Silik çizgi

Göğüs çok şiş ve hassas birde regli oldum olucam hissi ağrısı var. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder
Benimde gögüslerim aşırı şiş sırt bel ağrım çok var akıntım normalinden biraz fazla birde kasıklarımda ağrı var inşallah hamileyimdir

Maalesef hep yanıltıyor geçen ay 6 tane aldım 6 tanede de pozitif çıkardı ama negatifdi .
Anladım akşam kan vereyim ben yine de çünkü reglim gecikti ve kasıklarda batma var bi kaç gündür de adet olacak gibi ağrılarım şişkinliğim oldu ama bugün yok nedense

Arkadaşlar yasayan biri olarak söylüyorum silik çizgileri kesinlikle ciddiye almayın ben regle oldum en iyisi adet tarihi gecince 1 hafta beklemek sonra test yapmak diğer türlü suan yasadıgım gibi hayal kırıklığı yasıyoruz biliyorum elimizde değil ama bunu yapmalıyız 2. Kimyasalım oldu pskolojik olarak kaldıramıyorum artık daha önce kürtajımda var perse ameliyatı oldum sonrasında kan pıhtısı da atıyorum nasip işleri belli olmaz tabi ama artık ümidim kalmadı

Merhaba arkadaşlar 2 tane silik idrar testi sonucu sonrasında dün kan verdim bugün regli gecikeli 1 hafta oldu sonuç <5.00 çıktı sizce ümit var mı hala regli olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…