKızlar ameliyatımı çarşamba günü oldum yaklaşık 7 saat sürmüş düzeltme operasyonu ağrım çok fazla. sizi cok seviyorum tek tek döneceğim size. Çok yorgunum yazmakta zorluk cekiyorum
Çok geçmiş olsun canım.. Sorunsuz süreçlerin olsun bu sefer inşallah... Güzel,mutlu haberlerle aramızda ol canım...Kızlar ameliyatımı çarşamba günü oldum yaklaşık 7 saat sürmüş düzeltme operasyonu ağrım çok fazla. sizi cok seviyorum tek tek döneceğim size. Çok yorgunum yazmakta zorluk cekiyorum
Kızlar ameliyatımı çarşamba günü oldum yaklaşık 7 saat sürmüş düzeltme operasyonu ağrım çok fazla. sizi cok seviyorum tek tek döneceğim size. Çok yorgunum yazmakta zorluk cekiyorum