• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik test acaba hamilemiyim

Adetin geciktimi bilmiyorum ama şu an kese gözükmez sanırım 1000 lerden sonra gözüküyor ki 30 lardan falan değeri yükselen insanlar var 2 gün sonra birdaha kan ver artışa bakarız bebişin daha yeni yani tedavi ile mi hamile kaldin
4 gün geçti adetim tedavi ile olmadi hiç bi ilaç kullanmadk 2 yıldır istiyoruz esimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 buçuk ay oldu testim pozitif uzum süre olmayinca icimde korku oluyo 75 olmasi

4 gün geçti adetim tedavi ile olmadi hiç bi ilaç kullanmadk 2 yıldır istiyoruz esimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 buçuk ay oldu testim pozitif uzum süre olmayinca icimde korku oluyo 75 olmasi
Yok yok sağlıklıdır insanların sonuçları 8 bile çıkabiliyor kötü düşünme pazartesi kan ver artışa bakalım benimde 2 sene 3 ay oldu hiç korunmadık bende Sadece yumurta zayıflığı vardı o da ilaç iğne ile halloluyor ama hamile kalamıyorum .bana da dua eder misin

Yok yok sağlıklıdır insanların sonuçları 8 bile çıkabiliyor kötü düşünme pazartesi kan ver artışa bakalım benimde 2 sene 3 ay oldu hiç korunmadık bende Sadece yumurta zayıflığı vardı o da ilaç iğne ile halloluyor ama hamile kalamıyorum .bana da dua eder misin
Ayy ederim tabiki inşallah tez vakitte haberi alirsin ovulasyon testi yap öneririm ben yapmistm bu ay günleri degerlendirdim oldu çok şükür 😍

Ayy ederim tabiki inşallah tez vakitte haberi alirsin ovulasyon testi yap öneririm ben yapmistm bu ay günleri degerlendirdim oldu çok şükür 😍
Tedavi görüyorum yumurta çatlatma iğnesi ile benim yumurtam çatlamıyordu bakalım hayırlısı yarın yeniden ilaca başlıcam rabbim bu sefer güldürür yüzümüzü insAllah

Kızlar merhaba regl olmama 4 gün var kasık ağrısı halsizlik baş dönmesi oluyordu test yaptım silik çizgi çıktı hemen 1 saat sonra tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı acaba hamilemiyim Eki Görüntüle 2754178
Tebrik ederim canım hamilesin❤ adetten önce yaptığın için bu şekilde. Kan verirsen daha da netleşir😍 hayırlı olsun🎈

Merhaba kizlar size birsey danisicam.olmam gereken adet günü yarın ama ben dün kan testi verdim 25 cikti.idrar testi ikinci çizgi silik.sizce sonuç nedir?

Normalde 7 haftalık olması lazım ama 6+2 dedi doktor geç döllenme olmuş galiba, inşallah duyarsın canım aklına kötü şeyler getirme Rabbim ömür verirse zaten yolunda gider hersey
Çok şükür canım bizde 7+1 olduk dün kalp atışını da duydum çok mutlu oldum inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi

IMG_20210212_225943.webp

Back