-
- Konu Sahibi nermin 5334
Adetime 3 gün var , test yaptım cok silik bir çizgi var. Pozitif midir sizce
Bu testten 2 gün sonra kan verdim :) inşallah Allah en kısa zamanda kısmet etsinBen artı med ile yaptım testi. Pek güvenilir değilmiş. Ayrıca3 yıldır istiyoruz .1 yıldır tedavi görüyorduk , negatiflerden o kadar yoruldum ki şu an boş yere umutlanmak istemiyorum.. Teşekkür ederim cevabınız için hayırlı olsun :) kaç gün sonra kan testi yaptırdınız
Beta değeriniz kaç cıktı pekiBu testten 2 gün sonra kan verdim :) inşallah Allah en kısa zamanda kısmet etsin
79 çıktı, reglime 4-5 gün vardıBeta değeriniz kaç cıktı peki
Adet olacacagını sandıgı gün yumurtlama olup 2 hafta gecıkmeyle hamile olduğunu ogrenen bı dolu kadınvar. Ne zaman ne kadar cıktıgı onemli degıl. Artıs onemlı kese onemlı. Bence tekrarla sonra da kan ver 48 saatte onu da tekrarla :))Normalde 3-4 gün gecikti adet olsa daha koyu olması gerekmez mi
Merhaba sabah test yaptırdım ve 181 cıktı sonuçMutlaka haber verin merak ediyorum :)
Merhaba sabah test yaptırdım ve 181 cıktı sonuçTek bir doktora inanma özelin acile git beta testi vermek istiyorum de öyle yaptıe
Bende bugün 2 gün gecikme ile 181 cıktı normal mı79 çıktı, reglime 4-5 gün vardı
Tatlım geç döllenme olabilir kan resti ver benceArkadaşlar normalde 7-8 kasım gibi adet olmam gerekiyordu günü gününe olurum sekmz ama bu ay gecikti idrar testi yaptım silik çizgi var kimyasal gebelik olur mu ya da gec döllenme sadece sarı akıntı var birde cok cok az kasık agrılarım oluyor 3 4 gün gecti ama cizgi silik daha önce böyle bir sey yasayan varmıdır hatta görülsün diye test kasetini açtım ben mi evham yapıyoruö
Ayy hayırlı olsun Rabbim banada nasip eder inşallah belirtilerin varmıydıMerhaba sabah test yaptırdım ve 181 cıktı sonuç
Göğüs çok şiş ve hassas birde regli oldum olucam hissi ağrısı var. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip ederAyy hayırlı olsun Rabbim banada nasip eder inşallah belirtilerin varmıydı
Ya hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim çok sevindim :)Merhaba sabah test yaptırdım ve 181 cıktı sonuç
İnşallah amin çok teşekkür ederim sizlerden de güzel haberler alırız inşallahYa hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim çok sevindim :)
Ah inşallah canım bol bol dua et bize de :)İnşallah amin çok teşekkür ederim sizlerden de güzel haberler alırız inşallah
Bak ne dedim sana hayırlı olsun kuzumMerhaba sabah test yaptırdım ve 181 cıktı sonuç
Testin adı artimed değildir umarım çünkü o yanıltıcı pozitif çıkarıyorMerhaba benimde bugün 7 gün oldu reglim gecikeli adet olacak gibi ağrılar var bende de 4 gündür ama gelen birşey yok. Dün gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı baya sizce test bozuk olabilir mi bu sabah 2. Kez test yaptım o da dünkünün aynısı çıktı silik yani.
Artı med evetTestin adı artimed değildir umarım çünkü o yanıltıcı pozitif çıkarıyor