Silik test

Bu yorum bayaa dikkatimi çekti. Hamileliğimi öğrenmeden annem benden şüphelendi sebebi nefes alışverişin değişti bir tuhaf alıyorsun nefes nefese kalmış gibi hamilemisin demişti Var bir bildiği
Yaa inşallah benim içinde sonuç olumlu olurr. Bende çok nefes nefese kaldığımı fark ettim ama hani şüpem var ya vücudum da yalancı belirti üretiyor olabilir

Bugün sabah yapmış atmıştım zaten bu resmi. Yanımda test getirdim sabah yapıp onuda atarım inşallah.Eki Görüntüle 2706773
Sabah ilk isim buraya bakmak olacak, pazartesi de ben haber vereceğim keşke elimde test olsa bense sabah yapardım 4 gün olacak yarın o testo yapalı, ve adet günüm korkudan heyecandan uyuyamiyorum

Sabah ilk isim buraya bakmak olacak, pazartesi de ben haber vereceğim keşke elimde test olsa bense sabah yapardım 4 gün olacak yarın o testo yapalı, ve adet günüm korkudan heyecandan uyuyamiyorum
Yaa insan çok heyacanlanıyor zaten. İstenen beklenen bir şey olunca hep tetikteyiz. Ben hala acaba yalancı pozitif mi diye düşünüyorum. Tam olarak kıp kırmızı iki çizgi görmeden tamam var diyemiycem.

Var gibi duruyor benimde adetime 10 gün var bugün pembemsi kan geldi bı damla bı daha gelmedi hayırlı haberler alırız inşallah

Aa Maşallah. Benim 3, 5 yaşında kızım var ben daha yeni cesaretimi topladım gibi.
Doğrudur ben 27 yaşındayım eşim 37 eşim benim yasim geçiyor yapalım dedi bende kuramadım çocuğumla çok yaş aram oluyor deyince mecbur napalim

Yaa insan çok heyacanlanıyor zaten. İstenen beklenen bir şey olunca hep tetikteyiz. Ben hala acaba yalancı pozitif mi diye düşünüyorum. Tam olarak kıp kırmızı iki çizgi görmeden tamam var diyemiycem.
Sabah senin ve pazartesi benim testlerimi gormek için sabırsızim,merakla bekliyorum hayırlısı olsun görüşmek üzere iyi bak kendine bebiş var gibi iyi geceler tatlım

Doğrudur ben 27 yaşındayım eşim 37 eşim benim yasim geçiyor yapalım dedi bende kuramadım çocuğumla çok yaş aram oluyor deyince mecbur napalim
Tabi ki her aile her yaşam çok farklı yakın olmak kardeşler için çok iyi. İnşallah nasip eder rabbim.

Sabah senin ve pazartesi benim testlerimi gormek için sabırsızim,merakla bekliyorum hayırlısı olsun görüşmek üzere iyi bak kendine bebiş var gibi iyi geceler tatlım
Ayy inşallah şimdi uyumalı ve sabah test yapmalıyım bakalım rabbim büyüktür. İnşallah ümidimiz boşa çıkmaz. Müjdeli haberi alırız bu ay.❤

Aynen hem şu virüs çıktı bebeği bı yere cikartamaz oldum kardeşi ile oynar virüsün biteceği yok nasilsa
Bu durum da beni biraz korkutuyor aslında ama napalım zaman akıp gidiyor. Hakkımızda hayırlısı. ❤

Kızlar çok sıkıştım uyuyamadım 2 saatlik idrar ile yaptım. Ve gözle çok net görünen pembe bir çizgi çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…