- 8 Mayıs 2022
- 8
- 2
- 27
- Konu Sahibi melikelerce
Yaaaa inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinvar bence kan verin kesin sonuç çıkar orada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinvar bence kan verin kesin sonuç çıkar orada
İnşallah vardır hayırlı evlatlar olurlarAy inşallah canım. Yarın testten sonra yazarım. Seninde hayırlı olsun. İnşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Bence var benim testim bundan daha silik çıkmıştı öğrendiğimde kan verin sağlıkla gelsin bebeğinizMerhaba 1 yıldır bebek istiyoruz daha önce çok test yaptım hiç 2. Çizgi silik çıkmamıştı sizce gebelik varmı reglime 3 gün var
İnşallah sağ olun bende bugün kontrole gittim, test sonucunuz ne yaptırdınız mıAy inşallah canım. Yarın testten sonra yazarım. Seninde hayırlı olsun. İnşallah bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Hayırlı olsun sizede inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olurMerhabalar hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin bende dün kan verdim reglime 5-6 gün vardı. Değerim 36 cıktı
Evet kan testi verdim ama yoğunluktan dolayı yarın öğleden sonra açıklanacakmış. Heyecandan uyuyamıyorum geceleri İnşallah hayırlı haberler almışsındırİnşallah sağ olun bende bugün kontrole gittim, test sonucunuz ne yaptırdınız mı
Ayy çok heyecanlı beklemek ya inşallah istediğiniz sonucu alırsınız bende en son gittiğimde bayramdan önce beta 281 di bugün tekrar kan testi bakar diye gittim ultrasonla baktığında ufakta olsa kese oluşumunu gördü çok şükürEvet kan testi verdim ama yoğunluktan dolayı yarın öğleden sonra açıklanacakmış. Heyecandan uyuyamıyorum geceleri İnşallah hayırlı haberler almışsındır
Çok sevindim canım. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin. Eminim çok güzel bir duygudurAyy çok heyecanlı beklemek ya inşallah istediğiniz sonucu alırsınız bende en son gittiğimde bayramdan önce beta 281 di bugün tekrar kan testi bakar diye gittim ultrasonla baktığında ufakta olsa kese oluşumunu gördü çok şükür
Sizin belli oldu muKızlar banada yardımcı olabilir misiniz ilk bişey göremedim 10 dakika geçmeden görür gibi oldum sonra emin olamadım ama bekledikçe pembe çizgi belli oldu adetim 5 gün geçti ama hep düzensiz benim
Sağlık ocağında mı verdiniz testiÇok sevindim canım. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin. Eminim çok güzel bir duygudur
Yaa çok tatlısınız amin inşallahNe güzel buluşmuş gebelik testi yapanlar ya sırayla baktım çok hoşuna gitti. Rabbim hepinizinkini hayırla tamamlamayı ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesinnnn aminnnn
Rabbim sağlıkla hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınValla hepinize hayırlı olsun canlar sağlıkla alın kucağınıza yavrularımızın benim adet 3 gün gecikti normalde hep erken olurum bugün test yaptım negatif sizin ikinci çizgiler silik bile değil bayağı belli bide adetten önce öğrenenleriniz var valla maşallah hayranım. Ben kan verdim artık bu gün onun sonucunu bekliyorum dua edin bana da lütfen
Amin amin aminRabbim sağlıkla hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yaaaaa inşallah yarın gidip kan vereceğim inşallah vardır hemen yazarımBence var benim testim bundan daha silik çıkmıştı öğrendiğimde kan verin sağlıkla gelsin bebeğiniz
Sevinmelisin canım gözün aydın regl kaç gün geçmişti senin inşallah çok güzel yükselirDeğerim biraz düşük çıktı ama yeni oluşmuş bir gebelik olabilir dedi. Sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemedim kızlar
Aslında tam olarak bilemiyorum. Adetim 26 27 28 günde bir oluyordu. Bu ay 30 gün oldu olmayınca şüphe ettim test yaptım silik çıktı inşallah canım.. Allah isteyen herkese nasip etsin tek duam.Sevinmelisin canım gözün aydın regl kaç gün geçmişti senin inşallah çok güzel yükselir
Değerin kaç olduğu önemli değil sonradan artması önemli çok erken öğrendiğin için böyle çıkmıştır çok daha düşük öğrenenler var. 2günde bir artışı takip etmen yeterli hayırlı olsunDeğerim biraz düşük çıktı ama yeni oluşmuş bir gebelik olabilir dedi. Sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemedim kızlar