Silik test acaba hamilemiyim

Perşembe doktoraçgidicem bizdede harekitlilik kötü ilaç yazacak doktor bakalım hayırlısı

Ayyy inşallah yaa Allah sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin 2 3 gün daha bekleyeyim dedim boşuna ümitlenmemek için ama herkes hamilesin diyor umarım öyledir

Hayırkı sonuçlar çıkar inşallah ben erken gebelik testi yaptım yine ne olur ne olmaz diye oda silik çıktı

Pozitif canım Negatif olsa tertemiz bembeyaz olurdu baksana hafifte olsa çıkmış yani hayırlı olsun

İnşallah gebesinizdir bende o sayfadan test sipariş ettim ama bi sorum olcak ben muayne oldum sıkıntı cıkmadı doktorada sordum hic akıntı gelmıyor o yüzden bilmiyorum yumurtlama günümü bu testlerle ögrenicem ama zaten gun asırı ilişkim oluyor yinede olmuyor bakalım inşallah olucaltır test takibiyle

Canım bazı aylar da hiç yumurtalama olmuyormuş bile bence sen kullanmaya devam et inşallah yakın zamanda kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…