Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genesiniz hayırlı olsunArkadaşlar merhaba , bugün adet günüm predictor erken gebelik testini yaptım .silik çizgi görüyorum inşallah gözüm bozulmamıştır . Sizce hamile miyim ? 3. Dakika da çizgiyi gördüm
Ay bu kan testi hemen çıkıyor muMerak etme gözünde sıkıntı yokpozitif görünüyor, testle uğraşma beta baktır, gebelik varsa idrarda olan kanda net görünür
![]()
Teşekkür ederimÇıkar bir iki saate![]()
Tebrikler regl günü geçti miArkadaşlar merhaba , bugün adet günüm predictor erken gebelik testini yaptım .silik çizgi görüyorum inşallah gözüm bozulmamıştır . Sizce hamile miyim ? 3. Dakika da çizgiyi gördüm
Regl günüm düzenlidir, bugün olmam gerekiyordu hala olmadım . Normalde çok üşüyen biriyim vücudum bi kaç gündür aşırı sıcak oluyordu. Adet olacak gibi ağrım devam ediyor hala. Göğüslerimde de koltuk altıma doğru ağrım var .Tebrikler regl günü geçti mi
Aaa bende böyle olduRegl günüm düzenlidir, bugün olmam gerekiyordu hala olmadım . Normalde çok üşüyen biriyim vücudum bi kaç gündür aşırı sıcak oluyordu. Adet olacak gibi ağrım devam ediyor hala. Göğüslerimde de koltuk altıma doğru ağrım var .
Yarın kan verebilirsin Saglık ocağına gitme direk acile git benceRegl günüm düzenlidir, bugün olmam gerekiyordu hala olmadım . Normalde çok üşüyen biriyim vücudum bi kaç gündür aşırı sıcak oluyordu. Adet olacak gibi ağrım devam ediyor hala. Göğüslerimde de koltuk altıma doğru ağrım var .
Göğüslerinizde damar belirginleşmesi var mıRegl günüm düzenlidir, bugün olmam gerekiyordu hala olmadım . Normalde çok üşüyen biriyim vücudum bi kaç gündür aşırı sıcak oluyordu. Adet olacak gibi ağrım devam ediyor hala. Göğüslerimde de koltuk altıma doğru ağrım var .
Benim de testim böyle çıktı düzenli regl olrum bugün ya da dün olmam gerekiyordu dün kan verdim 111 çıktıRegl günüm düzenlidir, bugün olmam gerekiyordu hala olmadım . Normalde çok üşüyen biriyim vücudum bi kaç gündür aşırı sıcak oluyordu. Adet olacak gibi ağrım devam ediyor hala. Göğüslerimde de koltuk altıma doğru ağrım var .
Evet göğüslerimde damar belirginliği de var özellikle bi tanesinde niyeyseBenim de testim böyle çıktı düzenli regl olrum bugün ya da dün olmam gerekiyordu dün kan verdim 111 çıktı
Çok sağolun sizde hamilesiniz öğrenince yazınEvet göğüslerimde damar belirginliği de var özellikle bi tanesinde niyeyseaaaa çok sevindim hayırlı olsun
Aaa öyle mi neden acilde daha mı çabuk çıkıyorYarın kan verebilirsin Saglık ocağına gitme direk acile git bence
Tabi ki bide Saglık Ocagı kanları bekletiyor acile gidip sübhem var. İlaç kullanamıyorum derseniz bakar doktorAaa öyle mi neden acilde daha mı çabuk çıkıyor
Bir buçuk saate çıkarAaa öyle mi neden acilde daha mı çabuk çıkıyor
Tamam teşekkür ederim , yarın yazarım burayaTabi ki bide Saglık Ocagı kanları bekletiyor acile gidip sübhem var. İlaç kullanamıyorum derseniz bakar doktor![]()