Sonuç çıktı mı canımSabaha kan sonucum çıkacak sanırım öyleyim
Inşallah canım ama bu artimed erken gebelik testi çoğu insan yalancı pozitifle karşılamış bat 4 gun var bekliycem o yüzden canimiki testte de çıkmış büyük ihtimalle hamilesiniz
elinizde başka marka test varsa onunla deneyin ben de bu erken gebelik testini yapmıştım ilk pozitif çıkınca 2 farklı marka alıp denedim hepsi pozitif gösterince emin oldumInşallah canım ama bu artimed erken gebelik testi çoğu insan yalancı pozitifle karşılamış bat 4 gun var bekliycem o yüzden canim
haber bekliyoruzSabaha kan sonucum çıkacak sanırım öyleyim
Tamam canım tesekur ederimelinizde başka marka test varsa onunla deneyin ben de bu erken gebelik testini yapmıştım ilk pozitif çıkınca 2 farklı marka alıp denedim hepsi pozitif gösterince emin oldum
Bende çok merak ettim rabbim hepimize nasip etsinayy çıktı mı canımm
Ayy benimkine çok benziyor inşallah ben bugün hayırlı haber aldım darısı sizeeCanım takip ediyorum seni bende merakla bekliyorum ve aynı belirtiler var ve şuanda benim testimde seninle aynı üstelik 2test yaptım ikiside aynı seninki gibi sonucunu merakla bekliyorum
Çıktıı hanileyimm canımmayy çıktı mı canımm
Çıktı canımm gebeyim 70 çıktı değer çok küçükmüş haftaya bir daha gideceğim doktora rabbim sağlıkla herkese nasip etsin inşallahBende çok merak ettim rabbim hepimize nasip etsin
Amin canım.benim çok mutlu oldum senin adına inşallah bende hayırlı haberler alirim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin insallahAyy benimkine çok benziyor inşallah ben bugün hayırlı haber aldım darısı sizee
Canım beta değerin kaç ciktiÇıktı canımm gebeyimm
Evet canımm hamileyim ama çok küçükmüş Allahım herkese nasip etsin inşallahhhSonuç çıktı mı canım
70 çıktı çok küçük haftaya bir daha gel dediCanım beta değerin kaç cikti
Canım 70 çıktı betam içimi çok rahatlatmıştı mesajın Çok teşekkür ederimŞubat ayında bu tesle ben de gebeliğimi öğrendim ve çizgi aynı bu şekildeydiinşallah hamilesinizdir ama elinizde başka testler varsa onlarla da deneyin kesinleştirmiş olursunuz
Çok yeni70 çıktı çok küçük haftaya bir daha gel dedi
hadi hayırlı olsunCanım 70 çıktı betam içimi çok rahatlatmıştı mesajın Çok teşekkür ederim
İnşallahh çok çok teşekkür ederim sağlıkla inşallah çok heyecanlıyımhadi hayırlı olsunben de öğrendiğimde 40tı betam çok minnak öğrenmiş olduk inşallah güzel bir şekilde devam eder bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
İnşallahh Allah razı olsun çokkk teşekkür ederimÇok yenikalbini ferah tut canım allahın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah sağlıklı yükselir betan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?