Silik ikinci çizgi, hamilemiyim?

Melekce022030

Hayırlısı...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2019
49
13
8
Merhaba aranıza yeni katıldım ama eski ve sıkı bir takipçiyim... Hamile kalmak içinuzun zamandır uğraşıyorum. Reglime daha 3 gün var test yaptım ikinci çizgi varla yok arası ama görünüyor. Kafam karıştı acaba hamile miyim?

Eklentiler

• 20190422_142933.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 379
  • 20190422_142920.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 333
Merhaba. Benim ilk hamileliğimde böyle çıkmıştı test. Birkaç gün sonra tekrarla. Birkaç gün bekleyemezden doktora git kan testi yaptır. Bence yüksek ihtimalle hamilesin. Çünkü negatif olduğu zaman anlıyorsun silik falan hiçbirşey olmuyor.

Gun aşırı tekkrar et canim belirginleşmesi var demektir insallah.
Bende adete 3 gun kala ogrendim ama hemen sevinemedim adetim gecti test yaptim pozitifti vok sukur.

Yani bu zamana kadar yaptığım testler böyle çıkmıyordu ama işte emin olamıyor insan ve bu belirsizlik çok kötü...

Hayırlı olsun cnm çok sevindim. Yarın sabah tekrar yapıcam bakalım ne olacak...
Sağ ol canım Allah razı olsun.
Rabbim inşallah seninkini de hayırlı eder.
Muhtemelen vardır ama adetin gecmesini bekle canim insallah hayırlı haber alacaksin Allahin izni ile insallah.

Cnm çok net görünmüyo ama ni şeyler de var gibi. Benim de adetime 5 gün kala çıkmıştı Ertesi gün tekrar yaptım daha da koyu çıktı. Eger hamileysen ilk zamanlar hcg hızlı artıyor zaten. Daha emin olursun. Ama var gibi sanki

Belirsiz kalma. Gerçekten insanı yiyip bitiriyor sanki. ya git kan testi yaptır ya da birkaç gün bekle adetin gecikince tekrar test yap.
Aay canım bi bilsem ne var bakalım sabaha kadar nasıl bekleyeceğim yazarım size sonucu tekrar

Eklentiler

• image.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 137
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…