Bu testlere hiç güvenim yok benim ama bende çizgiyi görüyorum inşallah hamilesindir bence kan verinKızlar merhaba adetime iki gün var ama aşırı göğüs ağrım var 10 gündür. Bide midem bi garip. İkinci çizgi var ama çok silik yardımcı olur musunuz hamile miyimEki Görüntüle 3251322
Ayy inşallahhh bir an benim gözüme görünüyor sanmıştımBu testlere hiç güvenim yok benim ama bende çizgiyi görüyorum inşallah hamilesindir bence kan verin
Hiç zorlanmadım direk gördüm canım inşallah gebelik vardırAyy inşallahhh bir an benim gözüme görünüyor sanmıştımçok karıştırıyor cidden kafa ama ilk defa ikinci çizgiyi gördüm
Ayy tabii ki hemende cevap yazdınız çok teşekkür ederimHiç zorlanmadım direk gördüm canım inşallah gebelik vardırbana da haber vermeyi unutmayın lütfen merak ederim
Ne demekAyy tabii ki hemende cevap yazdınız çok teşekkür ederim
Şubat ayında bu tesle ben de gebeliğimi öğrendim ve çizgi aynı bu şekildeydiKızlar merhaba adetime iki gün var ama aşırı göğüs ağrım var 10 gündür. Bide midem bi garip. İkinci çizgi var ama çok silik yardımcı olur musunuz hamile miyimEki Görüntüle 3251322
bu arada benim de belirtim aynıydı normalde adetten önce meme hassasiyetim olur ama bu seferki çok daha fazlaydıKızlar merhaba adetime iki gün var ama aşırı göğüs ağrım var 10 gündür. Bide midem bi garip. İkinci çizgi var ama çok silik yardımcı olur musunuz hamile miyimEki Görüntüle 3251322
Ayy inşallahh çok teşekkür ederim cevabınız içinŞubat ayında bu tesle ben de gebeliğimi öğrendim ve çizgi aynı bu şekildeydiinşallah hamilesinizdir ama elinizde başka testler varsa onlarla da deneyin kesinleştirmiş olursunuz
halsizlik uyku hali bende gebeliğimin başından 3.ayıma kadar devam etti. ben de her gün test yapmıştım fakat adetim gecikene kadar çıkmadı bu ay olmadı diye düşündüm adetim 2 gün gecikince 14 şubatta böyle hayalet çizgi gördüm ama teyit etmek için kan vermeniz lazım ama birkaç gün bekleyin derim çünkü 2 günde bir kan vermek durumunda kalacaksınız ve o sizi strese sokar ben evde her gün test yaparak o cizginin koyulaşmasını bekledimAyy inşallahh çok teşekkür ederim cevabınız içinbide çok halsizim sürekli uykum geliyor ve evet göğüslerim patlayacak hani 1 hafta kala falan ağrırdı ama bu sefer bir ayrı ağrıyır. dün de yapmıştım ama beklememiştim sonucu canım sıkıldı ilk tek çizgi çıkınca sonradan baktım aynı böyle çizgi vardı kuruma çizgisi mi emin olamamıştım
İnşallah hayırla kucağınıza alırsınız bebişinizihalsizlik uyku hali bende gebeliğimin başından 3.ayıma kadar devam etti. ben de her gün test yapmıştım fakat adetim gecikene kadar çıkmadı bu ay olmadı diye düşündüm adetim 2 gün gecikince 14 şubatta böyle hayalet çizgi gördüm ama teyit etmek için kan vermeniz lazım ama birkaç gün bekleyin derim çünkü 2 günde bir kan vermek durumunda kalacaksınız ve o sizi strese sokar ben evde her gün test yaparak o cizginin koyulaşmasını bekledim
inşallah güzel haberler alırsınızİnşallah hayırla kucağınıza alırsınız bebişinizibeklemenin ne kadar zor olduğunu bu testler öğretti bana resmen çarşamba adet günüm bakalım ne olacakk dereyi görmeden de paçayı sıvamak istemiyorum çünkü negatif çıkması çok kötü
Mutlaka vereceğiminşallah güzel haberler alırsınızsonra haber vermeyi unutmayın
canım naptın kan verdin mi? merak ettimMutlaka vereceğim
Evet hamilesin bende böyle öğrendim reglime 3 4 gün kala falanKızlar merhaba adetime iki gün var ama aşırı göğüs ağrım var 10 gündür. Bide midem bi garip. İkinci çizgi var ama çok silik yardımcı olur musunuz hamile miyimEki Görüntüle 3251322
Merhabalarrcanım naptın kan verdin mi? merak ettim
Sabaha kan sonucum çıkacak sanırım öyleyimEvet hamilesin bende böyle öğrendim reglime 3 4 gün kala falan
Canım takip ediyorum seni bende merakla bekliyorum ve aynı belirtiler var ve şuanda benim testimde seninle aynı üstelik 2test yaptım ikiside aynı seninki gibi sonucunu merakla bekliyorumMerhabalarrbugün sağlık ocağının kan verme günüydü sabaha çıkacak inşallah sonucumm adet olmadım sanırım cidden hamileyim mutlaka yazacağım size
ayy çıktı mı canımmSabaha kan sonucum çıkacak sanırım öyleyim
iki testte de çıkmış büyük ihtimalle hamilesinizCanım takip ediyorum seni bende merakla bekliyorum ve aynı belirtiler var ve şuanda benim testimde seninle aynı üstelik 2test yaptım ikiside aynı seninki gibi sonucunu merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?