• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi

Arkadaşlar adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ,
Sonraki gün yani 3 gün kala yaptım 5 dk bekledim çizgi çıkmayınca kenara koydum aradan 5 saat falan geçti. Silik çizgi vardı ne zaman çıktığını bilmediğim için umutlanmadm sonra burda okudum su damlatın kuruma cizgisiyse kaybolur kaybolmazsa gebelik var diye denedim kaybolmadi bugün yani adete 2 gün kala denedim çok afedersiniz idrara koyduğum gibi silik çizgi çıktı hiç beklemeden...
bide ovulasyona bakım dedim onuda yaptm...
bn ovulasyonu takip ederek yumurtlamyi görerek degerlendirdim bu ayı şuan iki testi de ekleyeceğim sizce gebelik varmı belirti olarak acayip bel ağrısı var çenemde sivilceler çıktı sabahları midem çok bulanıyor aşırı gazın var bide rahat uyuyamıyorum uzanırken bile kasık ve belim ağrıyor içimde sıkıntı oluyor göğüslerim dokununca acıyor büyüme de var saçma gelecek ama hissediyorum sanki hamile olldugumu bu ay bende dahil 4 5 kişi beni hamile görmüş bir erkek bebek var diyorlar bende rüyam da gördüm umarım yanılmıyorumdurr ve hamileyimdkr (kameram kötü pek gözükmüyor ama var silik çizgi ) kaset test ovulasyon diğerleri erken gebelik testi
Benim erken gebelikte bu sekilde silik cizgi cikmisti ama maalesef gununde regl oldum siz insaAllah hamilesinizdir

Kızlar merhaba sizce test pozitif mi

Eklentiler

• IMG_20210728_162355.jpg
    IMG_20210728_162355.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 249
Valla bende gördüm emin olamadım inanamadım doğrusu ilk olucak hayatımda eğer pozitif se ki çok istiyorum eşimle kaç aydır

Arkadaşlar adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ,
Sonraki gün yani 3 gün kala yaptım 5 dk bekledim çizgi çıkmayınca kenara koydum aradan 5 saat falan geçti. Silik çizgi vardı ne zaman çıktığını bilmediğim için umutlanmadm sonra burda okudum su damlatın kuruma cizgisiyse kaybolur kaybolmazsa gebelik var diye denedim kaybolmadi bugün yani adete 2 gün kala denedim çok afedersiniz idrara koyduğum gibi silik çizgi çıktı hiç beklemeden...
bide ovulasyona bakım dedim onuda yaptm...
bn ovulasyonu takip ederek yumurtlamyi görerek degerlendirdim bu ayı şuan iki testi de ekleyeceğim sizce gebelik varmı belirti olarak acayip bel ağrısı var çenemde sivilceler çıktı sabahları midem çok bulanıyor aşırı gazın var bide rahat uyuyamıyorum uzanırken bile kasık ve belim ağrıyor içimde sıkıntı oluyor göğüslerim dokununca acıyor büyüme de var saçma gelecek ama hissediyorum sanki hamile olldugumu bu ay bende dahil 4 5 kişi beni hamile görmüş bir erkek bebek var diyorlar bende rüyam da gördüm umarım yanılmıyorumdurr ve hamileyimdkr (kameram kötü pek gözükmüyor ama var silik çizgi ) kaset test ovulasyon diğerleri erken gebelik testi
Benimki de bı kere böyle silik çizgi pozitif olmuştu inşallah seninki de olur

Ben kan vermedim henüz adet zamanıma 4 gün kaldı bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırız bence siz de bekleyin
Ben dayanamadım bugun erken gebelik testi yaptım ama negatif gördüm. İçini açtım sağ kısımda pembe çizgi gördüm bu testin içinde kalıyor dışardan gözükmüyordu. Sizce bişey var mıdır

Eklentiler

• B653BFA4-DE8D-4984-ADE4-16464B16D1DF.jpeg
    B653BFA4-DE8D-4984-ADE4-16464B16D1DF.jpeg
    130 KB · Görüntüleme: 183
Back