• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi

Arkadaşlar adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ,
Sonraki gün yani 3 gün kala yaptım 5 dk bekledim çizgi çıkmayınca kenara koydum aradan 5 saat falan geçti. Silik çizgi vardı ne zaman çıktığını bilmediğim için umutlanmadm sonra burda okudum su damlatın kuruma cizgisiyse kaybolur kaybolmazsa gebelik var diye denedim kaybolmadi bugün yani adete 2 gün kala denedim çok afedersiniz idrara koyduğum gibi silik çizgi çıktı hiç beklemeden...
bide ovulasyona bakım dedim onuda yaptm...
bn ovulasyonu takip ederek yumurtlamyi görerek degerlendirdim bu ayı şuan iki testi de ekleyeceğim sizce gebelik varmı belirti olarak acayip bel ağrısı var çenemde sivilceler çıktı sabahları midem çok bulanıyor aşırı gazın var bide rahat uyuyamıyorum uzanırken bile kasık ve belim ağrıyor içimde sıkıntı oluyor göğüslerim dokununca acıyor büyüme de var saçma gelecek ama hissediyorum sanki hamile olldugumu bu ay bende dahil 4 5 kişi beni hamile görmüş bir erkek bebek var diyorlar bende rüyam da gördüm umarım yanılmıyorumdurr ve hamileyimdkr (kameram kötü pek gözükmüyor ama var silik çizgi ) kaset test ovulasyon diğerleri erken gebelik testi
Benimde çok silik şekilde çıktı üstelik adetliyken yaptım ama adetden bir hafta önce iki kere üç gün arayla kanamam oldu herşey balık gibi koktu bu yüzden test yaptım korunmuyoruz eşimle sizin testiniz de pozitif görünüyor hayırlı olsun

Eklentiler

• 1A308E16-18C1-46BD-8E75-23C704185166.jpeg
    1A308E16-18C1-46BD-8E75-23C704185166.jpeg
    61,7 KB · Görüntüleme: 232
  • 77D195D6-D30B-4210-9F88-0F18677C5ECB.jpeg
    77D195D6-D30B-4210-9F88-0F18677C5ECB.jpeg
    60,3 KB · Görüntüleme: 241
Kızlar benim teste de bakar mısınız
Canım bende adetime iki gün varken yapmıştım böyle çıktı Erken gebelik testi bi tık daha belirgin oluyo kan verdim 30 çıktı bakalım nasıl bilmiyorum biraz düşük gibi geldi değer ama hayırlısı İnşallah seninde gönlüne göre olsun🥰🤲🏻

Canım bende adetime iki gün varken yapmıştım böyle çıktı Erken gebelik testi bi tık daha belirgin oluyo kan verdim 30 çıktı bakalım nasıl bilmiyorum biraz düşük gibi geldi değer ama hayırlısı İnşallah seninde gönlüne göre olsun🥰🤲🏻
Sabah erken gebelik testi de yaptım hiç bişi çıkmadı onda bu testler kafamı çok karıştırıyor

Belirtin var mıydı peki? Ben mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim. O zaman göğüslerim çok acımıştı. Bu ay da acıma oldu ama hafif kafayı yiycem yakında😂

Sanki çizgi var bnm ilk adete 6 gün kala hiç yoktu sobra 3 gün kala saatler sonra hayalet çizgi adet günü silik çizgi çıktı hepside erken gebelik testi ile yapıldı.
İki gün önce erken gebelik testinde çok silik bi çizgi çıkmıştı bu sabah prodüktor early yaptım hiç bişi çıkmadı ardından normal test yaptım bu şekilde çıktı🤯

Belirtin var mıydı peki? Ben mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim. O zaman göğüslerim çok acımıştı. Bu ay da acıma oldu ama hafif kafayı yiycem yakında😂
Kimyasal olmasından bende korkuyorum o nasıldı senin daha önce tüp bebekle boş gebelik yaşadım kürtaj oldum şimdi kendiliğinden testte pozitif görünce şaşırdım çok ama bugün tekrar gebelik testi yaptım ikinci çizgi iyice silik yok gibi çıktı muhtemel kimyasal 😢

Virüs geçirdiğim için belirtiler çok karıştı bel ağrım çok fazla oldu tek belirtim oydu hayırlısı bakalım ama kimyasal gibi duruyor benimde

Kimyasal olmasından bende korkuyorum o nasıldı senin daha önce tüp bebekle boş gebelik yaşadım kürtaj oldum şimdi kendiliğinden testte pozitif görünce şaşırdım çok ama bugün tekrar gebelik testi yaptım ikinci çizgi iyice silik yok gibi çıktı muhtemel kimyasal 😢
Dokuz aydır falan uğraşıyorum ben de olsun die mayıs ayında adet olduktan üç gün sonra yumurtlama oldu Hemen arkasından üç günde kanama oldu on gün derken testlerdr pozitif çıktı göğüslerim çok sızladı dr gittim o gün akşam adet oldum

Dokuz aydır falan uğraşıyorum ben de olsun die mayıs ayında adet olduktan üç gün sonra yumurtlama oldu Hemen arkasından üç günde kanama oldu on gün derken testlerdr pozitif çıktı göğüslerim çok sızladı dr gittim o gün akşam adet oldum
Hayırlısı olsun İnşallah canım rabbim tez vakitte isteyen herkesle beraber bizede nasip etsin

Günaydın kızlar benim 2.çizgim hala silik çıkıyor koyulasmiyor bir turlu🙁 bugün 13.gün

Bekleyeceğim 2 gün kaldı bir heyecanla gidip hayal kırıklığına uğramak tansa beklerim adeti en azından emin olurum zaten sancılarım var belim kasıgım ağrıyor sanki adet olacak mısım gibi
Bnce var gibi görünüyor erken yaptığın için silik.Ve o agrılar gebelık baslangıcındada oluyor cnm .bende agrı ve bırden ani sıcak basması olmustu

Back