- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Yapayım mı duruyo idrar beklerim mi yoksa günümü de bilmiyorum ama ovülasyonlarım böyleAma sabah idrariyla yap bidahakine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapayım mı duruyo idrar beklerim mi yoksa günümü de bilmiyorum ama ovülasyonlarım böyleAma sabah idrariyla yap bidahakine
Maşallah kuzuya sağol canım sayfama renk kattınız banada uğur getirin inşallah
Hangi gün pik oldu biliyomusuunYapayım mı duruyo idrar beklerim mi yoksa günümü de bilmiyorum ama ovülasyonlarım böyle
Sanırım 29 ile 30 u arasında kaldım resimde öyle gösteriyorHangi gün pik oldu biliyomusuun
E canım daha gebelik belli olmazkiiSanırım 29 ile 30 u arasında kaldım resimde öyle gösteriyor
Canım açıkcası ben adet görürken yumurtladığım kanısındayım adetten hemen sonra böyle koyu çıkması saçma değil mi sencedeE canım daha gebelik belli olmazkii
.benim 11 nisanda pik oldu. 21 nisanda öğrendim hamile olduğumuu. En az 10 gün geçmesi lazım
Tatlım telefonda yakalayamıyorum ki çıplak gözle gördüğümügün ışığında ceksen sanki daha net cikar gibime geliyor SelanikMuhaciri
Adetten hemen sonra yumurtlayanlar var canm sacma değil. Zaten adet iken yumurta büyümüye başlıyo. Sen birkaç gün daha bekleeCanım açıkcası ben adet görürken yumurtladığım kanısındayım adetten hemen sonra böyle koyu çıkması saçma değil mi sencede
Sağol canım düzensiz adet gördüğüm için mi böyle bu durum acabaAdetten hemen sonra yumurtlayanlar var canm sacma değil. Zaten adet iken yumurta büyümüye başlıyo. Sen birkaç gün daha beklee
Ama ilk gebeliğimi hatırlıyorum adet oldum temizlendim ovülasyon koyu çıkmıştı ve o ay tek ilişkide hamile kalmıştım acaba ben hep mi erken yumurtluyorum kafam çok karıştıSağol canım düzensiz adet gördüğüm için mi böyle bu durum acaba
Evet canım olabilir böyle çok stres yapma ama dahada düzensizleşiir. Rahat ol Rabbim zamanında vericektirSağol canım düzensiz adet gördüğüm için mi böyle bu durum acaba
Bencede sen erken yumurtluyosuun. Döngünü takip et takvim oluştur kendineeAma ilk gebeliğimi hatırlıyorum adet oldum temizlendim ovülasyon koyu çıkmıştı ve o ay tek ilişkide hamile kalmıştım acaba ben hep mi erken yumurtluyorum kafam çok karıştı
Bu böyle evde takiple olacak şey değil aslında kuzum adetten önce de gidip yumurta takibi yaptırmak gerekiyor ama şuan bulunduğum yerde bırak hastaneyi sağlık ocağından bozma olduğu için bu pek mümkün değil inşallah bu ay kalırım hamiş de uğraşmam ama kalamazsam ilk işim adam gibi dr bulup batıda takip ettirmek olacakB
Bencede sen erken yumurtluyosuun. Döngünü takip et takvim oluştur kendinee
Bu böyle evde takiple olacak şey değil aslında kuzum önce de gidip yumurta takibi yaptırmak gerekiyor ama puan bulunduğum yerde bırak hastaneyi sağlık ocağından bozma olduğu için bu pek mümkün değil inşallah bu ay kalırım hamiş de uğraşmam ama kalamazsam ilk işim adam gibi de bulup batıda takip ettirmek olacak
İlk gebeliğim di ve düştü yavrum kuzum 1 sene oldu hala gelmedi meleğim o yüzden bana göre çok zaman oldu aslındaNe kadar oldukii uzun zamandan berimi bekliyosuun
O zaman git canım ama normal yani olur bi sorun yoksaİlk gebeliğim di ve düştü yavrum kuzum 1 sene oldu hala gelmedi meleğim o yüzden bana göre çok zaman oldu aslında
Ben sağlık ocaginda ki hemşireleri öldüresim geliyo yani size ne kaç gün gectiyse geçti gebelik testin ortada canim hamilesin kesin keşke 1 hafta 10 gün geçti deseydinsabah sağlık ocagina gittim kan vermek icin ama sagolsun doktor bey ve hemsire hanim bi gün gecikmeyle test yapmayacaklarini şüpheli ya da yanlış sonuç cikacagini soyleyip yapmadilar!!! idrar testinde çıktığını soyledigimde de pek mümkün degil aslinda yanlış olabilir dediler. sabah sabah sinirlendiriyolar insani @leylek67 bu günkü testim
Kızlar çok dikkatli bakarsanız çok silik bir pembelik görebilecek misiniz