- 9 Kasım 2024
- 10
- 1
- 32
-
- Konu Sahibi nermin 5334
Ben 10 gün gecikme ile yaptım testi ikisi de kıpkırmızıydı bekleyin biraz daha bence kan verdeniz şu an düşük çıkabilirNormalde 3-4 gün gecikti adet olsa daha koyu olması gerekmez mi
Peki öncesinde yaptığınızda silik miydi çizgiBen 10 gün gecikme ile yaptım testi ikisi de kıpkırmızıydı bekleyin biraz daha bence kan verdeniz şu an düşük çıkabilir
Ben iki kez kimyasal gebelik yaşadım ikisinde de çizgiler hep silik çıktı . Bu üçüncü oluyor şükür bu sefer tuttu adetten 10 gün sonrayı bekledim halâ adet olmayınca test yaptım ve ilk testte kıpkırmızı çıktı ertesi gün yine test aldım acaba doğru mu diye onda da ilk testteki gibi kıpkırmızı çıktıPeki öncesinde yaptığınızda silik miydi çizgi
Evet silil cızgı cok skıntılı ama belki de gec döllenmedir carsamba günüme randevu aldım adet görmezsem gidip test verecegım sanırım o zamana kadr kimyasalsa adet görürürmBen iki kez kimyasal gebelik yaşadım ikisinde de çizgiler hep silik çıktı . Bu üçüncü oluyor şükür bu sefer tuttu adetten 10 gün sonrayı bekledim halâ adet olmayınca test yaptım ve ilk testte kıpkırmızı çıktı ertesi gün yine test aldım acaba doğru mu diye onda da ilk testteki gibi kıpkırmızı çıktı
Evet en doğrusu o benceEvet silil cızgı cok skıntılı ama belki de gec döllenmedir carsamba günüme randevu aldım adet görmezsem gidip test verecegım sanırım o zamana kadr kimyasalsa adet görürürm
Kan ver teste göre pozitif kuzumMerhaba burda yeniyim, geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve kanamayla beta sıfırlandı bu ayda yumurtlama tabi ki yaparak ilerledim ve belirtiler üzerine reglime 2 gün varken kontrole gittim ve alttan muane ile bi kaç güne reglin başlar dedi ama ben olmadım henüz ve şuan test yaptım ve bu şekilde cıktı sizce ne yapmalıyım
Merhaba göğüs ağrınız var mı acabaerken belirtiler arasında üst bezlerinde falanArkadaşlar normalde 7-8 kasım gibi adet olmam gerekiyordu günü gününe olurum sekmz ama bu ay gecikti idrar testi yaptım silik çizgi var kimyasal gebelik olur mu ya da gec döllenme sadece sarı akıntı var birde cok cok az kasık agrılarım oluyor 3 4 gün gecti ama cizgi silik daha önce böyle bir sey yasayan varmıdır hatta görülsün diye test kasetini açtım ben mi evham yapıyoruö
Kan ver teste göre pozitif
Hayırlı olsun canım inşallah :)Merhaba burda yeniyim, geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve kanamayla beta sıfırlandı bu ayda yumurtlama tabi ki yaparak ilerledim ve belirtiler üzerine reglime 2 gün varken kontrole gittim ve alttan muane ile bi kaç güne reglin başlar dedi ama ben olmadım henüz ve şuan test yaptım ve bu şekilde cıktı sizce ne yapmalıyım
Cuma günü almadı kesin yok dedi kanaman başlar dediKan ver teste göre pozitif kuzum
Yaa inşallah öyledir çok kafam karıştı doktorun dediklerineHayırlı olsun canım inşallah :)
İnşallah kimyasal değildir. Arkadaşım kimyasal geçirdikten sonraki ay gebelik haberi aldı. Umutsuzluğa kapılmayın :)Yaa inşallah öyledir çok kafam karıştı doktorun dediklerinebirde korkuyorum tekrar kimyasal olur diye
Doktorlar maalesef hep kötüsünden bahsediyor bende sizlerden destek almak istedim çok teşekkür ederim :)İnşallah kimyasal değildir. Arkadaşım kimyasal geçirdikten sonraki ay gebelik haberi aldı. Umutsuzluğa kapılmayın :)
Tek bir doktora inanma özelin acile git beta testi vermek istiyorum de öyle yaptıeCuma günü almadı kesin yok dedi kanaman başlar dedi
Özel doktor bu şekilde söyledi ve kan almaya bile gerek yok dediTek bir doktora inanma özelin acile git beta testi vermek istiyorum de öyle yaptıe
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Hiç olumsuz düşünmeyin belkide bebişiniz sizinledir. Ama bir doktora bağımlı kalmayın. Özelde beta verin bakalım sonuç ne oluyor:)Doktorlar maalesef hep kötüsünden bahsediyor bende sizlerden destek almak istedim çok teşekkür ederim :)