- 9 Şubat 2022
- 237
- 285
- 34
- Konu Sahibi melikelerce
Çizgiyi gördüm ben bence kan verin çıkarMerhaba arkadaşlar benimde testim bu acaba gebelik varmıdır 3 mayıs adet günümdü ama 3 ve 4 mayıs sadece kahverengi akıntı oldu ve kesildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgiyi gördüm ben bence kan verin çıkarMerhaba arkadaşlar benimde testim bu acaba gebelik varmıdır 3 mayıs adet günümdü ama 3 ve 4 mayıs sadece kahverengi akıntı oldu ve kesildi
Bence hamilesiniz.bende adetime 5 gün kala aynı marka ile yaptım silik çıktı .güvenmedim.akşam üzeri erken gebelik aldım .o teste de çıktı adetime 2 gün kala kan verdim 47 çıktı.Gunaydin kizlar adetime 2 gun var testim böyle çıktı ilk 20 dk içinde zaten açıklamalarda yazıyordu 20 dk sonrasını dikkate almayın diye sonra git gide koyulasti biraz daha testin markası bebe time varmi emin olamadım yalancı pozitif verirmi
2 gün önce 36 şimdi 2 gün sonra 83 değil mi ?Kızlar adetimin tam 1.ayında bugün yine test verdim o testten 2 gün sonra bugün 83 çıktı hala düşük seyrediyor
Evet canım. 9 unda 36 /11 inde 83. Aslında değer ikiye katlanmış. Ama doktor sürekli az yükseliyor diyip beni üzüyor.2 gün önce 36 şimdi 2 gün sonra 83 değil mi ?
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bnde test yaptım bugün hayalet bir çizgi belirdi inşallah vardı bende deİnşallah sağ olun bende bugün kontrole gittim, test sonucunuz ne yaptırdınız mı
Bazı doktorlar gerçekten çok tuhaf. Benim ilk gün akşam 88 olarak öğrenmiştim 4. Gün sabah 281 e çıktı 2 katı katlamamıştı 2 günde bir ama doktorum artış güzel %60 ve üzeri yeterli demişti tedirgin olma bu yüzdenEvet canım. 9 unda 36 /11 inde 83. Aslında değer ikiye katlanmış. Ama doktor sürekli az yükseliyor diyip beni üzüyor.
Testinizi tam anlayamadım ilk kez böyle bi test görüyorum ama kaset test mi buRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bnde test yaptım bugün hayalet bir çizgi belirdi inşallah vardı bende de
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bnde test yaptım bugün hayalet bir çizgi belirdi inşallah vardı bende de
Hayir erken gebelik testiTestinizi tam anlayamadım ilk kez böyle bi test görüyorum ama kaset test mi bu
Üzerini falan açtım bn onun ondan böyle gözüküyor peki sizde görebilirdiniz mi hayalet cizgiyiTestinizi tam anlayamadım ilk kez böyle bi test görüyorum ama kaset test mi bu
Arkadaşlar merhaba, ilk kez nisan ayının başından beri korunmasız ilişki yaşadık. Son adet tarihim 25 mart. Uygulama hesabına göre 21-23 arası olmam gerekiyordu ama olmadım. Birkaç gündür kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var. Tam ben geliyorum der ya hani regl o ağrıdan. Nolur nolmaz test yapayım evde dedim 2-3 dakika içerinde bu şekilde çıktı sonuç daha silikken yavaşça koyulaştı. Hemen hastaneye koştum beta vermeye sonuç bekliyorum ama beklerken dayanamadım sormak istedim. Bu adet olacakmışım gibi kasık ağrısı, sinirlilik hali vs ? Bir de adete yakın yine silik çizgi çıkar mı testte ?
Benimde aynı sizin gibi çıktı ben erken gebelik testi yaptım ve pazartesi gidip kan vericem hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar merhaba, ilk kez nisan ayının başından beri korunmasız ilişki yaşadık. Son adet tarihim 25 mart. Uygulama hesabına göre 21-23 arası olmam gerekiyordu ama olmadım. Birkaç gündür kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var. Tam ben geliyorum der ya hani regl o ağrıdan. Nolur nolmaz test yapayım evde dedim 2-3 dakika içerinde bu şekilde çıktı sonuç daha silikken yavaşça koyulaştı. Hemen hastaneye koştum beta vermeye sonuç bekliyorum ama beklerken dayanamadım sormak istedim. Bu adet olacakmışım gibi kasık ağrısı, sinirlilik hali vs ? Bir de adete yakın yine silik çizgi çıkar mı testte ?
Canım naptın sen tekrar gittin mi teste nasıl gidiyor değerTestinizi tam anlayamadım ilk kez böyle bi test görüyorum ama kaset test mi bu
Canım ben 2 kez beta verdim 3. Gittiğimde kese gözüktü ultrasonda doktorum tekrar beta verdirmedi. Geçen haftadan bu haftaya kese az büyümüş haftaya belli olur ancak sorun var gibi konuştu bekliyorum pazartesi gününüCanım naptın sen tekrar gittin mi teste nasıl gidiyor değer
Ay canım ne güzel keseyi görmüşsün işte devamı gelir Allahın izniyle. İçini ferah tut. Doktorlar hep olumsuz konuşuyor zaten. Sen elini karnına koy. Bebeğini en iyi sen anne olarak hissedersin. Bu dünyada nasibi varsa bebeğin seninle olur. Allah ikinizin de yardımcı olsun.Canım ben 2 kez beta verdim 3. Gittiğimde kese gözüktü ultrasonda doktorum tekrar beta verdirmedi. Geçen haftadan bu haftaya kese az büyümüş haftaya belli olur ancak sorun var gibi konuştu bekliyorum pazartesi gününü
Canım ben düşük yaptım senin nasıl gidiyor hamileliğinCanım ben 2 kez beta verdim 3. Gittiğimde kese gözüktü ultrasonda doktorum tekrar beta verdirmedi. Geçen haftadan bu haftaya kese az büyümüş haftaya belli olur ancak sorun var gibi konuştu bekliyorum pazartesi gününü
Bende düşük yaptım bebek oluşmadı kendiliğinden düştü 2 hafta oldu malesefCanım ben düşük yaptım senin nasıl gidiyor hamileliğin