Yaa inşallah vardır. Çok teşekkür ederim. İçim kıpır kıpır yaa.Gebelik var gibi iki gün sonra testi tekrar edin koyulaşma varsa kan testi yaptırın Hayırlı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim. Bu ay 10lu testlerden almıştım. Gün aşırı takip edicem. İnşallah vardır.Gebelik var gibi bir kaç gün bekleyip tekrar dene
Umutlandırmak istemem ama var gibi duruyor canımHanımlar beklenen reglime daha 7 gün var. Bu ay yumurtlama akıntısını çok net gördüm ve değerlendirdik. Ve O zaman beri bazen daha şiddetli olarak bel, sol kasık ve alt karın ağrısı çekiyorum. Dün sabah ilk idrarla bir test yaptım ama ilk bakışta net bir şey göremedim ve bıraktım. Akşama doğru baktığımda çizgi gördüm. Bu sabah tekrar test yaptım ve daha kurumadan çok çok silik ama pembemsi bir çizgi gördüm. Sizce olabilir mi. Daha iyi görünsün diye üzerinde oynadım.Eki Görüntüle 2705671
Yaa çok teşekkür ederim.Evet var hayırlısı olsun sizin için❤
Yeni olduğu için silik çıkmıştır
Çok teşekkür ederim.Umutlandırmak istemem ama var gibi duruyor canım♥
Üsttekini akşam fark ettim ve bende kuruma çizgisi diye düşündüm. Ama altta ki hemen çıktı. Gözle görülüyor ama fotoğrafta yokla var arası.Hemen mi cıktı yapar yapmaz? Yapar yapmaz ilk 5 10dk içinde çıkmadı ise canım muhtemelen kuruma çizgisi dir.. Ve hiç foto ile oynamadan bile belli olur silik çizgi...
Yaa inşallahh beklediginiz sonucu alirsinizÇok teşekkür ederim.8 aydır her ay bir sürü test yaptım ve ilk defa böyle bir şey görüyorum. Umutlandım bilee.
İnşallah. Çok teşekkür ederim. ❤❤❤Yaa inşallahh beklediginiz sonucu alirsiniz♥
Hemen cıktı ise vardır o zamanÜsttekini akşam fark ettim ve bende kuruma çizgisi diye düşündüm. Ama altta ki hemen çıktı. Gözle görülüyor ama fotoğrafta yokla var arası.
İnşallah çok teşekkür ederim. ❤Hemen cıktı ise vardır o zaman
Büyük ihtimalle var canımHanımlar beklenen reglime daha 7 gün var. Bu ay yumurtlama akıntısını çok net gördüm ve değerlendirdik. Ve O zaman beri bazen daha şiddetli olarak bel, sol kasık ve alt karın ağrısı çekiyorum. Dün sabah ilk idrarla bir test yaptım ama ilk bakışta net bir şey göremedim ve bıraktım. Akşama doğru baktığımda çizgi gördüm. Bu sabah tekrar test yaptım ve daha kurumadan çok çok silik ama pembemsi bir çizgi gördüm. Sizce olabilir mi. Daha iyi görünsün diye üzerinde oynadım.Eki Görüntüle 2705671
Amiin çok çok teşekkür ederim. İnşallah sizde Sağlıkla alırsınız. ❤Büyük ihtimalle var canım
Tekrarla testi koyulaşır
Sağlıkla alırsın kucağına inşallah
AminnnnAmiin çok çok teşekkür ederim. İnşallah sizde Sağlıkla alırsınız. ❤
Bu uykulu gozleeimle goruyorsam net sekikde kesin vardirBu da yeni test. Yapar yapmaz çıktıı. Pembe ve diğerinin kalınlığındaa. Ayy inşallah var yaa.Eki Görüntüle 2706358
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?