• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİLİK TEST HAMİLE MİYİM ?

merooos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
7
3
1
30
Arkadaşlar merhaba , bugün adet günüm predictor erken gebelik testini yaptım .silik çizgi görüyorum inşallah gözüm bozulmamıştır . Sizce hamile miyim ? 3. Dakika da çizgiyi gördüm

Eklentiler

• IMG_2185.webp
    IMG_2185.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaşlar merhaba , bugün adet günüm predictor erken gebelik testini yaptım .silik çizgi görüyorum inşallah gözüm bozulmamıştır . Sizce hamile miyim ? 3. Dakika da çizgiyi gördüm
Tebrikler regl günü geçti mi

Tebrikler regl günü geçti mi
Regl günüm düzenlidir, bugün olmam gerekiyordu hala olmadım . Normalde çok üşüyen biriyim vücudum bi kaç gündür aşırı sıcak oluyordu. Adet olacak gibi ağrım devam ediyor hala. Göğüslerimde de koltuk altıma doğru ağrım var .

Regl günüm düzenlidir, bugün olmam gerekiyordu hala olmadım . Normalde çok üşüyen biriyim vücudum bi kaç gündür aşırı sıcak oluyordu. Adet olacak gibi ağrım devam ediyor hala. Göğüslerimde de koltuk altıma doğru ağrım var .
Aaa bende böyle oldu 🤭

Yarın kan verebilirsin Saglık ocağına gitme direk acile git bence

Göğüslerinizde damar belirginleşmesi var mı

Benim de testim böyle çıktı düzenli regl olrum bugün ya da dün olmam gerekiyordu dün kan verdim 111 çıktı

Benim de testim böyle çıktı düzenli regl olrum bugün ya da dün olmam gerekiyordu dün kan verdim 111 çıktı
Evet göğüslerimde damar belirginliği de var özellikle bi tanesinde niyeyse 😂 aaaa çok sevindim hayırlı olsun

Back