- 9 Şubat 2022
- 237
- 285
- 34
-
- Konu Sahibi melikelerce
Hayırlı olsun ben adete 2 gün kala daha silik çizgiyle öğrenmiştimArkadaşlar merhaba, ilk kez nisan ayının başından beri korunmasız ilişki yaşadık. Son adet tarihim 25 mart. Uygulama hesabına göre 21-23 arası olmam gerekiyordu ama olmadım. Birkaç gündür kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var. Tam ben geliyorum der ya hani regl o ağrıdan. Nolur nolmaz test yapayım evde dedim 2-3 dakika içerinde bu şekilde çıktı sonuç daha silikken yavaşça koyulaştı. Hemen hastaneye koştum beta vermeye sonuç bekliyorum ama beklerken dayanamadım sormak istedim. Bu adet olacakmışım gibi kasık ağrısı, sinirlilik hali vs ? Bir de adete yakın yine silik çizgi çıkar mı testte ?
Hayirli olsun silik değil baya belirginArkadaşlar merhaba, ilk kez nisan ayının başından beri korunmasız ilişki yaşadık. Son adet tarihim 25 mart. Uygulama hesabına göre 21-23 arası olmam gerekiyordu ama olmadım. Birkaç gündür kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var. Tam ben geliyorum der ya hani regl o ağrıdan. Nolur nolmaz test yapayım evde dedim 2-3 dakika içerinde bu şekilde çıktı sonuç daha silikken yavaşça koyulaştı. Hemen hastaneye koştum beta vermeye sonuç bekliyorum ama beklerken dayanamadım sormak istedim. Bu adet olacakmışım gibi kasık ağrısı, sinirlilik hali vs ? Bir de adete yakın yine silik çizgi çıkar mı testte ?
Olumlu düşününTeşekkürler yorumunuz için, Gerçekten heveslenmekte istemiyorum sonra hayal kırıklığına uğramamak içinbu kasık ağrısı korkutuyor beni sadece, bi de hep olumsuz şeyleri okuyoruz internette kimyasal gebelik mi falan bir sürü şey düşünüyor insan. Negatif düşüncelerden kurtulmak için buraya atıp sormak istedim ara ara gelen kasık ağrılarımı
Tebrikler canımEki Görüntüle 3055403
Beta çıktı kızlar doktor yarım saat sonra gelecekmiş dayanamadım atıyorum nasıl değer
Merhaba 3 gün sonra tekrar kan testi verdiğimde 281 çıktı. Bayram girdi araya. Doktorum kanama olmadığı sürece gelmene gerek yok demişti yarın tekrar kontrole gideceğimHamile misiniz acaba
Merhabalar hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin bende dün kan verdim reglime 5-6 gün vardı. Değerim 36 cıktıMerhaba 3 gün sonra tekrar kan testi verdiğimde 281 çıktı. Bayram girdi araya. Doktorum kanama olmadığı sürece gelmene gerek yok demişti yarın tekrar kontrole gideceğim
Silik bile sayılmaz bence gayet net güzel çıkmış hayırlı olsunBenimde adetim 2 gün gecikti. Bugün test yaptım silik çıktı. Bende çok korkuyorum yarın gidip kan testi vericem.
Size de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallahMerhabalar hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin bende dün kan verdim reglime 5-6 gün vardı. Değerim 36 cıktı
var bence kan verin kesin sonuç çıkar oradaMerhaba 1 yıldır bebek istiyoruz daha önce çok test yaptım hiç 2. Çizgi silik çıkmamıştı sizce gebelik varmı reglime 3 gün var
Ay inşallah canım. Yarın testten sonra yazarım. Seninde hayırlı olsun. İnşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınSilik bile sayılmaz bence gayet net güzel çıkmış hayırlı olsun