- 15 Ağustos 2024
- 1.014
- 355
-
- Konu Sahibi nermin 5334
Tmm işte tek bi doktora takılı kalma acilde kan ver yaptığın test yalancı pozitif gösteren bir testte değil laboquick güzel bir marka bence kan verÖzel doktor bu şekilde söyledi ve kan almaya bile gerek yok dedikime inancaz bilmiyorum
İnşallah vardır kan testi verip sizlerede haber vericem inşallah hayırlı haberle dönerimTmm işte tek bi doktora takılı kalma acilde kan ver yaptığın test yalancı pozitif gösteren bir testte değil laboquick güzel bir marka bence kan ver
İnşallah kuzum inşallahİnşallah vardır kan testi verip sizlerede haber vericem inşallah hayırlı haberle dönerim
Kan testi verip sizlerede hayırlı haberle dönüş yapacağım inşallahAllah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Hiç olumsuz düşünmeyin belkide bebişiniz sizinledir. Ama bir doktora bağımlı kalmayın. Özelde beta verin bakalım sonuç ne oluyor:)
Aminn rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah kuzum inşallahbu ay sanada banada hepimize nasip etsin Rabbim
Mutlaka haber verin merak ediyorum :)Kan testi verip sizlerede hayırlı haberle dönüş yapacağım inşallah
Bence bariz var. Yumurtlama gününü nasıl değerlendirdiniz? Ve adeti kaç gün geçince böyle çıktı. Bende Laboquick ovulasyon testi kullandım bu ay. Yumurtlamanın üzerinden 20 gün geçti ama hala regl olmadım. Düzenli değildir normalde ama yumurtlamaya göre hesapladım. Ama adetim 2 gün geçtiğinde laboquick gebelik testi yaptım bi saat sonra slik bi çizgi vardı kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum. Sizin kaç gün geçtiğinde böyle çıktı?Merhaba burda yeniyim, geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve kanamayla beta sıfırlandı bu ayda yumurtlama tabi ki yaparak ilerledim ve belirtiler üzerine reglime 2 gün varken kontrole gittim ve alttan muane ile bi kaç güne reglin başlar dedi ama ben olmadım henüz ve şuan test yaptım ve bu şekilde cıktı sizce ne yapmalıyım
Tabi en kısa zamanda :)Mutlaka haber verin merak ediyorum :)
Merhaba yumurtlama günü bir gün öncesi ve aynı gün birde bir gün sonrası olarak değerlendirdik, adetim bugün olması gerekiyordu suan yaptım ve akşam saatı bu şekilde cıktı, regli gününden 2 gün önce yaptım ve hayalet çizgi çıkmıştı kuruyunca baya gözle görülür hale geldi sonra yoktur dedim attım ama bugün yeni yaptığım bu şekilde cıktıBence bariz var. Yumurtlama gününü nasıl değerlendirdiniz? Ve adeti kaç gün geçince böyle çıktı. Bende Laboquick ovulasyon testi kullandım bu ay. Yumurtlamanın üzerinden 20 gün geçti ama hala regl olmadım. Düzenli değildir normalde ama yumurtlamaya göre hesapladım. Ama adetim 2 gün geçtiğinde laboquick gebelik testi yaptım bi saat sonra slik bi çizgi vardı kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum. Sizin kaç gün geçtiğinde böyle çıktı?
Göğüs agrım var sol ksık ara ara sağ kasıl ağrıö var ve akıntım oluyor sarı renkMerhaba göğüs ağrınız var mı acabaerken belirtiler arasında üst bezlerinde falan
Ne kadar sonra çıkmıştı hayalet çizgi? Ben 3 gündür test yapmıyorum acaba var mıdır yapsam? Bir de yumurtlamadan kaç gün sonra testte cıktı hemen? Çok soru sordum kusura bakmayın :)Merhaba yumurtlama günü bir gün öncesi ve aynı gün birde bir gün sonrası olarak değerlendirdik, adetim bugün olması gerekiyordu suan yaptım ve akşam saatı bu şekilde cıktı, regli gününden 2 gün önce yaptım ve hayalet çizgi çıkmıştı kuruyunca baya gözle görülür hale geldi sonra yoktur dedim attım ama bugün yeni yaptığım bu şekilde cıktı
Silik cizgi var ve kasık ağrıların varsa hamile olma olasılığın çok yüksek. Ama kanda direkt çıkar bence.Arkadaşlar normalde 7-8 kasım gibi adet olmam gerekiyordu günü gününe olurum sekmz ama bu ay gecikti idrar testi yaptım silik çizgi var kimyasal gebelik olur mu ya da gec döllenme sadece sarı akıntı var birde cok cok az kasık agrılarım oluyor 3 4 gün gecti ama cizgi silik daha önce böyle bir sey yasayan varmıdır hatta görülsün diye test kasetini açtım ben mi evham yapıyoruö
Yok canım ne kusuru hepimiz birbirimize yardımcı olacağız inşallahNe kadar sonra çıkmıştı hayalet çizgi? Ben 3 gündür test yapmıyorum acaba var mıdır yapsam? Bir de yumurtlamadan kaç gün sonra testte cıktı hemen? Çok soru sordum kusura bakmayın :)
İnşallahSilik cizgi var ve kasık ağrıların varsa hamile olma olasılığın çok yüksek. Ama kanda direkt çıkar bence.
Benim 24 ünde ikinci kez yumurtlama oldu acaba ondan dolayı mı regl olmadım. Cumartesi test yapmıştım en son. Yumurtlamanın ğzerinden 16 gün geçmişti ve ilk on dakika çizgi görmeyince bakmadım bi daha. Bi saat sonra böyleydi sonra da testim bitt bi daha yapmadım.Yok canım ne kusuru hepimiz birbirimize yardımcı olacağız inşallahyumurtlamadan 8 gün sonra , varsa çıkar bence yapmalısın inşallah güzel haberler alırız
Ya da tekrar idrar testi yap bu Sefer daha belirgin çıkacaktır. 2. Kez yapıldığında daha da oturuyor hersey kafadaİnşallah
Konu sahibine mi yazdınız bana mı? :)Canım bence bir kan ver düşünmek daha çok yoruyor insanıbenimde böyle silikti ilkte
Arkadaşlar normalde 7-8 kasım gibi adet olmam gerekiyordu günü gününe olurum sekmz ama bu ay gecikti idrar testi yaptım silik çizgi var kimyasal gebelik olur mu ya da gec döllenme sadece sarı akıntı var birde cok cok az kasık agrılarım oluyor 3 4 gün gecti ama cizgi silik daha önce böyle bir sey yasayan varmıdır hatta görülsün diye test kasetini açtım ben mi evham yapıyoruö