- 22 Nisan 2019
- 49
- 13
- 8
- Konu Sahibi Melekce022030
-
Yani bu zamana kadar yaptığım testler böyle çıkmıyordu ama işte emin olamıyor insan ve bu belirsizlik çok kötü...Merhaba. Benim ilk hamileliğimde böyle çıkmıştı test. Birkaç gün sonra tekrarla. Birkaç gün bekleyemezden doktora git kan testi yaptır. Bence yüksek ihtimalle hamilesin. Çünkü negatif olduğu zaman anlıyorsun silik falan hiçbirşey olmuyor.
Hayırlı olsun cnm çok sevindim. Yarın sabah tekrar yapıcam bakalım ne olacak...Gun aşırı tekkrar et canim belirginleşmesi var demektir insallah.
Bende adete 3 gun kala ogrendim ama hemen sevinemedim adetim gecti test yaptim pozitifti vok sukur.
Belirsiz kalma. Gerçekten insanı yiyip bitiriyor sanki. ya git kan testi yaptır ya da birkaç gün bekle adetin gecikince tekrar test yap.Yani bu zamana kadar yaptığım testler böyle çıkmıyordu ama işte emin olamıyor insan ve bu belirsizlik çok kötü...
Bence yarın yapma. Yine aynı çıkabilir. Sabret birkaç gün adetin gecikince yap. Zaten az kalmış.Hayırlı olsun cnm çok sevindim. Yarın sabah tekrar yapıcam bakalım ne olacak...
Sağ ol canım Allah razı olsun.Hayırlı olsun cnm çok sevindim. Yarın sabah tekrar yapıcam bakalım ne olacak...
Amin çok teşekkürler canım güzel dileklerin için...Sağ ol canım Allah razı olsun.
Rabbim inşallah seninkini de hayırlı eder.
Muhtemelen vardır ama adetin gecmesini bekle canim insallah hayırlı haber alacaksin Allahin izni ile insallah.
Aaah o sabretme konusunda çok kötüyüm ben :)Bence yarın yapma. Yine aynı çıkabilir. Sabret birkaç gün adetin gecikince yap. Zaten az kalmış.
:))) Anlıyorum canım. O zaman Yarın git bir doktora kan testi yaptır. Çünkü idrar testi pozitif bile çıksa yine gidip emin olmak için kan testi yaptıracaksınAaah o sabretme konusunda çok kötüyüm ben :)
Cnm çok net görünmüyo ama ni şeyler de var gibi. Benim de adetime 5 gün kala çıkmıştı Ertesi gün tekrar yaptım daha da koyu çıktı. Eger hamileysen ilk zamanlar hcg hızlı artıyor zaten. Daha emin olursun. Ama var gibi sankiMerhaba aranıza yeni katıldım ama eski ve sıkı bir takipçiyim... Hamile kalmak içinuzun zamandır uğraşıyorum. Reglime daha 3 gün var test yaptım ikinci çizgi varla yok arası ama görünüyor. Kafam karıştı acaba hamile miyim?
Belirsiz kalma. Gerçekten insanı yiyip bitiriyor sanki. ya git kan testi yaptır ya da birkaç gün bekle adetin gecikince tekrar test yap.
Aay canım bi bilsem ne var bakalım sabaha kadar nasıl bekleyeceğim yazarım size sonucu tekrarCnm çok net görünmüyo ama ni şeyler de var gibi. Benim de adetime 5 gün kala çıkmıştı Ertesi gün tekrar yaptım daha da koyu çıktı. Eger hamileysen ilk zamanlar hcg hızlı artıyor zaten. Daha emin olursun. Ama var gibi sanki
Yarını da beklemeyi düşünüyorum test için..:))) Anlıyorum canım. O zaman Yarın git bir doktora kan testi yaptır. Çünkü idrar testi pozitif bile çıksa yine gidip emin olmak için kan testi yaptıracaksın
Yarın sabah bakacağım tekrar.Silik cizgi belli oluyor insAllah hamissindir yarin yada digersiki gun tekrar dene.
24 mart sat. Bide şubat ayında rahim filmi çektirdim. Temiz çıktı bekliyorum işte..canım son adet tarihin neydi
Aay canım bi bilsem ne var bakalım sabaha kadar nasıl bekleyeceğim yazarım size sonucu tekrar
Bak bu benimki üstteki adetime 5 gün kala olan alttaki de 4 gün kala olan test:)Aay canım bi bilsem ne var bakalım sabaha kadar nasıl bekleyeceğim yazarım size sonucu tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?