Silik çizgi

Bence bariz var. Yumurtlama gününü nasıl değerlendirdiniz? Ve adeti kaç gün geçince böyle çıktı. Bende Laboquick ovulasyon testi kullandım bu ay. Yumurtlamanın üzerinden 20 gün geçti ama hala regl olmadım. Düzenli değildir normalde ama yumurtlamaya göre hesapladım. Ama adetim 2 gün geçtiğinde laboquick gebelik testi yaptım bi saat sonra slik bi çizgi vardı kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum. Sizin kaç gün geçtiğinde böyle çıktı?

Merhaba yumurtlama günü bir gün öncesi ve aynı gün birde bir gün sonrası olarak değerlendirdik, adetim bugün olması gerekiyordu suan yaptım ve akşam saatı bu şekilde cıktı, regli gününden 2 gün önce yaptım ve hayalet çizgi çıkmıştı kuruyunca baya gözle görülür hale geldi sonra yoktur dedim attım ama bugün yeni yaptığım bu şekilde cıktı

Ne kadar sonra çıkmıştı hayalet çizgi? Ben 3 gündür test yapmıyorum acaba var mıdır yapsam? Bir de yumurtlamadan kaç gün sonra testte cıktı hemen? Çok soru sordum kusura bakmayın :)

Silik cizgi var ve kasık ağrıların varsa hamile olma olasılığın çok yüksek. Ama kanda direkt çıkar bence.

Ne kadar sonra çıkmıştı hayalet çizgi? Ben 3 gündür test yapmıyorum acaba var mıdır yapsam? Bir de yumurtlamadan kaç gün sonra testte cıktı hemen? Çok soru sordum kusura bakmayın :)
Yok canım ne kusuru hepimiz birbirimize yardımcı olacağız inşallah yumurtlamadan 8 gün sonra , varsa çıkar bence yapmalısın inşallah güzel haberler alırız

Yok canım ne kusuru hepimiz birbirimize yardımcı olacağız inşallah yumurtlamadan 8 gün sonra , varsa çıkar bence yapmalısın inşallah güzel haberler alırız
Benim 24 ünde ikinci kez yumurtlama oldu acaba ondan dolayı mı regl olmadım. Cumartesi test yapmıştım en son. Yumurtlamanın ğzerinden 16 gün geçmişti ve ilk on dakika çizgi görmeyince bakmadım bi daha. Bi saat sonra böyleydi sonra da testim bitt bi daha yapmadım.

Eklentiler

• 43B828C3-316C-4E16-8F52-406D2A82E491.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 30

Adetime 3 gün var , test yaptım cok silik bir çizgi var. Pozitif midir sizce

Eklentiler

• 98843702-76F7-4A06-90BE-D1164229D92F.jpeg
    199,4 KB · Görüntüleme: 27
  • E9D8ADC4-1806-4405-ACDC-1E6D3CD0A28D.jpeg
    211,3 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…