Sonuç çıktı mı canımSabaha kan sonucum çıkacak sanırım öyleyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SİLİK ÇİZGİ
- Konu Sahibi Benaybuke
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamileliktesti #gebeliktesti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Nisan 2023
- 138
- 44
- 18
- 28
Inşallah canım ama bu artimed erken gebelik testi çoğu insan yalancı pozitifle karşılamış bat 4 gun var bekliycem o yüzden canimiki testte de çıkmış büyük ihtimalle hamilesiniz
- 16 Mart 2023
- 46
- 57
- 8
- 25
elinizde başka marka test varsa onunla deneyin ben de bu erken gebelik testini yapmıştım ilk pozitif çıkınca 2 farklı marka alıp denedim hepsi pozitif gösterince emin oldumInşallah canım ama bu artimed erken gebelik testi çoğu insan yalancı pozitifle karşılamış bat 4 gun var bekliycem o yüzden canim
- 16 Mart 2023
- 46
- 57
- 8
- 25
haber bekliyoruzSabaha kan sonucum çıkacak sanırım öyleyim
- 24 Nisan 2023
- 138
- 44
- 18
- 28
Tamam canım tesekur ederimelinizde başka marka test varsa onunla deneyin ben de bu erken gebelik testini yapmıştım ilk pozitif çıkınca 2 farklı marka alıp denedim hepsi pozitif gösterince emin oldum
- 14 Mart 2023
- 425
- 112
- 23
- 24
Bende çok merak ettim rabbim hepimize nasip etsinayy çıktı mı canımm
- 8 Ocak 2023
- 64
- 29
- 8
Ayy benimkine çok benziyor inşallah ben bugün hayırlı haber aldım darısı sizeeCanım takip ediyorum seni bende merakla bekliyorum ve aynı belirtiler var ve şuanda benim testimde seninle aynı üstelik 2test yaptım ikiside aynı seninki gibi sonucunu merakla bekliyorum
- 8 Ocak 2023
- 64
- 29
- 8
Çıktıı hanileyimm canımm 70 çıkmış daha çok küçük bir haftaya tekrar gel dediayy çıktı mı canımm
- 8 Ocak 2023
- 64
- 29
- 8
Çıktı canımm gebeyim 70 çıktı değer çok küçükmüş haftaya bir daha gideceğim doktora rabbim sağlıkla herkese nasip etsin inşallahBende çok merak ettim rabbim hepimize nasip etsin
- 8 Ocak 2023
- 64
- 29
- 8
Çıktı canımm gebeyimmNe demek
- 24 Nisan 2023
- 138
- 44
- 18
- 28
Amin canım.benim çok mutlu oldum senin adına inşallah bende hayırlı haberler alirim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin insallahAyy benimkine çok benziyor inşallah ben bugün hayırlı haber aldım darısı sizee
- 24 Nisan 2023
- 138
- 44
- 18
- 28
Canım beta değerin kaç ciktiÇıktı canımm gebeyimm
- 8 Ocak 2023
- 64
- 29
- 8
Evet canımm hamileyim ama çok küçükmüş Allahım herkese nasip etsin inşallahhhSonuç çıktı mı canım
- 8 Ocak 2023
- 64
- 29
- 8
70 çıktı çok küçük haftaya bir daha gel dediCanım beta değerin kaç cikti
- 8 Ocak 2023
- 64
- 29
- 8
Canım 70 çıktı betam içimi çok rahatlatmıştı mesajın Çok teşekkür ederimŞubat ayında bu tesle ben de gebeliğimi öğrendim ve çizgi aynı bu şekildeydi inşallah hamilesinizdir ama elinizde başka testler varsa onlarla da deneyin kesinleştirmiş olursunuz
- 24 Nisan 2023
- 138
- 44
- 18
- 28
Çok yeni kalbini ferah tut canım allahın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah sağlıklı yükselir betan70 çıktı çok küçük haftaya bir daha gel dedi
- 16 Mart 2023
- 46
- 57
- 8
- 25
hadi hayırlı olsun ben de öğrendiğimde 40tı betam çok minnak öğrenmiş olduk inşallah güzel bir şekilde devam eder bebeğini sağlıkla kucağına alırsınCanım 70 çıktı betam içimi çok rahatlatmıştı mesajın Çok teşekkür ederim
- 8 Ocak 2023
- 64
- 29
- 8
İnşallahh çok çok teşekkür ederim sağlıkla inşallah çok heyecanlıyımhadi hayırlı olsun ben de öğrendiğimde 40tı betam çok minnak öğrenmiş olduk inşallah güzel bir şekilde devam eder bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
- 53
- 8 Ocak 2023
- 64
- 29
- 8
İnşallahh Allah razı olsun çokkk teşekkür ederimÇok yeni kalbini ferah tut canım allahın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah sağlıklı yükselir betan