- Konu Sahibi Umutsuz bir kadin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik gebelik testi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi Umutsuz bir kadin
Kızlar sonuç negatif mi teste göre. Işıkta baktığım zaman çok silik pembe çizgi görüyorum inşallah yanılmıyorumdur cevaplar mısınız
Eklentiler
- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 83
- 45
Hayırlısı olsun inşalalh sanki var gibi çok silik 2.çizginiz inşallah iyice belirginlesir
İnşallah uzun zamandır bekliyordum tabi yine belli değil tam ama inşallah hamileyimdir. Salı günü doktora gittim ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış gebelik de olabilir adet günün yaklaştığı için de olabilir demiştiHayırlısı olsun inşalalh sanki var gibi çok silik 2.çizginiz inşallah iyice belirginlesir
- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 83
- 45
Allah gönlüne göre versin inşalalh canım yarın öbür gün tekrarla testini hatta garanti olsun diye git hemen kan ver canımİnşallah uzun zamandır bekliyordum tabi yine belli değil tam ama inşallah hamileyimdir. Salı günü doktora gittim ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış gebelik de olabilir adet günün yaklaştığı için de olabilir demişti
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim dua edin bana lütfen 7 ay önce de kimyasal gebelik geçirdim nasip olmadı inşallah pozitiftir. Cevapladığınız için de ayrıca teşekkür ederimAllah gönlüne göre versin inşalalh canım yarın öbür gün tekrarla testini hatta garanti olsun diye git hemen kan ver canım
- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 83
- 45
Rica ederim canım Allah gonlundekini nasip etsin inşallah ama 2.attigin foto da silik var gibiİçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim dua edin bana lütfen 7 ay önce de kimyasal gebelik geçirdim nasip olmadı inşallah pozitiftir. Cevapladığınız için de ayrıca teşekkür ederim
Bence şuan erken yapmışsınız birde ben bir şey göremedim içini açmak çokta doğru bir sonuca ulaştırıyor bildiğim kadarıyla biliyorum beklemesi çok zor ama adetiniz in gecikirse o zaman test yapın bende o zaman için sabırsızlanıyorumBen dayanamadım bugun erken gebelik testi yaptım ama negatif gördüm. İçini açtım sağ kısımda pembe çizgi gördüm bu testin içinde kalıyor dışardan gözükmüyordu. Sizce bişey var mıdır
Pardon çokta doğru sonuca ulaştırmıyor dicektimBence şuan erken yapmışsınız birde ben bir şey göremedim içini açmak çokta doğru bir sonuca ulaştırıyor bildiğim kadarıyla biliyorum beklemesi çok zor ama adetiniz in gecikirse o zaman test yapın bende o zaman için sabırsızlanıyorum
Yok canım maalesef bu babatime gebelik testlerinde olabiliyormuş. Kan verdim negatifti. Daha adetime 3 gün var karnımda batmalar var belim ağrıyor. Bazen çok şiddetli sancı oluyor bacaklarım ağrıyor. Bakalım ne olucak. Eyer adet olmazsam bi test daha yapıcam.Sonucunuz ne oldu acaba ☺
- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
Predictor early ile yapmıstım bakalım nasip :)Yok canım maalesef bu babatime gebelik testlerinde olabiliyormuş. Kan verdim negatifti. Daha adetime 3 gün var karnımda batmalar var belim ağrıyor. Bazen çok şiddetli sancı oluyor bacaklarım ağrıyor. Bakalım ne olucak. Eyer adet olmazsam bi test daha yapıcam.
Sizinki pozitifmi.Predictor early ile yapmıstım bakalım nasip :)
- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
Yok ya reglime 4 gün var benimde. Bu sabah yaptım bişey cıkmadı. Allah büyüktür.belki regli günü bir sürpriz yapar bizeSizinki pozitifmi.
- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
Benimde kasık ve bel ağrılarım var cok halsizim vs ama bilmiyorum cıkmadı bişey. bugunki testin içini açınca içinde böyle silik pembelik gördüm ama bu tabi sayılmıyormuşSizinki pozitifmi.
Evet canım ya o sayılmıyor.bu mübarek cuma gecesinin hürmetine hamilesindir.Benimde kasık ve bel ağrılarım var cok halsizim vs ama bilmiyorum cıkmadı bişey. bugunki testin içini açınca içinde böyle silik pembelik gördüm ama bu tabi sayılmıyormuş Eki Görüntüle 2897205
- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
Ahh canım benim Allah razı olsun inşaAllah yarabbim.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınEvet canım ya o sayılmıyor.bu mübarek cuma gecesinin hürmetine hamilesindir.
- 13 Şubat 2021
- 3
- 1
- 1
- 32
Kızlar merhaba benim de bir sorum olacaktı size. Ben biraz önce erken gebelik testi yaptım hamile miyim acaba emin olamıyorum. Cevap verirseniz çok mutlu olurum
- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 83
- 45
Maşallah acabası fazla canım hayırlısı olsunKızlar merhaba benim de bir sorum olacaktı size. Ben biraz önce erken gebelik testi yaptım hamile miyim acaba emin olamıyorum. Cevap verirseniz çok mutlu olurumEki Görüntüle 2897257
Amin amin amin işallah....Ahh canım benim Allah razı olsun inşaAllah yarabbim.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
- 13 Şubat 2021
- 3
- 1
- 1
- 32
Yaa gerçekten mi. Çok çok teşekkür ederim yarın hemen kan testi vereceğim.
Maşallah acabası fazla canım hayırlısı olsun