Silik test

Kız sen hiç uyumuyor musun 6 mı 5 gün mü kaldı adetine keşke kan vermeye gitsen
gündüz sürekli uyuduğum için gece uyumakta zorluk çekiyorum. Düzenim tamamen şaştı. Sürekli uyanıyorum zatenn. Günüm geçmeden kana gitmem.

gündüz sürekli uyuduğum için gece uyumakta zorluk çekiyorum. Düzenim tamamen şaştı. Sürekli uyanıyorum zatenn. Günüm geçmeden kana gitmem.
Aslında bende çok uyanıyorum gece ama yine sarhoş gibiyim sabah idrar kesem patlayacak sanarak koştum lavaboya, uyandıktan yarim saat geçti midem bulanıyor, inşallah adeti görmem bugün.Gerci iyi yaparsın bende sonuçta 1 tanecik test yaptım gününü bekliyorum,normalde sabırsızimdir ama duruyorum

Ben ilk gördüğüm testen çok emin değildim. Sanki varla yok arasıydı. Onun için şüpem var. Yani gerçek çift çizgiyi görmek istiyorum.

Ben ilk gördüğüm testen çok emin değildim. Sanki varla yok arasıydı. Onun için şüpem var. Yani gerçek çift çizgiyi görmek istiyorum.
Canım şimdi bir fotoğraf aticam sana ıslaklık hissettim adet sandım lavaboya gittim ama kan olmayinca elimle sildim onun fotoğrafını aticam sende oluyor mu bu şekilde bugüne kadar yapışkan ve renksizdi akintim

Bu da yeni test. Yapar yapmaz çıktıı. Pembe ve diğerinin kalınlığındaa. Ayy inşallah var yaa.Eki Görüntüle 2706358
Bence var. Daha bata 1 hafta var ve bu pembe çizgi hemen belirmiş. Daha ne olsun kız. Hemen gidip kan versene ben böyle bi test görsem hamileyim derim. İnşallah birgün bizde görürüz.
Hayırlı olsun inşallah

Canım şimdi bir fotoğraf aticam sana ıslaklık hissettim adet sandım lavaboya gittim ama kan olmayinca elimle sildim onun fotoğrafını aticam sende oluyor mu bu şekilde bugüne kadar yapışkan ve renksizdi akintim
Bu akıntı losyon şeklinde mi? Yoksa parmak aranızda uzayan bir akıntı şeklinde mi?

Benim tahnini yumurtlamadan itibaren çok az ama uzayan yapışkan akıntım var. Benim akıntım normalde çok olur.

Bence var. Daha bata 1 hafta var ve bu pembe çizgi hemen belirmiş. Daha ne olsun kız. Hemen gidip kan versene ben böyle bi test görsem hamileyim derim. İnşallah birgün bizde görürüz.
Hayırlı olsun inşallah
İnşallah öyledir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Erken olduğu için daha çok emin olamıyorum.

Losyon şeklinde
Bu sizde normalde gelmeyen bi akıntı ise evet bi belirti olabilir. İdrar Testiniz pozitif gibi.
Ama ben yumurtlamadan sonra bu akıntıyla çok karşılaştım (kokusuz beyaz losyon gibi akıntı)ve gebe değildim.

Şuan tup bebek tedavsndeyim ve transfer oldum kuzum benimm test gunumu bekliyorum dualarini eksik etme olur mu bende hamilelik haberini vereyim

Anladım, galiba kendimi çok dinliyorum, sürekli göğüslerime bakıyorum
Benim gögüslerimde süt olur gibi sızı oluyor ama ne ucu nede kendi dokununca ağrımıyor. Sadece ara ara sızı var.

Bu sizde normalde gelmeyen bi akıntı ise evet bi belirti olabilir. İdrar Testiniz pozitif gibi.
Ama ben yumurtlamadan sonra bu akıntıyla çok karşılaştım (kokusuz beyaz losyon gibi akıntı)ve gebe değildim.
yarını bekliycem bu akıntı genelde evet oluyor bende ,bugün adet günüm ve biz ekmek yaptık çok yoruldum umarım birşey olmaz var sa, korkuyorum biraz,

Şuan tup bebek tedavsndeyim ve transfer oldum kuzum benimm test gunumu bekliyorum dualarini eksik etme olur mu bende hamilelik haberini vereyim
Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Tez vakitte müjdeli haberi alırsın inşallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin Rabbim. ❤

Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Tez vakitte müjdeli haberi alırsın inşallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin Rabbim. ❤
Aminn kuzumm cok tesekkür ederim o gün totem yaptklarım suan haziran annesi topiginde ve sende hamilesin insallah orada bulusuruz

Bende dehşet ağrıyor dokununca ve evet dokunmayınca ara sira sızı oluyor
İnşallah sende güzel haberi alırsın. Hiç belirtisi olamayan adeti bekleyen bir çok kişi hamile kalıyor anlamıyor. O sebeple ne nasıl olur bilinmez ama inşallah sana da en en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebek verir Rabbim. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…