Kızlar benim regl 7 gün var erken gebelik testi 2 de silik çizgi çıktı , kaset test yaptım oda silik çıktı sizce kan vermeye gitmeli miyim 2 dk içinde hepsinde gözüktü kaset test sadece 5 dk içinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben silik çizgiyi görüyorum bence iki gün sonra tekrarla koyulaşırsa ver kanı eğer negatif görürsen kanda üzülme diye ama bence var görünüyor inşallah vardır bebişinizKızlar benim regl 7 gün var erken gebelik testi 2 de silik çizgi çıktı , kaset test yaptım oda silik çıktı sizce kan vermeye gitmeli miyim 2 dk içinde hepsinde gözüktü kaset test sadece 5 dk içinde
Ya hastalandım, ilaçlar ağır biraz gebelik varsa etki eder diye korkuyorum , bundan kaynaklı bugün kan versem acaba çıkar mı hiç bilgim yok bu konu da 3 test de çizgi var hemen belirli kuruma çizgi olmadığına eminimBen silik çizgiyi görüyorum bence iki gün sonra tekrarla koyulaşırsa ver kanı eğer negatif görürsen kanda üzülme diye ama bence var görünüyor inşallah vardır bebişiniz![]()
O zaman kan ver bence ben vardır diye düşünüyorum hem netleşir herşey sende ikilemde kalmazsınYa hastalandım, ilaçlar ağır biraz gebelik varsa etki eder diye korkuyorum , bundan kaynaklı bugün kan versem acaba çıkar mı hiç bilgim yok bu konu da 3 test de çizgi var hemen belirli kuruma çizgi olmadığına eminim
7 gün var ama kafam çok karıştı çok
Artı med ve freey canımTestlerin markaları da önemli hangi marka bu testler canım
Artı med ve freey canım
İlişkinin üzerinden kaç gün geçti7 gün var ama kafam çok karıştı çok
Dediğim gibi domuz gribi geçiyorum , verilen ilaçları kullanmaya korkuyorum bu süreçte2 gün sonra tekrar test yapın hamileyseniz bile beta çok düşük çıkacaktır bu yüzden 2 güne bir kan vermek zorunda kalacaksınız yükselmişmi kimyasalmı diye o yüzden hiç kendinizi strese sokmayın bence![]()
Benimki de böyle idi daha silikti hayırlı olsun hamilesinKızlar benim regl 7 gün var erken gebelik testi 2 de silik çizgi çıktı , kaset test yaptım oda silik çıktı sizce kan vermeye gitmeli miyim 2 dk içinde hepsinde gözüktü kaset test sadece 5 dk içinde
Benimkide artimed idi kişiden kişiye değişiyor bir kaç kez tekrarladım buraya konu açtığımda testler yanıltıcı diyenler oldu ama sonuç hamileyim 5 haftalıkArtı med ve freey canım
Benim regl olmama 7 gün var siz de önceden mi test yapmıştınızBenimkide artimed idi kişiden kişiye değişiyor bir kaç kez tekrarladım buraya konu açtığımda testler yanıltıcı diyenler oldu ama sonuç hamileyim 5 haftalık
Aynen canım bir hafta kala 3 gün 2 gün kala hep yaptım sonunda kan verdimBenim regl olmama 7 gün var siz de önceden mi test yapmıştınız
Bende bir kaç gün bekleyeceğim o zaman yarın tekrar yaparım 2 gün sonra bir daha yaparımAynen canım bir hafta kala 3 gün 2 gün kala hep yaptım sonunda kan verdim
Aynen canım hamilesin ama belliBende bir kaç gün bekleyeceğim o zaman yarın tekrar yaparım 2 gün sonra bir daha yaparım
O zaman kan verin kesinDediğim gibi domuz gribi geçiyorum , verilen ilaçları kullanmaya korkuyorum bu süreçte
Ya adet var diye çıkmazsa böyle bir ihtimal var mı onu da bilmiyorumO zaman kan verin kesin