• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik test acaba hamilemiyim

Amin inşallah hastaneye ne zaman gideceksin canım kese ye bebeğe bakmak icin
Canım çevremdeki herkes 8. Haftayı bekle diyor yarın 5 hafta oluyor şubatın ilk haftası gitmeyi düşünüyorum hem keseyi görürüm hemde kalp atışını duyarım diye düşünüyorum. Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun

Canım çevremdeki herkes 8. Haftayı bekle diyor yarın 5 hafta oluyor şubatın ilk haftası gitmeyi düşünüyorum hem keseyi görürüm hemde kalp atışını duyarım diye düşünüyorum. Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Ben haftaya pazartesi gitcem Allah izin verirse 7. Haftaya girmiş olcam

Hadi inşallah hakkınızda hayırlısı olsun şuan bendede bu durum var adetime. 8gün var eşimin içinden gelmiş test elmış yaparmısın dedi yaptım ilk tekti sonra hiç bakmadm eşimde çöpe atmıştı içimden bakmak geldi hafif bir silik var gibime geldi yarın tekrar denicem hakkımızda hayırlısı olsun
Canım hamile misin. Bende yaptığım da ilk 4 dk da hiç birşey yoktu sonra uyudum uyandım atayım dedim baktım ki çift çizgi görünüyor bugün

Merhaba banada yardımcı olurmusunuz . Bende test yaptm silik çizgi gördüm hemen kan testi yaptm sonuç 75.25 pozitif mi adet olmadm bu arada
Pozitif hadi gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız insAllah

Ayy çok teşekkürler 😍 kan sonucum çok düşük değilmi olmasi gereken deger kaç olmadı düşük olmasi beni korkutuyo
Adetin geciktimi bilmiyorum ama şu an kese gözükmez sanırım 1000 lerden sonra gözüküyor ki 30 lardan falan değeri yükselen insanlar var 2 gün sonra birdaha kan ver artışa bakarız bebişin daha yeni yani tedavi ile mi hamile kaldin

Back