Silik çizgi

rabia7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
48
13
3
29
Kızlar benim regl 7 gün var erken gebelik testi 2 de silik çizgi çıktı , kaset test yaptım oda silik çıktı sizce kan vermeye gitmeli miyim 2 dk içinde hepsinde gözüktü kaset test sadece 5 dk içinde

Eklentiler

• 424E0D35-1016-4C13-8FC5-81431AABEB35.webp
    424E0D35-1016-4C13-8FC5-81431AABEB35.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_5579.webp
    IMG_5579.webp
    8 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_5573.webp
    IMG_5573.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 138
Kızlar benim regl 7 gün var erken gebelik testi 2 de silik çizgi çıktı , kaset test yaptım oda silik çıktı sizce kan vermeye gitmeli miyim 2 dk içinde hepsinde gözüktü kaset test sadece 5 dk içinde
Ben silik çizgiyi görüyorum bence iki gün sonra tekrarla koyulaşırsa ver kanı eğer negatif görürsen kanda üzülme diye ama bence var görünüyor inşallah vardır bebişiniz 😊🌷

Ben silik çizgiyi görüyorum bence iki gün sonra tekrarla koyulaşırsa ver kanı eğer negatif görürsen kanda üzülme diye ama bence var görünüyor inşallah vardır bebişiniz 😊🌷
Ya hastalandım, ilaçlar ağır biraz gebelik varsa etki eder diye korkuyorum , bundan kaynaklı bugün kan versem acaba çıkar mı hiç bilgim yok bu konu da 3 test de çizgi var hemen belirli kuruma çizgi olmadığına eminim

Ya hastalandım, ilaçlar ağır biraz gebelik varsa etki eder diye korkuyorum , bundan kaynaklı bugün kan versem acaba çıkar mı hiç bilgim yok bu konu da 3 test de çizgi var hemen belirli kuruma çizgi olmadığına eminim
O zaman kan ver bence ben vardır diye düşünüyorum hem netleşir herşey sende ikilemde kalmazsın

Artı med ve freey canım

Bu iki test içinde kadınlar kulübü forumunda olumsuz yorum çok okudum istersen sen de arama kısmından test isimlerini yazarak bir araştırabilirsin.
Sık sık test kullanan arkadaşlar en güvendikleri testleri de paylaşıyorlar onlardan birine ulaşımın kolaysa o testlerden alıp tekrar bir deneyebilir misin? (Laboquick, predictor,awox vs.)

2 gün sonra tekrar test yapın hamileyseniz bile beta çok düşük çıkacaktır bu yüzden 2 güne bir kan vermek zorunda kalacaksınız yükselmişmi kimyasalmı diye o yüzden hiç kendinizi strese sokmayın bence ☺️

2 gün sonra tekrar test yapın hamileyseniz bile beta çok düşük çıkacaktır bu yüzden 2 güne bir kan vermek zorunda kalacaksınız yükselmişmi kimyasalmı diye o yüzden hiç kendinizi strese sokmayın bence ☺️
Dediğim gibi domuz gribi geçiyorum , verilen ilaçları kullanmaya korkuyorum bu süreçte

Benimki de böyle idi daha silikti hayırlı olsun hamilesin 🌸

Back
X