Var evetEki Görüntüle 3326571 Eki Görüntüle 3326572
Merhaba, bugün test yaptım 2 gün gecikmem var biraz erken olabilir ama sanki silik bir çizgi var. İlk fotoğrafın ışığıyla oynadım biraz daha net görülmesi için. İkinci fotoğraf ise orijinal fotoğraf orda zaten silik cizgi görüyorum dite şüphelendim ama emin olamadım. Sizce ?
Evet hemen çıktı :)Var evethemen mi çıktı çizgi
Banada var gibi geldi canımEki Görüntüle 3326571 Eki Görüntüle 3326572
Merhaba, bugün test yaptım 2 gün gecikmem var biraz erken olabilir ama sanki silik bir çizgi var. İlk fotoğrafın ışığıyla oynadım biraz daha net görülmesi için. İkinci fotoğraf ise orijinal fotoğraf orda zaten silik cizgi görüyorum dite şüphelendim ama emin olamadım. Sizce ?
Elinde test varsa sabah ilk idrarla telrarla bence canim insallah bebis vardir guzel haberle gelirsinEki Görüntüle 3326571 Eki Görüntüle 3326572
Elimde test yok maalesef yarın alırım bi sonraki gün ilk idrarla tekrarlarım artıkElinde test varsa sabah ilk idrarla telrarla bence canim insallah bebis vardir guzel haberle gelirsin
Ayy inşAllahEvet canııım, hamişsiiiinn
Haberlerinizi bekliyorumElimde test yok maalesef yarın alırım bi sonraki gün ilk idrarla tekrarlarım artık
Sabah ilk idrarla test yaptım yine ayni çok silik çıktı, eşim göremedi bile o silik çizgiyi ama ben gördüm. Adet haftam bitmesini bekliyorum kan testi yapacağımHaberlerinizi bekliyorum
İnsallah pozitif haber alirsiniz benimde 1 hafta kaldi beklenen adetebakalimSabah ilk idrarla test yaptım yine ayni çok silik çıktı, eşim göremedi bile o silik çizgiyi ama ben gördüm. Adet haftam bitmesini bekliyorum kan testi yapacağım
Bunda var mi acil bakar mısınız teşekkür ederimEvet canııım, hamişsiiiinn
Evet hamilelik var.hayirli olsun.Bunda var mi acil bakar mısınız teşekkür ederim
Bu çizgi hemen çıktıysa var gibi görünüyorBnm testimede bakabilir msnz yumurtlama tarihimi fln bilmiyorm adetlerm düzenli değil 28 Ekim'de ilişki olmuştu ve şuan adetim gelmiyor sokulemiyir gbi sadece Pembe leke geliyor peceteye testm bu şekilde sizce var mı
Hemen çıktı saniyesinde diyebilirim uykuluydm hayal gördüm sandım gittikçe dha belli olduBu çizgi hemen çıktıysa var gibi görünüyor
İnşallah eşim glsin beraber gideceğiz kan vermeyeEvet ben de böyle öğrendim . İsterseniz kan verin emin olursunuz inşallah bebiş sizinledir