Silik test

canım hayırlı olsunn senin de azze topiğinden hatırlıyorum hatta sanki
uzun süre regl olamamıştın mı öyle bişiyler kalmş aklımda tammaına ersin inşallah
Ayy çok teşekkür ederim. Evet 2 ay olmamıştım. 6 ayın sonunda bu ay tuttu inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. ❤

Inan bende şu an senle aynı durumdayım fena belirtilerim var test yaptım negatif cıktı ama kan bakamadım gidemedim 2 gün gecikti adetim

Hatırladım canım hatrlamaz mıyım :)) Çok teşekkür ederim inşallah tutunmuşlardır bebeklerim sen napıyosun :)
inşallah canım en kısa zamanda güzel haberler alman dileğiyle. ben de tahlillerimi yaptırdım işte rahim filmi kaldı değişen pek bişiy yok bende aynı :)

inşallah canım en kısa zamanda güzel haberler alman dileğiyle. ben de tahlillerimi yaptırdım işte rahim filmi kaldı değişen pek bişiy yok bende aynı :)
Amin insallah canım rahim filmini cektir biran evvel canım oradaki ilaclar hamileligi kolaylastırıyor insallah öyle olur sende de

Merhaba kızlar bende dün regl olmam gerekiyordu düngece test yaptım birde sabah ilk idrarda ikiside böyle çıktı sizce gebelik varmı

Eklentiler

• IMG-20201026-WA0001.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 54
Kizlar adetim gecti adet belirtim goguslerim agriyo hafif ara sira gelen kasik agrim var birde adetten once test yaptim negatif cikti ne hamile oldumu ogrenebiliyorum nede adet oluyorum

merhaba kizlar bende adetim geceli 10 gun oldu normalde de duzensiz olurum erken gebelik testi yaptim cok.hafif zorla gorunen bi siliklik var resimle oynadim gorunsun diye acaba var midir yoksa t cizgisinin yerinin belirtisi fwlan mi.. silik test burda da gordum ama benimki baya silik ihtimal var mii lutfen bisiler yazin bana iki yil oldu her ay test yapiyorum boyle gormemistim

Eklentiler

• P01028-073336(1).webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 51
  • P01028-073257(1).webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 46
  • P01028-073300(1).webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…