- 27 Haziran 2021
- 354
- 142
- 53
- 34
- Konu Sahibi Umutsuz bir kadin
Reglın geçelimi 13 gün oldu.belki geç döllenme olmuştur .oyuzden sılıktirGünaydın kızlar benim 2.çizgim hala silik çıkıyor koyulasmiyor bir turlu bugün 13.gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglın geçelimi 13 gün oldu.belki geç döllenme olmuştur .oyuzden sılıktirGünaydın kızlar benim 2.çizgim hala silik çıkıyor koyulasmiyor bir turlu bugün 13.gün
Benim erken gebelikte bu sekilde silik cizgi cikmisti ama maalesef gununde regl oldum siz insaAllah hamilesinizdirArkadaşlar adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ,
Sonraki gün yani 3 gün kala yaptım 5 dk bekledim çizgi çıkmayınca kenara koydum aradan 5 saat falan geçti. Silik çizgi vardı ne zaman çıktığını bilmediğim için umutlanmadm sonra burda okudum su damlatın kuruma cizgisiyse kaybolur kaybolmazsa gebelik var diye denedim kaybolmadi bugün yani adete 2 gün kala denedim çok afedersiniz idrara koyduğum gibi silik çizgi çıktı hiç beklemeden...
bide ovulasyona bakım dedim onuda yaptm...
bn ovulasyonu takip ederek yumurtlamyi görerek degerlendirdim bu ayı şuan iki testi de ekleyeceğim sizce gebelik varmı belirti olarak acayip bel ağrısı var çenemde sivilceler çıktı sabahları midem çok bulanıyor aşırı gazın var bide rahat uyuyamıyorum uzanırken bile kasık ve belim ağrıyor içimde sıkıntı oluyor göğüslerim dokununca acıyor büyüme de var saçma gelecek ama hissediyorum sanki hamile olldugumu bu ay bende dahil 4 5 kişi beni hamile görmüş bir erkek bebek var diyorlar bende rüyam da gördüm umarım yanılmıyorumdurr ve hamileyimdkr (kameram kötü pek gözükmüyor ama var silik çizgi ) kaset test ovulasyon diğerleri erken gebelik testi
Yok canım transferimin 13.günü günlerdir 2.çizgim hep silik kan testimde artış çok az yeterli değil 44.1 3gun sonra 65.76Reglın geçelimi 13 gün oldu.belki geç döllenme olmuştur .oyuzden sılıktir
Bize de haber ver ne olduAgzindan bal daamliyor canım 3 senedir bekliyorum inşallah vardır adetime 2 gün var daha tekrar yapacgm adet günü sabahi
İnşallah canımÇok teşekkür ederim inşallah bu sefer olmuştur cidden beklemekte zor şu adete sayılı günler geçmiyor aceleci davranıp yine hüsrana uğramak istemiyorum 2 gün kaldı lütfen dua edin de pozitifi gorim bu sefer
Yaaa tebrik ederim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahHAMİLEYİM
Tebriklerrrr Allah devamını getirsin insallahHAMİLEYİM
Silik çizgi görünüyor gibi canım amaKızlar merhaba sizce test pozitif mi
Adetin gecti mi canım yarın kan testi ver İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınValla bende gördüm emin olamadım inanamadım doğrusu ilk olucak hayatımda eğer pozitif se ki çok istiyorum eşimle kaç aydır
Var gibi ama cok cok yeniKızlar bunada bakarmısınız varmı. Eki Görüntüle 2893811
Benimki de bı kere böyle silik çizgi pozitif olmuştu inşallah seninki de olurArkadaşlar adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ,
Sonraki gün yani 3 gün kala yaptım 5 dk bekledim çizgi çıkmayınca kenara koydum aradan 5 saat falan geçti. Silik çizgi vardı ne zaman çıktığını bilmediğim için umutlanmadm sonra burda okudum su damlatın kuruma cizgisiyse kaybolur kaybolmazsa gebelik var diye denedim kaybolmadi bugün yani adete 2 gün kala denedim çok afedersiniz idrara koyduğum gibi silik çizgi çıktı hiç beklemeden...
bide ovulasyona bakım dedim onuda yaptm...
bn ovulasyonu takip ederek yumurtlamyi görerek degerlendirdim bu ayı şuan iki testi de ekleyeceğim sizce gebelik varmı belirti olarak acayip bel ağrısı var çenemde sivilceler çıktı sabahları midem çok bulanıyor aşırı gazın var bide rahat uyuyamıyorum uzanırken bile kasık ve belim ağrıyor içimde sıkıntı oluyor göğüslerim dokununca acıyor büyüme de var saçma gelecek ama hissediyorum sanki hamile olldugumu bu ay bende dahil 4 5 kişi beni hamile görmüş bir erkek bebek var diyorlar bende rüyam da gördüm umarım yanılmıyorumdurr ve hamileyimdkr (kameram kötü pek gözükmüyor ama var silik çizgi ) kaset test ovulasyon diğerleri erken gebelik testi
Çok teşekkür ederim. Bitane daha yapıcam eyer çıkarsa gidip kan vericem.Var gibi ama cok cok yeni
Sonucunuz ne oldu acaba ☺Çok teşekkür ederim. Bitane daha yapıcam eyer çıkarsa gidip kan vericem.
Sizin sonucunuz noldu acaba benimde reglime 4 gün var erken gebelik testi yapsammı diye çok kararsızımKızlar merhaba sizce test pozitif mi
Ben kan vermedim henüz adet zamanıma 4 gün kaldı bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırız bence siz de bekleyinSizin sonucunuz noldu acaba benimde reglime 4 gün var erken gebelik testi yapsammı diye çok kararsızım
Ben dayanamadım bugun erken gebelik testi yaptım ama negatif gördüm. İçini açtım sağ kısımda pembe çizgi gördüm bu testin içinde kalıyor dışardan gözükmüyordu. Sizce bişey var mıdırBen kan vermedim henüz adet zamanıma 4 gün kaldı bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırız bence siz de bekleyin