Anladım akşam kan vereyim ben yine de çünkü reglim gecikti ve kasıklarda batma var bi kaç gündür de adet olacak gibi ağrılarım şişkinliğim oldu ama bugün yok nedense
Benim 24 ünde ikinci kez yumurtlama oldu acaba ondan dolayı mı regl olmadım. Cumartesi test yapmıştım en son. Yumurtlamanın ğzerinden 16 gün geçmişti ve ilk on dakika çizgi görmeyince bakmadım bi daha. Bi saat sonra böyleydi sonra da testim bitt bi daha yapmadım.
Arkadaşlar yasayan biri olarak söylüyorum silik çizgileri kesinlikle ciddiye almayın ben regle oldum en iyisi adet tarihi gecince 1 hafta beklemek sonra test yapmak diğer türlü suan yasadıgım gibi hayal kırıklığı yasıyoruz biliyorum elimizde değil ama bunu yapmalıyız 2. Kimyasalım oldu pskolojik olarak kaldıramıyorum artık daha önce kürtajımda var perse ameliyatı oldum sonrasında kan pıhtısı da atıyorum nasip işleri belli olmaz tabi ama artık ümidim kalmadı
Merhaba arkadaşlar 2 tane silik idrar testi sonucu sonrasında dün kan verdim bugün regli gecikeli 1 hafta oldu sonuç <5.00 çıktı sizce ümit var mı hala regli olmadım