Aminn İnşaAllah canım ikimizde sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallahHayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim sağlıkla aldırsın kucağına![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn İnşaAllah canım ikimizde sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallahHayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim sağlıkla aldırsın kucağına![]()
Canım naptın gittin mi hastaneyeHayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim sağlıkla aldırsın kucağına![]()
Canım beta takibi yapıyormusunHayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim sağlıkla aldırsın kucağına![]()
Yok ben ilk kan aldirdigimda 43 tü 5 gün sonra 905 çıktı bidaha da aldırmadım canımCanım beta takibi yapıyormusun
Bende 4 gün sonra yaptırdım 495 çıktı normaldir İnşaAllah Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahYok ben ilk kan aldirdigimda 43 tü 5 gün sonra 905 çıktı bidaha da aldırmadım canım
Amin inşallah hastaneye ne zaman gideceksin canım kese ye bebeğe bakmak icinBende 4 gün sonra yaptırdım 495 çıktı normaldir İnşaAllah Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım çevremdeki herkes 8. Haftayı bekle diyor yarın 5 hafta oluyor şubatın ilk haftası gitmeyi düşünüyorum hem keseyi görürüm hemde kalp atışını duyarım diye düşünüyorum. Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsunAmin inşallah hastaneye ne zaman gideceksin canım kese ye bebeğe bakmak icin
Ben haftaya pazartesi gitcem Allah izin verirse 7. Haftaya girmiş olcamCanım çevremdeki herkes 8. Haftayı bekle diyor yarın 5 hafta oluyor şubatın ilk haftası gitmeyi düşünüyorum hem keseyi görürüm hemde kalp atışını duyarım diye düşünüyorum. Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Canım hamile misin. Bende yaptığım da ilk 4 dk da hiç birşey yoktu sonra uyudum uyandım atayım dedim baktım ki çift çizgi görünüyor bugünHadi inşallah hakkınızda hayırlısı olsun şuan bendede bu durum var adetime. 8gün var eşimin içinden gelmiş test elmış yaparmısın dedi yaptım ilk tekti sonra hiç bakmadm eşimde çöpe atmıştı içimden bakmak geldi hafif bir silik var gibime geldi yarın tekrar denicem hakkımızda hayırlısı olsun
Benim şuan programa göre 5+2 gözüküyor 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorumBen haftaya pazartesi gitcem Allah izin verirse 7. Haftaya girmiş olcam
Canım gittin mi doktoraBen haftaya pazartesi gitcem Allah izin verirse 7. Haftaya girmiş olcam
Yok canım daha bu hafta pazartesi gitcem randevular çok sıkıntılı sen naptınCanım gittin mi doktora![]()
Canım ben de yarın sabah gideceğim 6 haftalık olduk bugün inşallah hemen düşer randevun inşallah hayırlı haberler alırımYok canım daha bu hafta pazartesi gitcem randevular çok sıkıntılı sen naptın
Canım naptın gördün mü keseyi bebeğiCanım ben de yarın sabah gideceğim 6 haftalık olduk bugün inşallah hemen düşer randevun inşallah hayırlı haberler alırımhaberdar ederim seni
Evet canım keseyi gördük çok miniktiCanım naptın gördün mü keseyi bebeği
Merhaba banada yardımcı olurmusunuz . Bende test yaptm silik çizgi gördüm hemen kan testi yaptm sonuç 75.25 pozitif mi adet olmadm bu aradaHamilesiniz . rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah dualarınızda bizleri de unutmayın olur mu
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar merhaba regl olmama 4 gün var kasık ağrısı halsizlik baş dönmesi oluyordu test yaptım silik çizgi çıktı hemen 1 saat sonra tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı acaba hamilemiyim Eki Görüntüle 2754178
Pozitif hadi gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız insAllahMerhaba banada yardımcı olurmusunuz . Bende test yaptm silik çizgi gördüm hemen kan testi yaptm sonuç 75.25 pozitif mi adet olmadm bu arada
Ayy çok teşekkürlerPozitif hadi gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız insAllah
Adetin geciktimi bilmiyorum ama şu an kese gözükmez sanırım 1000 lerden sonra gözüküyor ki 30 lardan falan değeri yükselen insanlar var 2 gün sonra birdaha kan ver artışa bakarız bebişin daha yeni yani tedavi ile mi hamile kaldinAyy çok teşekkürlerkan sonucum çok düşük değilmi olmasi gereken deger kaç olmadı düşük olmasi beni korkutuyo