Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesiniz . rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah dualarınızda bizleri de unutmayın olur muKızlar merhaba regl olmama 4 gün var kasık ağrısı halsizlik baş dönmesi oluyordu test yaptım silik çizgi çıktı hemen 1 saat sonra tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı acaba hamilemiyim Eki Görüntüle 2754178
Hala inanamıyorum umarım öyledirHamilesiniz . rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah dualarınızda bizleri de unutmayın olur mu
Aminn inşallah ama tam bilemiyorum yine de boşu boşuna ümit etmek te istemiyorum en iyisi regl gününü beklemekEvet maşallah hamilesiniz Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Öylesiniz bu gün 2. Kez birisine hanmile olduğunu söylüyorum umarım rabbim en kısa zamanda hayırlısını bana da nasip ederHala inanamıyorum umarım öyledirinşallah Rabbim tez zamanda size de nasip eder
umarım bende hamileyimdir
![]()
E yarın sabah hemen kan verin eminim pozitif çıkacaktırAminn inşallah ama tam bilemiyorum yine de boşu boşuna ümit etmek te istemiyorum en iyisi regl gününü beklemek
Hayırlı olsun .bi sorununuz varmıydı yada kullandgnız bişeHala inanamıyorum umarım öyledirinşallah Rabbim tez zamanda size de nasip eder
![]()
Bu arada kızlar gebelik istiyorsanız ovulasyon testini deneyin benim ilk denemem böyle çıktı eğer bakmak isterseniz instagram da birgebeningünlüğü diye bir sayfa var ordan alabilirsiniz hem alıp hamile kalan çok kişi var deneyin derimHala inanamıyorum umarım öyledirinşallah Rabbim tez zamanda size de nasip eder
![]()
Bir sorunum yoktu yakşalık 1 5 yıllık evliyim ama bunun bir yılı vajinismustum (ilişkiye girme korkusu) tedavi olup yendim çok şükür sonra arkadaş çevrem ovulasyon testini önerdi birçok kadınsal hastalığı olan kişiler bile hamile kalıyor gerçekten dediğim sayfaya bakın derim. Allah size de nasip etsin inşallahHayırlı olsun .bi sorununuz varmıydı yada kullandgnız bişe
Ayy inşallah canımmÖylesiniz bu gün 2. Kez birisine hanmile olduğunu söylüyorum umarım rabbim en kısa zamanda hayırlısını bana da nasip eder
Ben de böyle öğrenmiştim şimdi 15 aylıkKızlar merhaba regl olmama 4 gün var kasık ağrısı halsizlik baş dönmesi oluyordu test yaptım silik çizgi çıktı hemen 1 saat sonra tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı acaba hamilemiyim Eki Görüntüle 2754178
Hadi inşallah hakkınızda hayırlısı olsun şuan bendede bu durum var adetime. 8gün var eşimin içinden gelmiş test elmış yaparmısın dedi yaptım ilk tekti sonra hiç bakmadm eşimde çöpe atmıştı içimden bakmak geldi hafif bir silik var gibime geldi yarın tekrar denicem hakkımızda hayırlısı olsunKızlar merhaba regl olmama 4 gün var kasık ağrısı halsizlik baş dönmesi oluyordu test yaptım silik çizgi çıktı hemen 1 saat sonra tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı acaba hamilemiyim Eki Görüntüle 2754178
Yaa maşallahBen de böyle öğrenmiştim şimdi 15 aylık![]()
Perşembe doktoraçgidicem bizdede harekitlilik kötü ilaç yazacak doktor bakalım hayırlısıKızlar sperm hızı hareketliliği için önereceğiniZ bişey varmı cok çaresizim(
Ayy hadi İnşaAllah hayırlı haberler le geliriz inşallahHadi inşallah hakkınızda hayırlısı olsun şuan bendede bu durum var adetime. 8gün var eşimin içinden gelmiş test elmış yaparmısın dedi yaptım ilk tekti sonra hiç bakmadm eşimde çöpe atmıştı içimden bakmak geldi hafif bir silik var gibime geldi yarın tekrar denicem hakkımızda hayırlısı olsun
Canım benim bundan bit tık koyuydu yakın seninkine bende ovalusyon takibi yaptım yumurtlama göreli bugün 14 günüm 12.gunde çizgiyi gördüm dün kan testi yaptım HCG 51.1cikti normalde bugün adet günümduKızlar merhaba regl olmama 4 gün var kasık ağrısı halsizlik baş dönmesi oluyordu test yaptım silik çizgi çıktı hemen 1 saat sonra tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı acaba hamilemiyim Eki Görüntüle 2754178
Ne kadar süre sonra çıktı çizgiKızlar merhaba regl olmama 4 gün var kasık ağrısı halsizlik baş dönmesi oluyordu test yaptım silik çizgi çıktı hemen 1 saat sonra tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı acaba hamilemiyim Eki Görüntüle 2754178