• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik test

yarını bekliycem bu akıntı genelde evet oluyor bende ,bugün adet günüm ve biz ekmek yaptık çok yoruldum umarım birşey olmaz var sa, korkuyorum biraz,
😊Nenelerimiz hep ekmek yapıyordu, tarlaya ovaya gidiyorlardı hiç birşey olmuyordu, içini ferah tut.

Canım şimdi bir fotoğraf aticam sana ıslaklık hissettim adet sandım lavaboya gittim ama kan olmayinca elimle sildim onun fotoğrafını aticam sende oluyor mu bu şekilde bugüne kadar yapışkan ve renksizdi akintim
Bende de aynı oluyor bat a 9 gün var merakla bekliyorum test yapmadım günümü bekliyorum kasuklarımda belimde ağrı var ama belimde fıtık var zaman zaman ağrı oluyor ümitlenmek istemiyorum

Bende de aynı oluyor bat a 9 gün var merakla bekliyorum test yapmadım günümü bekliyorum kasuklarımda belimde ağrı var ama belimde fıtık var zaman zaman ağrı oluyor ümitlenmek istemiyorum
Sen bu günleri de degerlendir ama yumurtlama adete yakın da olabiliyor bazen umudunu yitirme, bende bekliycem artıyor baş dönmem falan her an dönüyor ama kalkınca yukarı doğru uzaninca falan bile

Suan buna benzer bır durum yasıyorm cok merak ettım sonuc ne oldu canm🙄 benımde ovulasyon ayın 5ındeydı.dun sabah ıgne ucu gıbı nokta nokta kanamalar oldu bende ımplantasyonmu dıe bı heyecanlandm idrar testı yaptm sılık cıktı.hemen kan testı verdım bthcg 1.20 yanı negatf cıktı.bu sabahta idrar denedm busefer tek cızgı cıktı..adetımede ıkı gun var🙄 aslında kesın hamıle degılmıyım dusuncesne kapıldm..sizce nasıldır durum🙄

Suan buna benzer bır durum yasıyorm cok merak ettım sonuc ne oldu canm🙄 benımde ovulasyon ayın 5ındeydı.dun sabah ıgne ucu gıbı nokta nokta kanamalar oldu bende ımplantasyonmu dıe bı heyecanlandm idrar testı yaptm sılık cıktı.hemen kan testı verdım bthcg 1.20 yanı negatf cıktı.bu sabahta idrar denedm busefer tek cızgı cıktı..adetımede ıkı gun var🙄 aslında kesın hamıle degılmıyım dusuncesne kapıldm..sizce nasıldır durum🙄
Adetinin geçmesini bekle en azından,kasık ağrın batma oldu mu? O lekeleme gunlerinde

Oldu
Adetinin geçmesini bekle en azından,kasık ağrın batma oldu mu? O lekeleme gunlerinde
Sadece şiddetli bel agrısı vardı ıkı gundur.bbugunde midemde sureklı dalgalanma var ama dedıgım gıbı testlerım hep negatif.kan tahlılıdr oyle.yanı merak ettıgım adete ıkı gun varken kanda bile cıkmayan sey sonrasında pozıtıfe dönebılırmı?boyle bır ıhtımal varmı ınananın bılmedıgım ıcın soruyorm🙄

Canım şimdi bir fotoğraf aticam sana ıslaklık hissettim adet sandım lavaboya gittim ama kan olmayinca elimle sildim onun fotoğrafını aticam sende oluyor mu bu şekilde bugüne kadar yapışkan ve renksizdi akintim
Ya lütfen su tarz resimler atmayın

Bugün adete 5 gün var ve çıkan test bu. Artık şüpe değil bence. 😁
20201019_093836.webp

Hanımlar beklenen reglime daha 7 gün var. Bu ay yumurtlama akıntısını çok net gördüm ve değerlendirdik. Ve O zaman beri bazen daha şiddetli olarak bel, sol kasık ve alt karın ağrısı çekiyorum. Dün sabah ilk idrarla bir test yaptım ama ilk bakışta net bir şey göremedim ve bıraktım. Akşama doğru baktığımda çizgi gördüm. Bu sabah tekrar test yaptım ve daha kurumadan çok çok silik ama pembemsi bir çizgi gördüm. Sizce olabilir mi. Daha iyi görünsün diye üzerinde oynadım.Eki Görüntüle 2705671
Yumurtlamadan kac gun sonra yaptiniz testi

Back