- 14 Mart 2023
- 425
- 112
- 23
- 24
Çıktıı hanileyimm canımm70 çıkmış daha çok küçük bir haftaya tekrar gel dedi
Çokk teşekkür ederimmm darısı size inşallah hayırlı haberler alırsınızHayırlı olsun Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin nelere dikkat ettiniz bu süreçte bende haftaya kan vereceğim çok heyecanlıyım dualarınızda unutmayın
Tebrik ederim canım benimmm çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahÇıktı canımm gebeyimm
Hareket konusunda çok dikkat edemiyorum sadeceÇokk teşekkür ederimmm darısı size inşallah hayırlı haberler alırsınızben folik asit kullanıyorum 3 aydır ocean marka omega kullandım ve yediklerime dikkat ettim sağlıklı beslenmeye çalıştım bol su içtim bide bence en önemlisi çok stres yapmadım, ovülasyon testi kullanmıştım, doktor kafein ve baharat tüketme yediklerine ve hareketlerine yine dikkat et dedi
Kaç çıktı sonucinizÇıktı canımm gebeyimm
Çokk teşekkür ederimTebrik ederim canım benimmm çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Böyle yukarılara doğru uzanma diyorlar örneğim tabağa falan ağır kaldırma hızlı hareket etmeeHareket konusunda çok dikkat edemiyorum sadeceinşallah olumlu sonuç alırım çok teşekkürler
70 çıktıKaç çıktı sonuciniz
70 çıktı
Banada öyle söyledi çünkü reglim çok geçmedi yeni daha dedi, haftaya bir daha gideceğim inşallah ikimizinkide yükselir hayırla kucağımıza alırızBende bugün öğrendim gebeligimi 88 , 23 çıktı doktor değer düşük dedi
İnşallah amin ağzınıza sağlık banada salı gel dedi hala inanamiyorum şuanda içimde bı canlı var muhteşem birşey bekliyorduk uzun zaman sonraBanada öyle söyledi çünkü reglim çok geçmedi yeni daha dedi, haftaya bir daha gideceğim inşallah ikimizinkide yükselir hayırla kucağımıza alırız
Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahİnşallah amin ağzınıza sağlık banada salı gel dedi hala inanamiyorum şuanda içimde bı canlı var muhteşem birşey bekliyorduk uzun zaman sonra
Amin cümlemize inşallahRabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım gittin mi doktora? Salı gideceğim demiştinAmin cümlemize inşallah
Gititm tekrar kan verdim az sonra sonuç almaya gideceğim hayirlis bakalımCanım gittin mi doktora? Salı gideceğim demiştin
Evet gittim 533 çıkmış sekreter güzle çıkmış dedi önümüzdeki hafta tekrar gel dediCanım gittin mi doktora? Salı gideceğim demiştin
Çok şükür güzel yükselmiş canım benimEvet gittim 533 çıkmış sekreter güzle çıkmış dedi önümüzdeki hafta tekrar gel dedi
Hamdolsun rabime inşallah devamında gelir cümlemizin senin durumun nedirÇok şükür güzel yükselmiş canım benim
Bende kan verdim bugün tekrer yarın çıkacak bakalımHamdolsun rabime inşallah devamında gelir cümlemizin senin durumun nedir
İnşallah hayirliileyukselirBende kan verdim bugün tekrer yarın çıkacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?