- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
- 133
Bugün sabah yapmış atmıştım zaten bu resmi. Yanımda test getirdim sabah yapıp onuda atarım inşallah.testıız varsa tekrar bır test yapınatı resmını.koyulma olmumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün sabah yapmış atmıştım zaten bu resmi. Yanımda test getirdim sabah yapıp onuda atarım inşallah.testıız varsa tekrar bır test yapınatı resmını.koyulma olmumu
Yaa inşallah benim içinde sonuç olumlu olurr. Bende çok nefes nefese kaldığımı fark ettim ama hani şüpem var ya vücudum da yalancı belirti üretiyor olabilirBu yorum bayaa dikkatimi çekti. Hamileliğimi öğrenmeden annem benden şüphelendi sebebi nefes alışverişin değişti bir tuhaf alıyorsun nefes nefese kalmış gibi hamilemisin demiştiVar bir bildiği
![]()
Sabah ilk isim buraya bakmak olacak, pazartesi de ben haber vereceğim keşke elimde test olsa bense sabah yapardım 4 gün olacak yarın o testo yapalı, ve adet günüm korkudan heyecandan uyuyamiyorumBugün sabah yapmış atmıştım zaten bu resmi. Yanımda test getirdim sabah yapıp onuda atarım inşallah.Eki Görüntüle 2706773
Yaa insan çok heyacanlanıyor zaten. İstenen beklenen bir şey olunca hep tetikteyiz. Ben hala acaba yalancı pozitif mi diye düşünüyorum. Tam olarak kıp kırmızı iki çizgi görmeden tamam var diyemiycem.Sabah ilk isim buraya bakmak olacak, pazartesi de ben haber vereceğim keşke elimde test olsa bense sabah yapardım 4 gün olacak yarın o testo yapalı, ve adet günüm korkudan heyecandan uyuyamiyorum![]()
Var gibi duruyor benimde adetime 10 gün var bugün pembemsi kan geldi bı damla bı daha gelmedi hayırlı haberler alırız inşallahHanımlar beklenen reglime daha 7 gün var. Bu ay yumurtlama akıntısını çok net gördüm ve değerlendirdik. Ve O zaman beri bazen daha şiddetli olarak bel, sol kasık ve alt karın ağrısı çekiyorum. Dün sabah ilk idrarla bir test yaptım ama ilk bakışta net bir şey göremedim ve bıraktım. Akşama doğru baktığımda çizgi gördüm. Bu sabah tekrar test yaptım ve daha kurumadan çok çok silik ama pembemsi bir çizgi gördüm. Sizce olabilir mi. Daha iyi görünsün diye üzerinde oynadım.Eki Görüntüle 2705671
Amiiin inşallah. Buradan topluca temmuz annelerine geçiş yaparız inşallah.Var gibi duruyor benimde adetime 10 gün var bugün pembemsi kan geldi bı damla bı daha gelmedi hayırlı haberler alırız inşallah
Amin inşallah benim 1 yaşında oğlum var ona kardeş istiyoruz peşpeşe olsun diyeAmiiin inşallah. Buradan topluca temmu annelerine geçiş yaparız inşallah.
Aa Maşallah. Benim 3, 5 yaşında kızım var ben daha yeni cesaretimi topladım gibi.Amin inşallah benim 1 yaşında oğlum var ona kardeş istiyoruz peşpeşe olsun diye
Doğrudur ben 27 yaşındayım eşim 37 eşim benim yasim geçiyor yapalım dedi bende kuramadım çocuğumla çok yaş aram oluyor deyince mecbur napalimAa Maşallah. Benim 3, 5 yaşında kızım var ben daha yeni cesaretimi topladım gibi.
Sabah senin ve pazartesi benim testlerimi gormek için sabırsızim,merakla bekliyorum hayırlısı olsun görüşmek üzere iyi bak kendine bebiş var gibi iyi geceler tatlımYaa insan çok heyacanlanıyor zaten. İstenen beklenen bir şey olunca hep tetikteyiz. Ben hala acaba yalancı pozitif mi diye düşünüyorum. Tam olarak kıp kırmızı iki çizgi görmeden tamam var diyemiycem.
Tabi ki her aile her yaşam çok farklı yakın olmak kardeşler için çok iyi. İnşallah nasip eder rabbim.Doğrudur ben 27 yaşındayım eşim 37 eşim benim yasim geçiyor yapalım dedi bende kuramadım çocuğumla çok yaş aram oluyor deyince mecbur napalim
Ayy inşallah şimdi uyumalı ve sabah test yapmalıyım bakalım rabbim büyüktür. İnşallah ümidimiz boşa çıkmaz. Müjdeli haberi alırız bu ay.❤Sabah senin ve pazartesi benim testlerimi gormek için sabırsızim,merakla bekliyorum hayırlısı olsun görüşmek üzere iyi bak kendine bebiş var gibi iyi geceler tatlım![]()
Aynen hem şu virüs çıktı bebeği bı yere cikartamaz oldum kardeşi ile oynar virüsün biteceği yok nasilsaTabi ki her aile her yaşam çok farklı yakın olmak kardeşler için çok iyi. İnşallah nasip eder rabbim.
Bu durum da beni biraz korkutuyor aslında ama napalım zaman akıp gidiyor. Hakkımızda hayırlısı. ❤Aynen hem şu virüs çıktı bebeği bı yere cikartamaz oldum kardeşi ile oynar virüsün biteceği yok nasilsa
Doğru ama hayat devam ediyor nereye kadar olmayacak kiBu durum da beni biraz korkutuyor aslında ama napalım zaman akıp gidiyor. Hakkımızda hayırlısı. ❤
İnşallah bende bekliyorum haberleriniziAmiiin inşallah. Buradan topluca temmuz annelerine geçiş yaparız inşallah.
Günaydın, evet canımKızlar çok sıkıştım uyuyamadım 2 saatlik idrar ile yaptım. Ve gözle çok net görünen pembe bir çizgi çıktı.Eki Görüntüle 2706814 Eki Görüntüle 2706815
İnşallah yaa.Günaydın, evet canımay hadi inşallah okur bence 2gunde bir yapmalisin artacak mı diye, çok sevindim
![]()
Kız sen hiç uyumuyor musunİnşallah yaa.![]()