Perşembe doktoraçgidicem bizdede harekitlilik kötü ilaç yazacak doktor bakalım hayırlısı
Ayyy inşallah yaa Allah sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin 2 3 gün daha bekleyeyim dedim boşuna ümitlenmemek için ama herkes hamilesin diyor umarım öyledirCanım benim bundan bit tık koyuydu yakın seninkine bende ovalusyon takibi yaptım yumurtlama göreli bugün 14 günüm 12.gunde çizgiyi gördüm dün kan testi yaptım HCG 51.1cikti normalde bugün adet günümduSeninde var belli Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
3 4 dakika sonra silik bir çizgi çıktıNe kadar süre sonra çıktı çizgi
3 4 dakika sonra silik bir çizgi çıkt
Benimde öyle oldu bugün kan verdim sonucunu bekliyorum inşallah3 4 dakika sonra silik bir çizgi çıktı
İnşallah gebesinizdir bende o sayfadan test sipariş ettim ama bi sorum olcak ben muayne oldum sıkıntı cıkmadı doktorada sordum hic akıntı gelmıyor o yüzden bilmiyorum yumurtlama günümü bu testlerle ögrenicem ama zaten gun asırı ilişkim oluyor yinede olmuyor bakalım inşallah olucaltır test takibiyleBir sorunum yoktu yakşalık 1 5 yıllık evliyim ama bunun bir yılı vajinismustum (ilişkiye girme korkusu) tedavi olup yendim çok şükür sonra arkadaş çevrem ovulasyon testini önerdi birçok kadınsal hastalığı olan kişiler bile hamile kalıyor gerçekten dediğim sayfaya bakın derim. Allah size de nasip etsin inşallah
Bakiyim cek at resmi kuzumHayırkı sonuçlar çıkar inşallahben erken gebelik testi yaptım yine ne olur ne olmaz diye oda silik çıktı
Bakiyim cek at resmi kuzum
Bakiyim cek at resmi kuzum
Ayy inşallah yaaPozitif canımNegatif olsa tertemiz bembeyaz olurdu baksana hafifte olsa çıkmış yani hayırlı olsun
İnşallah gebesinizdir bende o sayfadan test sipariş ettim ama bi sorum olcak ben muayne oldum sıkıntı cıkmadı doktorada sordum hic akıntı gelmıyor o yüzden bilmiyorum yumurtlama günümü bu testlerle ögrenicem ama zaten gun asırı ilişkim oluyor yinede olmuyor bakalım inşallah olucaltır test takibiyle
Ay hadi inşallah neguzel umutlu konustunCanım bazı aylar da hiç yumurtalama olmuyormuş bile bence sen kullanmaya devam et inşallah yakın zamanda kalırsın
Evet gorunuyor 2.cizgi
Olacak olacak inşallah sen devam et yakında gebelik haberini alırız inşallahAy hadi inşallah neguzel umutlu konustun
İnşallah ya inşallahhhhhhhhOlacak olacak inşallah sen devam et yakında gebelik haberini alırız inşallah
Canım sonucun çıktı mıBenimde öyle oldu bugün kan verdim sonucunu bekliyorum inşallah
Evett beta 43.22 çıktı hamileyimCanım sonucun çıktı mı
Yaaa canım benim kide pozitif çıktı beta hcg 43. 77 çıktı daha çok yeniEvett beta 43.22 çıktı hamileyimçok yeni ama daha
Hayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim sağlıkla aldırsın kucağınaYaaa canım benim kide pozitif çıktı beta hcg 43. 77 çıktı daha çok yeniinşallah yükselir iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?