Silik gebelik testi

Bunu da 5 gibi yapmıştım normal de adetimin bugün ilk günü daha olmadım ama bu kadar silik olması beni biraz korkutuyor
Geç yumurtlamışsındır:) her ay aynı gün yumurtlayacağız diye bir şey yok:) her şey gönlünce olsun canım haber ver bana da

bu da benim düne ait test sonucum. 5 gün gecikme için çizgi çok belirsiz geldi. gecikmenin ilk gününden beri yapıyorum bir değişiklik yok. bugün gecikmenin 6. günü... kimyasal olmasından şüphe ediyorum. regl olmayı istemeye başladım.
iki gün arayla test yapıp takip edeceğim.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-03-16 at 18.19.06_7e143e2f.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 102
Bence gayet belli, agrilariniz olmadigi surece sorun yok bence sadece zaman aliyor, bence kan aldir 6 gun gecikme varsa

Yani evet bir çizgi mevcut ama biraz 6. Güne göre silik aynı durumu Şuan bende yaşıyorum hep silik hiç koyulaşmadı bende kimyasaldan şüphe ediyorum aslında sizin baya geçmiş kan vermediniz mi

Bence gayet belli, agrilariniz olmadigi surece sorun yok bence sadece zaman aliyor, bence kan aldir 6 gun gecikme varsa

Yani evet bir çizgi mevcut ama biraz 6. Güne göre silik aynı durumu Şuan bende yaşıyorum hep silik hiç koyulaşmadı bende kimyasaldan şüphe ediyorum aslında sizin baya geçmiş kan vermediniz mi

bazen regl olacakmışım gibi hafif sancılarım dışında bir ağrım yok. hiç bir hamilelik belirtisi de yok. maalesef yurtdışında 7. haftadan önce doktorlar hiçbir şekilde sizi muhatap almıyor, son reglin ilk gününü sorup uzak tarihlere atıyorlar.

aslında bu ay uygulama 2 gün gecikmenin olabileceğini söylemişti. yumurtlamam 2 gün geciktiği için. yani paylaştığım 3 gün gecikmeli sonuç da olabilir. emin olamıyorum. ocakta kürtaj olmuştum. şubatta reglim normal zamanında gelmişti.

kimyasal mı? geç döllenme mi? yoksa başka bir şey mi çözemedim. öğrenince buraya ekleyeceğim.

Ay hadi inşallah kuzum hamilesindir ya mutlaka haber ver güzel haberler alırız inşallah

Hadi inşallah vardır ya mübarek ayda yüzümüz güler inşallah

Ay hadi inşallah kuzum hamilesindir ya mutlaka haber ver güzel haberler alırız inşallah

ben geç döllenmeden şüphelenmeye başladım. sizin de öyle olabilir. kan testi veremiyorsanız bu dijital testler daha iyi fikir verebilir.

bu sabah testi tekrarladım, bir koyulaşma var. ayrıca ek olarak dijital test yaptım. normalde ovulasyon 29 şubattı. reglimin ya 11 Martta ya da en geç 13 Martta başlaması gerekiyordu app e göre. yani dijital idrar testi gebeliğin 2-3 hafta önce oluştuğunu göstermesi gerekirdi. bende 1-2 hafta önce diyor.

önce kimyasal gebelikle ilgili 92275294 tane paylaşım/yazı okudum, şimdi de gidip geç döllenme neymiş onu araştırayım. :'(

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-03-17 at 07.56.45_0a1d8577.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 90
  • WhatsApp Image 2024-03-17 at 07.56.45_cf4eea83.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 78
Hayirli olsun erken testiniz nasil cikiyordu? Bnde gec döllenmeden supeleniyorum adetim
Iki gun gecti, normal’test cikmadi 25 ui oldugu icin , erken gebelik testi iki gun once cok az silik cikti, bakalim ne olcak, digital almaktan cikmamasindan korkuyorum pahali cnku yurtdisinda

erken test yapmadım ben hiç. yani en erken 11 Martta yaptım negatifti. akşamında çok az pembe bir akıntı ve kahve lekelenme geldi. ben de regl olacağım sandım. sonraki testi 13 ünde yaptım. silik görünüyordu. 14, 15, 16 hep aynı şekilde silik çizgiler çıktı. bugün koyulaşma gördüm.

kan veremiyorsanız, farklı marka ve testlerle belirli aralıklarla yapmaktan başka bir çaremiz yok maalesef. evet test biraz pahalıydı ama çubuk testlere göre daha güvenilir. birkaç gün daha geçince deneyebilirsiniz bence.

Uc dort gun ayni siliklermi cikti demekki idrar da boyle cikiyor biraz rahatladim. Bakalim herhalde bende clearblue alcam

canım senin baya da belli test yani sen bence hamilesin benim artık testte hep negatif çıkmaya başladı

Benim test silik çizgiden negatife döndü bu geç döllenme değil sanırım ben kimyasal gebelik yaşıyorum ve daha Regl olmadım

Kızlar bana da bakın 2 gün var adetime test mi bozuk hamile miyim elim ayağım titriyor

Uc dort gun ayni siliklermi cikti demekki idrar da boyle cikiyor biraz rahatladim. Bakalim herhalde bende clearblue alcam

evet 4 gün boyunca aynı silik çizgiler... tabi gün gün yapıp takibe devam etmek lazım. arada farklı marka testler de yapılabilir.

canım senin baya da belli test yani sen bence hamilesin benim artık testte hep negatif çıkmaya başladı

regl olmadıysan daha takibe devam etmek lazım. koyulaşmayı çok geç görenler oluyormuş. hayırlısı olsun hepimiz için

Kızlar bana da bakın 2 gün var adetime test mi bozuk hamile miyim elim ayağım titriyor
Eki Görüntüle 3402025

yani burada 2. bir çizgi var ama testin sağ kısmı niye öyle görünüyor. tekrarlasanız testi?

Yarın tekrar yapıcam

Tesekur ederim farkli marka denemedim dogru soyluyorsunuz yarin alicam insaAllah, gun icinde mi yapmistin testleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…