- 2 Kasım 2023
- 210
- 35
- 29
Beta kaçtı ilk böyle ogrendgnzde bnden Pembe leke geliyor korkuyorumEvet ben de böyle öğrendim . İsterseniz kan verin emin olursunuz inşallah bebiş sizinledir
151 gibi bir şeydiBeta kaçtı ilk böyle ogrendgnzde bnden Pembe leke geliyor korkuyorum
Merhaba sonucunuz ney oldu acaba bende aynı durumu yaşıyorumEki Görüntüle 3326571 Eki Görüntüle 3326572
Merhaba, bugün test yaptım 2 gün gecikmem var biraz erken olabilir ama sanki silik bir çizgi var. İlk fotoğrafın ışığıyla oynadım biraz daha net görülmesi için. İkinci fotoğraf ise orijinal fotoğraf orda zaten silik cizgi görüyorum dite şüphelendim ama emin olamadım. Sizce ?
Bu testten sonra başka test yaptım pozitif çıktı ama bir kaç gün sonra adet oldum ondan tam sonuç ne çok bilmiyorum açıkçasıMerhaba sonucunuz ney oldu acaba bende aynı durumu yaşıyorum
Öncelikle çok gecmis olsun inşallah birdaha Allah nasip eder.Kimyasal gebelik gecirmis olabilirsinuz bende de öyle olmuştu iki test yaptım pozitif öbür testlerde negatif çıktı megersemki kimuasal gebelik gecirmisimBu testten sonra başka test yaptım pozitif çıktı ama bir kaç gün sonra adet oldum ondan tam sonuç ne çok bilmiyorum açıkçası
Kaç dakika sonra çıktı benimde bugün aynısı çıktı 13 cu dakkada hafif böyle aynıMerhaba bakabilir misiniz banada?
6. dkikada falan oluştuKaç dakika sonra çıktı benimde bugün aynısı çıktı 13 cu dakkada hafif böyle aynı Eki Görüntüle 3332536
Çizgi morumsu pembemsi renklerdemi benimki morumsu gibi6. dkikada falan oluştu
Çizgi rengi çok çok silik tam anlayamadım o yüzdenÇizgi morumsu pembemsi renklerdemi benimki morumsu gibi
Teşekkür ederim, inşallah. Bende öyle düşünüyorum kimyasal gebelik geçirdiğimi ama daha doktora gitmedim emin olmak içinÖncelikle çok gecmis olsun inşallah birdaha Allah nasip eder.Kimyasal gebelik gecirmis olabilirsinuz bende de öyle olmuştu iki test yaptım pozitif öbür testlerde negatif çıktı megersemki kimuasal gebelik gecirmisim
Kuruma çizgisi olabiliyor renksiz çizgi gibi deyim ama inşallah vardır bende öyle bekliyorum inşallah ikimizde hamisizdir benimde 5 6 dakkada hayali çizgi cikti ama renklenmesi 13 14 dakkada oldu heralde inşallah ikimizin testide kuruma cizgisi degildirÇizgi rengi çok çok silik tam anlayamadım o yüzden
Off benimkide böyle bune kuruma cizgisimi ilk 10 dk yok diye bıraktım kenara hafif yakinlastirinca daha belli ama beyaz gibi geldi bana sanki anlayamadım kafam bi milyon oldu sjsjsjsKuruma çizgisi olabiliyor renksiz çizgi gibi deyim ama inşallah vardır bende öyle bekliyorum inşallah ikimizde hamisizdir benimde 5 6 dakkada hayali çizgi cikti ama renklenmesi 13 14 dakkada oldu heralde inşallah ikimizin testide kuruma cizgisi degildir
Testin rengi değişik geldi idrar mı fazla damladı ki. Tekrarla istersenOff benimkide böyle bune kuruma cizgisimi ilk 10 dk yok diye bıraktım kenara hafif yakinlastirinca daha belli ama beyaz gibi geldi bana sanki anlayamadım kafam bi milyon oldu sjsjsjs
Bozukmuş test. Tekrarlamadim.. gecikmemin 3.gunu korkuyorum . Adet olacakmissim hissi var 1 haftadır. 2 gun kahverengi lekelenme yasadim . Ama erken gebelik testi ve normal kaset test yaptım bata 2 gun kala negatif çıktı o yüzden yoktur diye düşünüyorum . Adet donemi gecince sonuç degisirmi bilmiyorum. Erken gebelik testinede güvenmiştim erken sonuç veriryo diye ama negatif çıkınca yok dedimTestin rengi değişik geldi idrar mı fazla damladı ki. Tekrarla istersen
Var çizgi hayırlı olsunHanımlar silik çizgi böyle mi oluyor ilk defa yaptım bu testten var mı dır?
Hayır bu baya baya cizgiHanımlar silik çizgi böyle mi oluyor ilk defa yaptım bu testten var mı dır?