Silik gebelik testi

Canım benim de ilk gebeliğimde böyle çıkmıştı testi tekrarla be kan tahlili ver büyük ihtimalle hamilesin
Ayy inşallah kenarında dağılma oldu o yüzden biraz tedirginim 2.5 senedir de deniyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

benimde bir gun kaldi bu sabah erken test yaptim, bir hafta bekleyip kan aldircam
Gecikmem olursa, gecen ay kimyasal gecirdim agrim vardi bat gunu silik ckmisti iki gun snra kanamam oldu, insaAllah bu sefer bebegimiz bizlerle positif dusunelim
Canım durum ne

Canım durum ne

Canım durum ne

Geç yumurtlamışsındır:) her ay aynı gün yumurtlayacağız diye bir şey yok:) her şey gönlünce olsun canım haber ver bana da
Canım benim Adetim 4 gün gecikti ve gebelik testleri negatif sence kimyasal gebelik söz konusu mu

Canım durumun ne

Kimyasalda testte pozitif görüp sonra adet kanaması gelir. Ama kanaman gelmemiş. Erken gebelik mi yapıyorsun ? Belirtin var mı ?
Testler ilk pozitif çıkıp diğer yaptığım testlerde negatife döndü bugün regl gecikmesinin 4 . Günü kanama adına hiç bişey yok sadece mide bulantısı bel ağrısı

Testler ilk pozitif çıkıp diğer yaptığım testlerde negatife döndü bugün regl gecikmesinin 4 . Günü kanama adına hiç bişey yok sadece mide bulantısı bel ağrısı
Biraz bekle canım adet olmazsan direkt kadın doğuma git. Hormonal değişiklikler olabilir

Adetim 2 gün gecikti silik çizgi hamilemiyim acaba

Eklentiler

• 92F96313-FC79-4A6B-968F-92CC7F484F89.jpeg
    27 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…