silikon ameliyatının sonucunda yaşanan mutsuzluk :((

Cok sevindim canim senin adina inslalah hersey hayal ettigin gibi olur canim hepimiz bir hayalle giriyoruz bazilari kavusuyor o hayele bazilari da kavusamiyor iste :KK43:
Hersey guzel olacak merak etme guzel haberlerini bekliyoruz:KK19:

Birtanem benim için dua et yarın sabah duzeltirme toparlama değiştirme ne dersen de işte oluyorum sonunda ameliyatımı eşimi ikna cok zor ettim oldu sonunda :) hadi bakalım bu defa olucak doktorun hatasını bir başka doktor duzelticek inşallah :)

Annemi de arayacağım namazda ve yatarken sana dua etsin çok başarılı olsun inşallah canım yüzün gülsün biliyorum yaşadıklarını en baştan beri hadi yüz gülme sırası sende :KK70: şimdiden geçmiş olsun iyi haberlerini ver bizlere:KK15:

ama biraz kafa karıştırıcı bir tarz olduğu kesin. eser adlı doktoru önce övüp sonra yerin dibine sokmuş arkadaş. bence ikisi de doğru değil. aç açacaksan davanı sorunu mahkemede tartış.

Kızlar ameliyatımı çarşamba günü oldum yaklaşık 7 saat sürmüş düzeltme operasyonu ağrım çok fazla. :KK43: sizi cok seviyorum tek tek döneceğim size. Çok yorgunum yazmakta zorluk cekiyorum

Kızlar ameliyatımı çarşamba günü oldum yaklaşık 7 saat sürmüş düzeltme operasyonu ağrım çok fazla. :KK43: sizi cok seviyorum tek tek döneceğim size. Çok yorgunum yazmakta zorluk cekiyorum
Cok gecmis olsun canim ya 7 saat dile kolay bir meme icin :KK43: bol bol dinlen canim iyi olunca yazarsin insallah hersey istedigin sekilde olur
dilerim Sorunsuz surecler canim

Çok geçmiş olsun canım.. Sorunsuz süreçlerin olsun bu sefer inşallah... Güzel,mutlu haberlerle aramızda ol canım...

X