- 27 Ocak 2023
- 72
- 17
- 8
- 24
- Konu Sahibi siyahincii___
-
Merhaba artimed de kuruma çizgisi oluştu mu acabaEki Görüntüle 3195252
Benim üstteki freely erken gebelik testi.
Alttaki artımed normal gebelik testi.
Üstteki pozitif gibi geldi ama alttaki negatif. Bat'a 3 gün var.
Erken gebelik testi mi bozuk yoksa normal gebelik testi mi hassas değil bilmiyorum.
Görüntüsü aynı olunca markasını sormak istedim size.
Apaçık belirgin vae gibj ama yanılma ihtimali de varArkadaşlar tam koyu değil ama biraz silik cikti hamileyim sanırsam
Canım hayırlısı olsun bundan daha silikle öğrenen var kan ver canım belirtiler nelerdirArkadaşlar tam koyu değil ama biraz silik cikti hamileyim sanırsam
Kuruma çizgisi olmuştu evet. Saatler sonra bakmıştım.Merhaba artimed de kuruma çizgisi oluştu mu acaba
Bu marka da çok oldu yaKuruma çizgisi olmuştu evet. Saatler sonra bakmıştım.
Kan testi verdim pozitif kizlar inşallah rabbim kucağımıza almamizida nasip ederApaçık belirgin vae gibj ama yanılma ihtimali de var
Çok sevindiiimmmmKan testi verdim pozitif kizlar inşallah rabbim kucağımıza almamizida nasip eder
Allah sağ salim kucağıniza versin canım nerde kan verdinKan testi verdim pozitif kizlar inşallah rabbim kucağımıza almamizida nasip eder
Bende sonradan çıkmıştı çizgi kan verdim negatifti bana göre kuruma çizgisi gibiKızlar varmı sizce adete beş gün var sabah ilk idrarla yapmıştım dün yaptım akşamdı negatif ti bu sabah bunu çöpe atacaktım böyleydi erken gebelik testi bu
Canım dün yaptığım teste yoktu iki üç saat sonra bakmıştım negatif diye atmıştım bilmiyorum kiBende sonradan çıkmıştı çizgi kan verdim negatifti bana göre kuruma çizgisi gibi
Bu testlerde kuruma çizgisi çok çıkıyor 5 gün de zaten çok erken yarın sabah ilk idrarınızla yapın varsa çıkar büyük ihtimalle. Benim 2,39 lük değeri hemen algıladı ve çizgi çıkardı hemen çıkması önemliKızlar varmı sizce adete beş gün var sabah ilk idrarla yapmıştım dün yaptım akşamdı negatif ti bu sabah bunu çöpe atacaktım böyleydi erken gebelik testi bu
Aslında şuan acile gidip kan vermek istiyorum testle uğraşmak istemiyorum suya tutum belki kuruma diye bu comport testBu testlerde kuruma çizgisi çok çıkıyor 5 gün de zaten çok erken yarın sabah ilk idrarınızla yapın varsa çıkar büyük ihtimalle. Benim 2,39 lük değeri hemen algıladı ve çizgi çıkardı hemen çıkması önemli
Özel hastanede verdim amin insallahhAllah sağ salim kucağıniza versin canım nerde kan verdin
Canım senin gununmu geçti testmi yaptın o kadar forum bakıyorum ki aklımda değilÖzel hastanede verdim amin insallahh
Ben plistik overliyim ilk tedavim ilk çatlatma iğnesi kullandım adet oluyordum her ay ama gününü blmiyrdum ben polikistik över oldugumu ogrenir öğrenmez çocuk tedavisine başladım dün olesine test yaptım silik çıkınca bugünde kan testi verdim hayırlısı artık yaaCanım senin gununmu geçti testmi yaptın o kadar forum bakıyorum ki aklımda değil
Hayırlısı olsun canım benimde sağ kasıkta yoğun bir batma var ya test yaptım silik ama insan pek emin olamıyor isteBen plistik overliyim ilk tedavim ilk çatlatma iğnesi kullandım adet oluyordum her ay ama gününü blmiyrdum ben polikistik över oldugumu ogrenir öğrenmez çocuk tedavisine başladım dün olesine test yaptım silik çıkınca bugünde kan testi verdim hayırlısı artık yaa
Ewet öyle görünüyor kuzum hayırli olsun bende 4 haftalık hamileyimArkadaşlar tam koyu değil ama biraz silik cikti hamileyim sanırsam
Benim kan testim pozitif çıktı ne zaman doktora gitsem kesesini görebilirim pekiEwet öyle görünüyor kuzum hayırli olsun bende 4 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?